jun

17

 
While my daugther gently snores…

’t Zal hooguit nog ’n paar weken duren en dan is ook Robin uit haar wiegje gegroeid. Dan zal ze voorgoed in haar eigen kamertje slapen. Bij Jonne was dat met vier en ’n halve maand. Nu ligt ze overdag en ’s avonds ook al op haar eigen kamertje maar zodra ik ’s nachts zelf naar bed ga, leg ik haar toch nog in de wieg bij ons op de kamer. Nog ff lekker dichtbij en, nu ’t nog kan, genieten van alle geluidjes. Want door die verkoudheid, doet ze qua snurken niet onder voor haar vader 😉 Kan me nog herinneren dat ik al die geluiden bij Jonne ook zo gewéldig vond. Daarnaast heb ik die prachtige wieg natuurlijk níet voor nix.

Gelukkig heb ik 2 gewéldige babyfoons, deze en deze waardoor ik ze alsnóg perféct kan horen. (en néé, dit is géén advertorial!! ;-))

ff voor de papa’s en de mama’s: tot welke leeftijd hebben jullie de babyfoon gebruikt, of verwachten jullie ‘m te gáán gebruiken?

14 reacties »

 • Nog steeds (inmiddels 3,5 jaar) en zolang hij het doet, blijft hij ook aan.
  Ik hoor de kinderen niet in de huiskamer, dus zal wel “moeten”.
  Sinds de tweeling apart slaapt, heeft slechts eentje de babyfoon en ik ben nog steeds onrustig omdat ik de ander dan niet hoor.
  Hij verhuist ook naar gelang de gemoedstoestand van de kinderen. Dinsdag is de babyfoon naar Jamie gegaan, nadat hij maanden bij Kim had gestaan.
  Volgende week zal Kim wel ziek worden en gaat ie weer naar haar.

  Reactie door Xandra op vrijdag 19 juni 2009 om 0:44


 • De babyfoon, ach dat staat hier nog in de kamer doet het nog goed en het is wel handig als die even naar de buren kan. Soms staat die dagen uit soms weer lange tijd aan. Ik vind hem nog wel handig en als die stuk gaat kan die altijd nog weg.
  Wie weet zet ik hem ooit nog eens op MP.
  Ien

  Reactie door Ien op donderdag 18 juni 2009 om 14:36


 • Zolang het kan is het toch heerlijk om je kleine bij je te hebben?

  Reactie door Prinsesje op donderdag 18 juni 2009 om 12:29


 • Ik vind die babygeluidjes ook heerlijk! Julian ligt door ruimtegebrek nog steeds bij ons op de kamer. Zijn ledikantje staat gewoon lekker tegen ons bed aan. Deze zomer gaan we echt verbouwen en daarna krijgt hij gewoon zijn eigen kamer, maar daar ben ik ook nog lang niet aan toe.

  De babyfoon heb ik bij Vincent gebruikt tot ie 3 jaar en 8 maanden was, dus tot Julian geboren is, daarna is de babyfoon verhuisd naar onze kamer zodat wij Julian kunnen horen als hij boven is en wij beneden. Wij hebben ook de Alecto babyfoon, een geweldig apparaat!

  Reactie door MaMarjan op donderdag 18 juni 2009 om 7:18


 • Bij Sanne en Guusje helemaal geen babyfoon gebruikt, we hoorden het toch wel. en nu gebruiken we de babyfoon alleen nog maar ’s avonds, ’s nachts staat ie uit, werd gek van ieder kuchje. :pouty:

  Reactie door Esjuh© op woensdag 17 juni 2009 om 20:52


 • Phoe, uh… dan moet ik even heel goed nadenken maar ik geloof dat we de babyfoon tot ongeveer een maand of 16 hebben gebruikt en nu alleen nog als we bij de buren zijn of als de buren babyfoon-oppassen op Fee-Luna.
  :biggrin: erg gemakkelijk, zo’n oppasservise in eigen bed!

  Reactie door Ruthy op woensdag 17 juni 2009 om 20:10


 • Hier stond de babyfoon tot voor kort nog aan. Eerst voor oudste en toen voor jongste. Dus da’s al heel lang. Maar goed, nu is tie kapot en weggegooid.

  Reactie door Toaske op woensdag 17 juni 2009 om 13:23


 • Had je 4 jaar geleden kunnen denken dat je nog eens gepassioneerd over babyfoons zou schrijven?

  Reactie door Ri op woensdag 17 juni 2009 om 12:45


 • wij hebben er niet eens eentje. nooit gehad ook.. maar bij ons is alles op 1 verdieping natuurlijk dus heb ik het ook niet nodig gehad. en ze gingen ook meteen de 2e nacht in hun eigen kamertje slapen want van al die geluidjes kon ik niet slapen… Bij Sanne ging ik ook al snel (half jaar ofzo) niet meer kijken als ik naar bed ga want dan werd zij wakker van de deur en wilde ze echt niet meer slapen..

  en het is gelukkig altijd goed gegaan.

  Reactie door tineke op woensdag 17 juni 2009 om 11:43


 • We gebruiken de babyfoon al sinds Charlotte 3 weken oud was en op haar kamer sliep en ik denk dat we hem tot aan 2 jaar gebruiken. Bij Manon hebben we hem gebruikt tot ze naar het grote bed ging en dan de deur open dan horen wij hier ook alles. Maar we zullen hem nu wel langer gebruiken als we even bij de buurtjes wat drinken dan is de babyfoon een goedkope oppas 🙂

  Reactie door San op woensdag 17 juni 2009 om 9:57


 • Of misschien helemaal geen babyfoon gebruiken?
  Zie: http://www.stopumts.nl/pdf/stralingsbronnen.pdf

  Reactie door Anna op woensdag 17 juni 2009 om 9:52


 • Ik lees dat bij zoveel mensen ja, maar als ik/wij thuis waren hadden we werkelijk nòòit een babyfoon aan. Ik begreep dat ook nooit zo goed. Alleen als we 3 huisjes verder ff om een bakkie gingen zette ik hm aan. En dan liep ik vaak nog 5x voor niks ff terug, Omdat ik dat ding dan weer niet vertrouwde 🙁 Nee, het waren niet mijn dingen.

  Reactie door Annemarie op woensdag 17 juni 2009 om 9:22


 • Wij hebben nog nooit een babyfoon gebruikt!! Als ze huilen horen we ze echt wel en ik hoef niet bij elk geluidje naar boven, hoor. Ze maken ik weet niet hoe vaak geluid in hun slaap. En ’s nachts wordt je toch wel wakker………..

  Reactie door Kees op woensdag 17 juni 2009 om 9:22


 • Goedemorgen,

  Wij hebben de babyfoon nog wel een paar jaar gebruikt. Zeker in de avonduren met de tv aan is het gewoon erg makkelijk. Anders heb je toch steeds het gevoel dat je iets hoort en dan ga je weer luisteren onder aan de trap en dan is het niks, ken je dat? Daar word je heel onrustig van en ik vond het gewoon makkelijk. Hij staat gewoon aan en je hebt er geen omkijken naar.

  Ik bel je gauw, want ik heb helaas niet écht goed nieuws.

  Liefs Gonda

  Reactie door Gonda op woensdag 17 juni 2009 om 9:07


RSS feed voor reacties op dit bericht.
TrackBack URL

Laat een reactie achter