jun

21

 
’n Map en ’n hap voor pap

Ja sorry. Waar hij keurig ’n t-shirtje aanheeft, vrees ik dat ik u moet confronteren met de blote torso van vriendlief. Ik vond de foto dúsdanig lief, dat ik ‘m er tóch bij wilde hebben. En hij sláápt nou eenmaal met ontbloot bovenlijf.
Bij ons was ’t uiteraard óók vaderdag. En hoewel papa meer ochtendmens is dan mama, houdt hij ‘r bést van om zo nu en dan ’s ff uit te kunnen slapen. Dusss, werd ‘m dat vanochtend van hárte gegund (gelukkig is ’t niet te vaak vaderdag, hihi)
Jonne had op ’t KDV ’n “map voor pap” gemaakt. Als we heel eerlijk zijn, vonden we de de creatie van vorig jaar leuker. Dit jaar zat ‘r weinig eigens van Jonne in de kartonne opbergmap, met daarop ’n uitgeknipte kwast waar wat potloodstreken op waren gezet en de tekst “een map voor mijn lieve pap”. Misschien moeten we ‘m van de week nog maar ’s ff ’n btje oppimpen.

Aan gekochte cadeaus doen wij niet (meer) op dit soort dagen. Ik vind ’t met name iets voor de zelfgemaakte frutsels van de school (of kdv)-gaande kinderen. En wat volgens ons zéker niet mag ontbreken is het ontbijtje op bed. Ik geloof dat je ‘r níet iedereen een plezier mee doet maar déze papa vindt dat bést leuk. Zoals bijvoorbeeld ’n beschuitje. Maarja, alleen zo’n beschuitje is ook maar alleen zo’n beschuitje, dus liet ik mijn creatieviteit even de vrije loop. Da’s dan weer mijn ding.

Robin had dit jaar nog geen vaderdagcadeautje… Robin heeft met náme haar duim gevonden! Cute hey? 😉

10 reacties »

 • Leuk zeg! Sara duimt al weeeeeeken zo niet langer…maar volgens mij tegenwoordig alweer wat minder…ach dat zien we dan wel weer.

  Sara had op het kdv een houten bieropener beschilderd, nou ja….ze hebben haar hand in de verf gestopt en over de bieropener gehaald/gestreken/ge???? nou je begrijpt het wel er zit een beetje groene verf op 🙂

  Vandaag (omdat ik jarig ben, maar ik ben niet aan het vissen naar felicitaties 😉 ) heeft mijn man (toevallig ook de papa van sara :biggrin: ) Sara uit bed gehaald en naar mij toegebracht, ik kreeg een houten spatel (waarmee je vlees kunt roerbakken enzo) met daarop een afdruk van haar voetje (ook op het kdv gemaakt) die vond ik echt super :wub:

  Nu komt de clou van mijn verhaal…toch leuk zo’n kdv 🙂

  Ik vind jouw ontbijt ook erg crea…maar mijn man ontbijt nooit (moet hij toch binnen een paar jaartjes maar eens mee beginnen) Anders maak ik gewoon een hart van mayonaise op een bord patat 😎 maar niet ‘smorgens om een uur of 8 of 9 of 10 of eh ???

  Reactie door masara op woensdag 24 juni 2009 om 16:15


 • Hij ziet er patent uit. Leuk dat je een ontbijtje hebt gemaakt. Het is echt erg, maar we kwamen er pas om 2 uur s middags achter dat het vaderdag was. We waren nl in Namen.
  Kian is een echte duimer (nu nog), maar Esmée moet niks van duim of speen hebben. Wel zo gemakkelijk.

  Reactie door Linda op woensdag 24 juni 2009 om 11:46


 • o wat een lieve foto van Robin…
  idd vind ik zulke dagen ook iets voor zelfgemaakte dingen..
  en dat ontbijt:helemaal super zeg!

  Reactie door mama van bastian en christian op dinsdag 23 juni 2009 om 21:18


 • Oh, wat leuk zeg dat ontbijtje, de foto’s, Robin met de duimpje, Jonne met z’n Papa….
  Ja hoor ik ben weer helemaal happy voor vandaag.

  Reactie door daisy op dinsdag 23 juni 2009 om 11:07


 • :wub: Robin en haar duimpje…

  :biggrin: Jij en je leuke creatieve ontbijt!! Je bent creatiever geweest dan ik.. Lees: geen ontbijt

  Reactie door Hannah op maandag 22 juni 2009 om 17:49


 • Zo dat is een creatief ontbijtje!
  Hier geen ontbijt op bed; zal ook in de toekomst niet gebeuren. Wel cadeautje geven, maar ontbijt beneden aan de eettafel!

  Reactie door Marjolein op maandag 22 juni 2009 om 11:50


 • Eerst ff zeggen: Hùlde voor het ontbijt! Zeker crea..eentje om te onthouden. (maar gelukkig niet te vaak vaderdag, want de zondag is wel ff mìjn uitslaap ochtend haha) Hier zien we zo vaak dezelfde frutsels voorbij komen, maar ach..ze zijn er zelf tè trots op en daardoor is het iedere keer weer tè leuk 😉 En Manon had een placemat gemaakt en een schaaltje geverfd. WIj zeiden alleen: “kunnen ze niet is een àndere foto maken?” Toen ze drie werd en ging trakteren is er een foto gemaakt, en diezelfde foto is al zo vaak voorbij gekomen, nu dus ook weer..mèt haar feestmuts op de placemat..gut..hahahaha.

  Reactie door Annemarie op maandag 22 juni 2009 om 11:27


 • ow vergeten:
  en het vaderdagcadeautje van dit jaar… staat niet op de foto?
  of is dat dat geblokte ‘ding’ ?

  Reactie door Saskia op maandag 22 juni 2009 om 9:38


 • Wat een leuk ontbijtje zeg!
  en dat cadeautje van vorig jaar was zéker leuk 😉
  fijne dag!

  Reactie door Saskia op maandag 22 juni 2009 om 9:37


 • wow, wat leuk gemaakt dat ontbijtje zeg! En wat een schatje met haar duimpje. Het wekt altijd veel vertedering op, maar zo’n duimpje gaat helaas wel overal mee naar toe.. Hier 3 duimelotjes in huis.. (Sanne zagen we zelfs op de echo al duimen)

  Reactie door tineke op maandag 22 juni 2009 om 9:04


RSS feed voor reacties op dit bericht.
TrackBack URL

Laat een reactie achter