jun

13

 
Zo’n zaterdag in juni…

Where to begin???

Erik is vandaag verder gegaan met ’t plaatsen van de schutting. Toen hij bíjna klaar was, liep hij met z’n voet tegen de boormachine aan die op de grond lag. Die was gewoon uit hoor, daar niet van, maar daarín zat een houtboor met zo’n héle venijnige punt. ’t Bloedde als ’n rúnd dus leek ’t maar beter om ff langs de EHBO te gaan. Aangezien ik geen oppas voor de kinderen had, heb ik de buurvrouw maar gevraagd of zij ff met hem heen en weer wilde rijden. (eerst getracht de buurman aan de andere kant te bereiken maarreh… ’t arme joch is ook de jongste niet meer, dus jah, dan gaat je gehoor achteruit! ;-))  Ennieweej, gelukkig was dat geen probleem. Alleen ’n btje jammer dat zij nog ’n x extra heen en weer moest, omdat Erik helemaal nix had meegenomen qua ID kaart, verzekeringskaartje, telefoon, nóem maar op 😉

Achteraf viel ’t gelukkig allemaal hártstikke mee. 1 of 2 hechtingen, ’n dikke pleister en ’n Tetanus prik later, (wat al met al toch zo’n 2 uur duurde) kon hij weer verder met waar hij gebleven was. En het is áf! Nouja, af… nu moet het worden geverfd en ‘r moeten nog plantjes in maar Jonne kan iig níet meer naar de tuin van de buren. Want hoe lief ik ze ook vind (en dat meen ik), ik vond ’t écht niet leuk dat hij daar iedere x rondliep. ’t Was zelfs zó erg dat hij wel ’s zomaar de woonkamer binnen liep en terugkwam met ’n appel of ’n banaan, terwijl de buurvrouw op dát moment op de bank ’n korte siësta lag te houden! En de éérste x kon ik daar nog wel om lachen maar toen ’t vaker gebeurde vond ik dat toch wel héél genánt!!! En eerlijk is eerlijk, ’n btje privacy vind ik toch ook wel prettig. Trouwens, buum (we noemen ‘m ook wel Wilson) kan ‘r toch wel overheen blijven kijken dusseh 😉

In de tijd dat Erik bij de Eerste Hulp zat, ben ik met Jonne gaan verven… nou… ik kan je zeggen: het was met récht “mét vérve!!!” 😀 Ik had geen kwasten dus hij mocht lékker met z’n vingers kliederen op een stuk overgebleven Rauhfaser behang. In éérste instantie vond ie ’t hélemaal nix maar na korte tijd wilde hij ’t tóch gaan proberen. En tóen ging meneer ook lós! 😉 Want náást ’t stuk behang (wat in feite écht best wel groot genoeg was) vond meneer ’t ook nodig om zijn handen iedere x aan zijn rompertje en z’n broek af te vegen dus die zagen ‘r ook steeds mooier uit. Verder zaten de tafel, de kinderstoel, de vensterbank enz enz… ook ónder! Ohwell, máákt ’t uit?! ’t Was géén buitenbeits ofzo maar gewoon onschuldige vingerverf.

Verder is Robin momenteel ’n tikkie ziekjes. Niet dat ze ‘r ziek uitziet, een groot deel van de dag was ze ook súpervrolijk. Ze hééft wel 3 rode vlekjes op d’r hoofdje maar ik kan nog niet écht ’n diagnose vinden waaraan zij voldoet. Bij tijd en wijle heeft ze flinke koorts wat even later weer helemaal is gezakt. Alleen vanavond was ze daar toch wel heel erg huilerig van. Toevallig had ik vrijdag al zetpillen in huis gehaald en dat werkt wel. Niet dat ik me verder zorgen maak maar ik hou ’t uiteraard wél in de gaten. Gelukkig ligt ze nog bij ons op de kamer in haar wiegje (net weer ff gevoeld, ze is nu niet warm cq koortsig, dus da’s goed).  

12 reacties »

 • Hij ziet er werkelijk prachtig uit!

  Reactie door Linda op vrijdag 19 juni 2009 om 0:32


 • Jonne heeft zijn kleding ook artistiek verantwoord gemaakt,. Vind het nog al orgineel. misschien wordt hij later wel mode-ontwerper.
  Beterschap met Robin!

  Reactie door Marjolein op maandag 15 juni 2009 om 14:18


 • Wat een kunstwerk daar op die collage. Is het te koop?

  Reactie door Toaske op zondag 14 juni 2009 om 20:58


 • Wat een dag ! ik was denk ik helemaal doorgedraaid ! ha , ha. Jonne ziet er gezellig uit Beterschap met Robin. Hopelijk is ze gauw beter

  Reactie door tan op zondag 14 juni 2009 om 20:37


 • Wat een bont gezelschap zeg hahaha..errug!
  mooi zeg die schutting! En ideaal natuurlijk straks met de plantjes! masr hoe zit dat nou eigenlijk vraag ik me wel is af bij dit soort foto’s. Ik begrijp dat je op een flat woont? Met zò’n tuin?

  Reactie door Annemarie op zondag 14 juni 2009 om 14:22


 • Wat een kunstenaar is die Jonne (kunstenmáker, zou mijn vader zeggen)
  grappig zeg!
  beterschap voor jullie kleine meisje!

  Reactie door Saskia op zondag 14 juni 2009 om 13:12


 • Hahaha, ik zou Jonne de nieuwe schutting laten verven! Beterschap met Robin en Erik! en fijne zondag (balen dat het zo regent…)

  Reactie door Aagje op zondag 14 juni 2009 om 12:59


 • Hier krijgt uk altijd een oud t shirt of blouse van papa an…Daarna kan ie zo de prullebak in …..

  Maar je Bob de Bouwer heeft mooi werk neergezet !!!! Gaaf !!!

  Reactie door Peetjes op zondag 14 juni 2009 om 10:47


 • Ohhhhhhhhhhhhhh :biggrin: :biggrin: :biggrin: wat ziet Jonne er schilderachtig uit zeg!!! Helemaal alla Picasso! Heb je de verf er wel allemaal uit gekregen? Balen zeg van die boor en de voet, maar wel een bikkel om daarna door te gaan, heerlijk hoor iemand die het af wil hebben.Hoe gaat het met jullie meisje, altijd vervelend als ze niet helemaal lekker zijn, hopelijk knapt ze snel op. Fijne zondag

  Reactie door San op zondag 14 juni 2009 om 10:09


 • ow men, wat ziet ie eruit!!
  en zou het geen 5e of 6e ziekte kunnen zijn? beterschap!

  groetjes

  Reactie door tineke op zondag 14 juni 2009 om 9:25


 • Wat ziet Jonne er uit!! Ik zou daar echt niet Zen onder blijven ook al is het vingerverf. dat wordt dus eerst flink soppen voor moeders voordat die romper en broek in de wasmachine mee mogen draaien.

  Wel fijn dat de buuf meewilde met Erik. Leuk idee trouwens, plantjes in de schutting. Vandaar dat ie aan de bovenkant open is 🙂

  Reactie door Ruthy op zondag 14 juni 2009 om 8:45


 • Wow, wat ziet Jonne er prachtig gekleurd uit! Beterschap met jullie kleine meisje. Ik hoop dat ze snel opknapt!

  Reactie door MaMarjan op zondag 14 juni 2009 om 7:23


RSS feed voor reacties op dit bericht.
TrackBack URL

Laat een reactie achter