apr

21

 
Lekker zonnig!

Ik heb voor Jonne ’n zonnebrilletje aangeschaft. Geen dure hoor, gewoon ’n simpel Kruidvat-dingetje.  Je weet namelijk nooit hoelang hij heel blijft :blink: Ik heb zélf overigens ook altijd van die goedkopies omdat ik ’t ook niet waard ben om ’n “echte” aan te schaffen. Overigens staat ie Robin ook heel goed maar voor háár heb ik nog ’n oude Babybanz… tenminste, als ik ‘m nog kan vinden…

Dan ’t beloofde plaatje van de “gewhitewashte” loungebank. Nu nog ’n stel lekkere kussentjes. Die anderen hadden we netjes opgeborgen in vuilniszakken maar kwamen ‘r ernstig muf en zwaar beschimmeld uit dus die hebben we weg kunnen gooien… jammer… Ik hoor net dat ’t volgens hem erg mooi weer blijft / gaat worden en dan gaat de bank natuurlijk uitgebreid worden gebruikt.

Voorts nog 2 plaatjes van potentiële lampen voor Robin d’r kamer… ik kan niet kiezen!!! ’t Ene moment denk ik de één, ’t andere moment de ánder… ik weet ’t niet meer. Ik heb ff ’n voorbeeldje gemaakt, zodat je kan zien hoe ’t eruit komt te zien… Aan de éne kant passen die bollen meer omdat dat ook van Raffi is maar aan de andere kant ben ik weer bang dat die dingen zó kapot gaan en wordt ’t licht wat daaruit komt (ondanks ’n klein bolletje) niet heel hard… en die roze dingen vind ik ook wel súperschattig… maar passen ze wel bij de rest van ’t kamertje… kórtom, van die levensbelangrijke dilemma’s waar ’n moeder soms voor komt te staan. Dus róept u maar!

lampen

19 reacties »

 • als ik het zo op het plaatje zie dan zou ik voor de roze gaan. Die bollen zijn toch wel erg bol en lijken me best groot zo boven de commode. Dan zijn die roze lampen iets suptieler….

  Reactie door Ruthy op vrijdag 24 april 2009 om 21:29


 • De bollen ! Prachig kamertje is het zo geworden zeg!

  Reactie door Caroline op woensdag 22 april 2009 om 21:10


 • Ik ga ook voor die witte. Maar het blijft jouw keuze 😉
  Helemaal te gek man zo’n enorme bank (in een enorme tuin dan ook wel 🙂
  Zit dat nou ook nog lekker?

  Reactie door Annemarie op woensdag 22 april 2009 om 19:23


 • Ik ga voor de witte bollen.

  Reactie door Ri op woensdag 22 april 2009 om 15:04


 • Ik vind de witte bollen ook leuker omdat ze leuker bij de kamer staan, maar misschien wat groot voor 2 naast elkaar. Bij ikea hebben ze ook leuke lampenkappen
  Gaaf die loungebank, we komen er binnenkort eens op zitten.
  In of na de meivakantie?

  En zo superschattig dat kusje van broer aan zus!!

  Reactie door tineke op woensdag 22 april 2009 om 13:37


 • Ik zou voor de roze lampen gaan. Maar goed, ik denk dat de witte bollen op kop staan nu. Succes met het nemen van deze verschrikkelijk moeilijke beslissing! 😉

  Reactie door Toaske op woensdag 22 april 2009 om 12:56


 • Ik vind allebei het soort lampen leuk.
  Maar ik zou zelf voor de witte bollen kiezen. Gaaf!

  Reactie door mama van bastian en christian op woensdag 22 april 2009 om 11:52


 • Hoi, na zorgvuldig de foto’s te hebben bestudeerd vind ik de roze lampjes duidelijk mooier in deze kamer. Ze kleuren er beter bij vind ik!

  Jullie loungebank vind ik geweldig. Hebben jullie die zelf gemaakt?

  Reactie door Nicole op woensdag 22 april 2009 om 10:44


 • Ik vind die roze toch leuker!

  En die bank ziet er zo uitnodigend uit, ik ben benieuwd hoe die zit ;D

  Reactie door linda op woensdag 22 april 2009 om 10:32


 • Ik vindt die witte ballen het allermooiste!

  Ik heb trouwens een dure zonnebril op sterkte. En dan koop je (helaas) niet zo snel een nieuwe. dus ik doe al jááren met deze. Gijs heet wel elke keer een goedkope, maar die is er ook minder zuinig op, zeg maar. Regelmatig schalt de vraag waaaaaaaaaaaar is mijn zonnebril door het huis…

  Wij hopen ook op supermooi weer!
  Fijne dag!!

  Reactie door Saskia op woensdag 22 april 2009 om 9:59


 • Oh ja, spaarlampen :blush: Maar dan wel vergelijkbaar met 60 watt. Dát bedoelde ik ook 😉

  Reactie door Sissi op woensdag 22 april 2009 om 9:45


 • Ik ga ook voor de witte bollen. Beiden zijn super gaaf, maar de bollen passen het mooist in haar kamer.

  Reactie door maartje op woensdag 22 april 2009 om 9:36


 • Ik zou voor de witte bollen gaan! Die heb ik voor Mini ook gezien, maar dan met ridders erop 😉

  Reactie door Nathalie op woensdag 22 april 2009 om 8:56


 • Witte bollen. Enneh, geen 60 wat lampies maar spaarlampen… Stuk gaan? Hoe dan, swingen doe je alleen aan de kroonluchter…

  Reactie door Jans op woensdag 22 april 2009 om 8:37


 • Witte bollen. En 60 watt lampjes 🙂

  Ze hangen hoog, dus kapot gaan ze toch niet 😉

  Probleem opgelost 😎

  Reactie door Sissi op woensdag 22 april 2009 om 8:16


 • de wiite bollen

  Reactie door miranda op woensdag 22 april 2009 om 8:13


 • Persoonlijk vind ik die roze leuker (had ik volgens mij al eens gezegd), maar als je ze zo op de foto zet, vind ik die witte bollen mooier bij haar kamer passen!, maar ik ben ook altijd bang dat die snel kapot gaan!

  Gave bank hebben jullie, heel mooi geworden, suc6 met leuke kussens scoren.

  Die bril staat Robin echt stoer! Ze kijkt er ook echt ontdeugend bij!

  Reactie door Marjolein op woensdag 22 april 2009 om 7:58


 • Ik vind de witte bollen leuker bij het kamertje staan en ze springen er echt uit. De roze vallen zo in het niet bij de rest van de kamer.

  De tuinbank is mooi geworden! Alleen wel jammer van de kussentjes.

  Die zonnebril staat Jonne geweldig! Ik koop voor Vincent ook ieder jaar een nieuwe. Die dingen zijn echt zo kapot. Voor Julian moet ik ook nog een oude Babybanz hebben. Ik moet hier ook maar even gaan zoeken…

  Reactie door MaMarjan op woensdag 22 april 2009 om 7:21


 • Ik vind de roze leuker…

  Reactie door Keshia op woensdag 22 april 2009 om 7:15


RSS feed voor reacties op dit bericht.
TrackBack URL

Laat een reactie achter