apr

2

 
Moe mannetje

Misschien tóch iets te snel gejuigd gejuicht (zucht! moe is ook moe en ziet ’t allemaal niet meer zo scherp :-S). Vanmorgen kwamen Erik z’n ouders en die namen ‘m dus mee naar Blijdorp. Hartstikke lief natuurlijk, Jonne vindt het stééds leuker om naar de dierentuin te gaan. Het was ook héérlijk weer. Maargoed, daar kwam ie na ’n uurtje of 2, 3 vollédig afgedraaid vandaan. Helaas niet moe genoeg dat ie ook écht ging slapen, dat was dan wel weer jammer. Met als gevolg: een doodmoe, sjaggie, jammerend mannetje dat geen raad wist met zichzelf.

Voor mij werd ’t ook geen tukkie helaas. Ik wílde wel maar toen ik op bed ging liggen, werd Robin wakker. En tegen de tijd dat zij weer in slaap viel, na ’n uur of 2, 3, belde oma op dat ze op weg naar huis waren.

Toen Erik rond kwart voor 4 thuis kwam, ben ik nog ff snel in de auto gesprongen om deze muurstickers te halen. Vond ze zó grappig en Robins kamer is nog zó saai! Jonnes kamer overigens ook, beiden zijn ook nog láng niet af, maar daar vond ik dan weer geen leuke muurstickers voor dus dat komt wellicht nog. Op zich vind ik deze wel leuk. Maar mochten jullie nog meer ideeën hebben, dan hoor ik die graag.

Ennieweej, Jonne lag uiteindelijk lekker vroeg in bed en gaat morgen gewoon weer naar ’t KDV. Da’s hartstikke dichtbij dus mocht ’t nou niet gaan, dan is ie snél genoeg opgehaald. Maar ik ga ervan uit dat ’t helemaal goed gaat.

8 reacties »

 • Nice die muurstickers!!
  Hoe ist verders in huize meijer/wegman?!!!

  Reactie door Hannah op zaterdag 4 april 2009 om 21:20


 • Hoe gaat het nu met Jonne, is ie weer een beetje bijgeslapen? Die muurstickers zijn leuk!

  Reactie door Esjuh© op zaterdag 4 april 2009 om 7:25


 • Zou best kunnen hoor, nog van de narcose!
  Supergave stickers!!!
  ben wel benieuwd naar de foto’s van het eindresultaat 😉
  Fijn weekend!!

  Reactie door Saskia op vrijdag 3 april 2009 om 17:21


 • jajajajaja Raffi rules. Ik heb…correctie, had ze ook. Meneer heeft ze heel vakkundig eraf gesloopt. Alleen de bloemen en vlinders zitten nog. Gelukkig heb ik nog foto’s van wat ooit mijn mooie babykamer was.
  Bestaat nu vooral uit gescheurd behang.

  Die 2e is ook heel gaaf!!!! Is lekker meisjesachtig!

  Reactie door maureen op vrijdag 3 april 2009 om 14:15


 • Leuke stickers..
  Gaat Jonne heel de week naar t kdv?
  Of zomaar een paar keer?
  Ik wil mn kind naar het psz hebben, maar is er een wachtlijst tot nov.

  Reactie door mama van bastian en christian op vrijdag 3 april 2009 om 12:56


 • Hopelijk is hij vanochtend weer vol goede zin opgestaan!

  Reactie door Toaske op vrijdag 3 april 2009 om 11:03


 • Ach..toch een beetje teveel nog van het goede.
  En muurstickers zijn leuk! Ik zag laatst ook nog leuke voor jongens. Die van mij vond ik er al een beetje te groot voor, maar leuk! Ik zal nog is zoeken waar het was.

  Reactie door Annemarie op vrijdag 3 april 2009 om 9:38


 • Hey, ik had laatst hele leuke muurstickers gezien van auto’s en dieren….weet alleen niet meer waar…..en op deze site hebben ze ook hele leuke stickers:
  http://www.engeltjesendraken.nl/winkel/ succes ermee 🙂

  Reactie door maartje op vrijdag 3 april 2009 om 8:49


RSS feed voor reacties op dit bericht.
TrackBack URL

Laat een reactie achter