jul

27

 
Voor Aad en zijn familie


Ik zag ‘m bij haar en zij had ‘m weer van haar.
Dierbare vriend Aad en zijn familie gaan door ’n hele zware periode. Wat ik hier met dit klavertje wil zeggen? Ja, weet ik veel, dat ik aan ze denk, dat ik (waarschijnlijk tegen beter weten in) van ganser harte hoop, dat dit gewoon allemaal niet waar is, dat ’t goed komt, en dat ’t voor áltijd goed zal blijven… want, zoals Xandra al schreef, meer kan je niet doen, nu…

2 reacties »

  • Een mooi gebaar naar Aad en zijn familie toe.. weet zeker dat hij dat erg zal waarderen! :kissing:

    Reactie door Hannah op zondag 27 juli 2008 om 21:55


  • ik krijg er rillingen van…jeetje, zeker zwaar voor ze…..

    Reactie door maureen op zondag 27 juli 2008 om 20:06


RSS feed voor reacties op dit bericht.
TrackBack URL

Laat een reactie achter