sep

1

 
Schoolfoto’s

Vandaag en morgen is ’t weer zover: de jaarlijkse schoolfotos op ’t KDV worden gemaakt. Vandaag was de groep van Robin aan de beurt én werd ‘r ’n foto gemaakt van broer en zus sámen. Morgen is Jonne aan de beurt. Ben héél nieuwsgierig. Zal wel lachen worden, héél veel van die kindjes hebben nog in meer of mindere maten met de overblijfselen van de waterpokken. Zo ook natuurlijk de mijne 😉  
’t Is voor mij iig géén reden om die schoolfoto’s dan maar over te slaan. ’s Toch súpergrappig! :biggrin:

Ik was ‘r dit jaar niet bij maar wat ik ‘rvan begrepen heb, werkte Jonne tijdens de broer-zus foto iig ’n stuk beter mee dan toen hij vorig jaar  zelf moest. Groot verschil: vorig jaar was dat weer z’n eerste ontmoeting na de zomervakantie. Hij moest duidelijk weer ff wennen. En hij is uiteraard ’n jaar ouder en begrijpt daardoor ook meer.

Maargoed, we zullen zien hoe ’t morgen zal gaan. Laat ’t in hemelsnaam nog ff mooi weer zijn, vandaag hebben ze de klassenfoto’s namelijk buiten gemaakt, ’t zou leuk zijn, als dat morgen met Jonne z’n klasje ook nog kan. Hoop ook dat ze er nét zo snel zullen zijn als vorig jaar.

Cat in: KDV | Reacties (3)

3 reacties »

 • We zien de gescande versie vast en zeker hier verschijnen.

  Reactie door Toaske op woensdag 2 september 2009 om 21:20


 • Het is weer de tijd van de fotografen denk ik, want bij ons komt ie morgen. Ik ben erg benieuwd of Fee-Luna mee gaat werken. Vast wel als ze ziet hoe andere kindjes braaf blijven zitten. Bij ons trekt ze tegenwoordig altijd een grimas en zit het liefst met haar neus in de lens. haha! Dat zou nog eens een grappige schoolfoto zijn :tongue:

  Reactie door Ruthy op woensdag 2 september 2009 om 12:23


 • Bij ons is het ook àltijd wel wat tijdens het foto’s maken. Dan weer een tand eruit, dan weer een enòrme bult, dan weer blauwe plekken. Ik zeg maar zo “dat hoort nou eenmaal bij mn jongens” :silly: Inderdaad geen reden om ze niet te nemen, anders had ik nu nog geen één foto :tongue:
  ben benieuwd hoor!

  Reactie door Annemarie op woensdag 2 september 2009 om 8:47


RSS feed voor reacties op dit bericht.
TrackBack URL

Laat een reactie achter