sep

10

 
Hij is ‘r al!

Ja nee, wees niet bang, Freubeltje cq Cashewnootje zit nog daar waar hij/zij behoort te zitten. Althans, daar ga ik vanuit. Vanavond moeten/mogen we weer naar de vk, dan zullen we ’t vanzelf wel horen.
Nee, ik bedoel de schoolfoto’s! Zó snel al!

Nah, je kan zeggen wat je wil maar als je weet hoeveel voeten ’t in de aarde heeft gehad om de foto überhaubt te maken, dan vind ik ‘m nog héél behoorlijk gelukt. Ik vind ‘m ’n stúk mooier dan de foto die wij destijds hebben laten maken voor ’t bijschrijven in mijn paspoort. Dus diepe buiging voor de fotografe 😉

Vandaag gaat hij overigens eindelijk in de klas zijn verjaardag vieren en dus ook uitdelen. Ik heb m’n fototoestel daar achtergelaten dus ik hoop dat de juffen ’n paar leuke foto’s willen maken. ’t Is blijkbaar nog stééds ff wennen voor Jonne, om terug te komen in het KDV-ritme want toen ik hem daar vanochtend achterliet, was het weer érnstig brullen. Ohwell, komt vanzelf wel weer goed, neem ik aan. Vrees dat ’t ook niet anders kan. Óf er moet vanavond een wondertje gebeuren… vind eerlijk gezegd dat we ’t wél verdienen… en ik zal onze dierbaren er écht wel van mee laten genieten dusseh…

Tot nu toe is de keiharde realiteit dat ik vanaf volgende week gewoon weer aan ’t werk ga cq moet. Jawel, ’t is me gelukt om, na dat enórme gezeik met mijn vorige werkgever, zwanger en al toch weer iets nieuws te vinden. Eigenlijk zou ik eerst ergens anders al éérder aan de slag gaan maar die kerel had ineens ’n fulltimer die hij op die plek wilde zetten en liet vervolgens nix meer van zich horen. De eikel, ik had nog wel dingen afgezegd om hém uit de brand te helpen.

Ennieweej, iets nieuws dus. Vanaf volgende week dus, gewoon weer op dinsdag, woensdag en vrijdag. Geen idee hoe ’t gaat worden, ik zie ’t allemaal wel. En omdat Jonne pas vanaf oktober ook op de dinsdag naar ’t KDV gaat, kunnen we voor komende week gelukkig weer rekenen op good old Cynthia en Juul. Daarna komen m’n ouders 1x en die week daarop mág ik niet werken omdat ik de dag daarvoor (29 september) mijn vruchtwaterpunctie krijg en dan moet je dus rust houden. Tja en wie ben ik om daar tegenin te gaan… als de dokter zegt dat je rust moet houden, dan moet je je daar aan houden, nietwaar? Wat moet dat moet nou eenmaal. 

Nou verder had ik niet zoveel… ben benieuwd hoe ’t op ’t KDV gaat 😉 Tot die tijd ga ik nog maar ff wat rust in acht nemen… kan voor die tijd volgens mij ook helemaal geen kwaad 😀

Cat in: KDV | Reacties (9)

9 reacties »

 • Wat een leuke foto, goed gelukt hoor.

  wel balen he, weer aan eht werk, maar wel fijn dat je wat gevonden hebt!!!

  Annemieke

  Reactie door Annemieke op woensdag 10 september 2008 om 23:04


 • Wat een super mooie foto van Jonne.
  Wat goed dat je een baan hebt kunnen vinden nu je zwanger bent. Hopelijk ben je er helemaal op je plek en zijn ze er stukken aardiger voor je.
  En hoe was het bij je vk? Bij mij goed. Ik was maandag geweest maar heb alleen een te lage bloeddruk. Verder ging alles goed met ons krumelke en hebben we weer het hartje kunnen luisteren. Het blijft zo bijzonder :wub: maar dat weet je zelf ook :cheerful:

  Reactie door Wendy (ex-wendiez) op woensdag 10 september 2008 om 20:50


 • Leuke foto. Jij hebt er uiteindelijk nog eentje, die bij Guusje op het KDV waren zo bar slecht en in z/w en niet zo als een schoolfoto normaal hoort te zijn.
  Gefeliciteerd met je nieuwe baan. Hoe was het bij de VK?

  Reactie door Esther mamma van Guusje op woensdag 10 september 2008 om 20:24


 • :wub:

  Reactie door Hannah op woensdag 10 september 2008 om 20:12


 • De foto is inderdaad goed gelukt!
  Gefeliciteerd dat je een baan hebt gevonden.
  Ik hoop dat je wat rust kan vinden nu Jonne er een dag niet is.

  Reactie door Marjolein op woensdag 10 september 2008 om 14:55


 • Gefeliciteerd met je nieuwe baan! Ben ook erg benieuwd wat je precies gaat doen. En wat is het toch altijd weer een geregel en gedoe he, dat werken en oppas/opvang regelen, vooral als je nog niet meteen bij het KDV terecht kan. Ik ben altijd blij dat alles weer goed geregeld is.
  Enne, die foto: een snoepje :wub:

  Reactie door Mimi op woensdag 10 september 2008 om 14:25


 • stoer mannetje hoor! fijn dat je weer een nieuwe baan hebt gevonden zeg! Beetje in de buurt?
  Groetjes

  Reactie door tineke op woensdag 10 september 2008 om 13:40


 • Mooie foto zeg. Wat goed zeg dat je een baan hebt gevonden, ik ben heel benieuwd wat het is. Volgens mij kan je trouwens beter werken om te rusten (als het om kantoorwerk gaat dan) dan op een tweejarige passen. Toch? 😉

  Reactie door Toaske op woensdag 10 september 2008 om 10:56


 • Foto is idd heel goed gelukt! Dit is toch wel echt Jonne die we kennen van jullie eigen foto’s. Dat was de vorige pasfoto echt niet!
  Super dat je een nieuwe baan gevonden hebt! Heel veel succes volgende week en ook vanavond als je naar de verloskundige gaat!
  Rust lekker uit vandaag! Dat kan idd helemaal geen kwaad 😉

  Reactie door Marjan op woensdag 10 september 2008 om 10:41


RSS feed voor reacties op dit bericht.
TrackBack URL

Laat een reactie achter