apr

26

 
Soms heb je van die momenten…

… dat álles ineens kapot gaat. :angry:

Zo ook hier. Momenteel start mijn “fijne” Packed in Hell laptop niet meer op. Vraag me niet waarom, ik weet ’t niet maar ik heb ‘r flink de pest over in. Nou schijnt mijn buum wel verstand te hebben van computerlarij dus daar heb ik dan mijn hoop maar op gevestigd. (En nee, buum, je krijgt Robin niet in ruil voor bewezen diensten!!! Zorg zélf maar voor je nageslacht! :tongue: )

Naast mijn laptop vertoont ook de tv kuren… of liever gezegd: de kabel. Of eigenlijk nog niet eens de kabel, met onze coax-kabel is nix mis. Wij denken dat ’t met het signaal te maken heeft óf met de UPC box. Erik heeft gisteren met UPC gebeld, de eerste x dat ze langs kunnen komen is 5 mei….. 5 mei godbéterhet!!!! Toegegeven, ik kijk niet meer zoveel tv maar sinds m’n laptop het ook niet meer doet, wil ik ’s avonds nog wel ’s kassie kijken! Nou vergéét ’t maar!

Nou goed, wat wél leuk was, vandaag ben ik bij haar langs geweest omdat haar kleine meisje Isa van de week alweer ’n jaar is geworden. Tjemig de pemig, wat is dat jaar snel voorbij gegaan zeg. Godzijdank gaat ’t daar ook allemaal weer ’n stúk beter. Ik heb uiteraard ook gelijk hun nieuwe huis mogen bewonderen. Ziet ‘r hartstikke gaaf uit. Mooie buurt ook. ’t Is dat wij meer kamers nodig hebben met de samenstelling van ons gezin (en niet weg kunnen uit dit durrup) maar anders had ik ‘r bést graag willen wonen.

Morgen komen zij bij ons op visite. Lijkt me ook súpergezellig maar dat lees je ongetwijfeld nog wel, hier of bij haar… of misschien wel bij allebei! 😉

8 reacties »

 • Hopelijk kan de Buum je laptoppie beter maken, niets is erger als een happerende top. Jeetje is Isa ook al weer een jaar en ik zag bij Lin de leuke foto’s!

  Reactie door San op dinsdag 28 april 2009 om 14:02


 • Gewoon een nieuwe plasma scherm en een nieuwe laptop. Stuk goedkoper dan een derde (zesde) kind Cat. Gaat ook wat sneller.
  Ien :silly:

  Reactie door ien op maandag 27 april 2009 om 22:56


 • Nou, de rust is wedergekeerd. t hele spul ligt in bed. Gijs vond t hartstikke leuk en heeft t nog steeds over Jongeman :happy:
  Bedankt voor de gastvrijheid en sorry voor de zooi die we achtergelaten hebben :blush:

  Reactie door linda op maandag 27 april 2009 om 20:43


 • Geen tv & geen computer???

  Daar komen kinderen van…. :whistle: Kun je d’r best eentje aan de buum geven 😎

  Reactie door Sissi op maandag 27 april 2009 om 20:25


 • Fijn om te lezen dat het met Hannah een stuk beter gaat. Ik geloof dat je zwanger moet worden en moet bevallen om veel medeblogsters te ontmoeten. Hebben we dat knoopje toch een beetje te snel laten leggen hier! 😉

  Reactie door Toaske op maandag 27 april 2009 om 20:07


 • Ja, als EEN ding kapot gaat , dan volgen er meestal meer !( hetzelfde met problemen he… als er zich EEN aandient volgen er DAAR ook meestal meer van !)
  Nou, nu maar hopen dat je Buurman dat ding kan fixen !

  Reactie door tan op maandag 27 april 2009 om 12:35


 • En dan te bedenken dat jij die PB niet eens wilde :dizzy:
  Veel plezier met Linda en de jongens.

  Reactie door Esjuh© op maandag 27 april 2009 om 11:29


 • Hahaha..heb jij òòk al van die buren 😉 Mij werd al diverse keren gevraagd om nòg maar een meisje te baren 😉 Dan houden zij Manon. zeg maar. ja..dùh! het enige leuke is daaraan dat ze mijn meissie dus ook wel heel erg leuk vinden hahaha!
  Voor de rest is het natuurlijk gewoon flink balen! Ik heb gelukkig een handige man wat die dingen betreft!

  Reactie door Annemarie op maandag 27 april 2009 om 11:16


RSS feed voor reacties op dit bericht.
TrackBack URL

Laat een reactie achter