apr

13

 
Ik heb Ien gezien!

Gisteren, op eerste Paasdag kwamen Ien en haar meisjes, hélemaal vanuit ’t hoge noorden bij ons langs! ’t Leek wel kerstmis ipv Pasen want ze hadden allemaal hele lieve cadeautjes voor ons meegebracht. Nadat we eerst bij ons in de tuin een broodje hadden gegeten, iets te drinken hadden genomen en natúúrlijk eieren hadden gezocht die Madde en Irza hadden verstopt, zijn we met de auto richting Kijkduin gegaan. De kids hebben éerst heerlijk op de boot gespeeld en zich daarna uitgeleefd op ’t strand. Uiteraard moest ‘r even worden gepootjebaad. Dat was bést frisjes 😉 Ien heeft, zoals hoort bij Ien, weer héél veel práchtige foto’s gemaakt waarvan hierboven ’n kleine selectie. Rond ’n uur of half 8 waren we weer thuis en hebben bij ons nog ff gegeten. Daarna moesten zij ’t héle eind weer terug… al had dat van Irza niet gehoeven, die was graag blijven slapen 😉 Het was ’n súpergezellig dagje. Moeten we vaker doen, Ien!!!

Morgen ’n verslagje van 2e Paasdag.

6 reacties »

 • Mooie foto’s!
  Vooral die van Jonne!

  Reactie door linda op dinsdag 14 april 2009 om 23:10


 • Ik herhaal wat ik al bij Ien zei: Gezellig!

  Reactie door Yvonn op dinsdag 14 april 2009 om 21:46


 • brr, al was het heerlijk weer, pootje baden lijkt me nou net weer iets te koud voor!
  Ziet er gezellig uit.

  Reactie door Marjolein op dinsdag 14 april 2009 om 15:07


 • Lijkt me helemaal gezellig!!!! Was supermooi weer!

  Reactie door maureen op dinsdag 14 april 2009 om 12:02


 • Ziet eruit als een hele geslaagde dag!
  (wat een bikkels zeg! Pootjebaden.. brrrr!)

  Reactie door Saskia op dinsdag 14 april 2009 om 9:02


 • Leuke dag gehad dus!

  Reactie door Toaske op dinsdag 14 april 2009 om 7:37


RSS feed voor reacties op dit bericht.
TrackBack URL

Laat een reactie achter