apr

6

 
Zucht, dan iets van ’n totáál andere orde…

Ik ben dólblij met de kids die ik heb en dat geluk gun ik ook ’n ander. Ik ken diverse meiden die héél graag zwanger willen worden en ik hoop van hárte dat dat héél snel gaat lukken maar ik hoef niet meer, ik ben ‘r klaar mee. Dus daar ga ik a.s. woensdag iets aan laten doen. Met ’n b’tje mazzel word ik dan ook niet meer ongesteld. Sinds gisteren weet ik namelijk weer dat ik dat de afgelopen 10 maanden bést erg prettig vond.

BTW: ff een reactie van mij op alle reacties:

 • Ja, ik weet dat ‘r ’n mogelijkheid bestaat dat ik nog stééds ongesteld zal blijven.
 • Jah, ik weet dat de plaatsing misschien niet even prettig zal zijn, de arts adviseerde al om ’n uur van tevoren een paar paracetamolletjes in te nemen.
 • Ja de optie voor ’n sterilisatie voor Erik is ook ter sprake gekomen. Door hem zélf notabene. En wellicht gaat dat ook nog wel gebeuren alleen wil ik ’t voor mezelf ook en ik heb geen zin om op hem te zitten wachten 😉

21 reacties »

 • Ik heb ‘m ook en het bevalt mij uitstekend. Geen maandelijkse (of andere) ongemakken en maar een heel klein beetje last gehad bij het inbrengen. Ben al aan m’n 2e en heb er heel even over getwijfeld vorig jaar omdat ik op ’t net ook allerlei negatieve dingen las, maar ik denk dat je de positieve ervaringen minder hoort. Van een collega’tje hoorde ik ook dat ze nog steeds ongesteld werd, maar die had van nature al een hele zware mensturatie, dus misschien dat dat een verschil maakt.

  Reactie door Jans op dinsdag 7 april 2009 om 8:43


 • Het is heeeeerlijk om niet ongesteld te worden. ‘K weet er alles van 🙂

  Reactie door Prinsesje op dinsdag 7 april 2009 om 8:08


 • Ik heb hem ook laten plaatsen precies 2 maanden geleden. Heb nu wel al 2 maanden licht bloedverlies en normale menstruatie’s gehad. In totaal ben ik nu nog maar 5 dagen zonder bloedverlies geweest. Nou ja, dit kan 3 tot 6 maanden duren dus we houden het nog maar even vol;-) (Dit zou trouwens ook nog aan een eierstokcyste kunnen liggen die ik blijkbaar ook gekregen heb na de bevalling, telkens na pijn aan die cyste heb ik bloedverlies..)
  Die draadjes waar Maureen het over had heb ik de eerste 2 dagen na plaatsing gevoeld daarna niet meer en Eric heeft er ook helemaal geen last van.
  Plaatsing heb ik ook helemaal niets van gevoeld!
  Vind het wel heerlijk om niet elke dag aan die pil te moeten denken!

  Reactie door MaMarjan op maandag 6 april 2009 om 22:04


 • Hier gaat manlief er wat aan doen omdat ik gewoon niets meer in of aan m’n lijf wil en dat ongi neem ik voor lief.

  Reactie door San op maandag 6 april 2009 om 21:12


 • Wat een negatieve ervaringen lees ik hier, ik ga me toch nog maar eens bedenken of ik wel dat ding ga laten plaatsen. Is sterilisatie bij Erik geen optie?

  Reactie door Esjuh© op maandag 6 april 2009 om 20:51


 • oh sorry, dat was niet een heel oppeppend verhaal…
  En niet dat je om een mening vroeg…
  dus wis de boel maar ofzo hoor

  Reactie door maureen op maandag 6 april 2009 om 19:33


 • oh dat ding heb ik ook gehad….wat een vreselijk ding zeg. Ja sorry…
  Die draadjes waren niet goed afgeknipt…prikten mn hele onderkantje stuk…Niet ongesteld worden??? Manman…ik bleef een eeuwigheid bloeden.
  Ff lekker sexen was er ook niet meer bij…(ik was toen met een man)..dat ding prikte mijn wederhelft, naja, die draadjes dan.
  Een hel was het.

  Maargoed,
  dat zou misschien kunnen komen omdat ik nog nooit gebaard had/heb.
  Schijnt heel veel uit te maken.

  Dus ik hoop dat jij er echt wat aan hebt.
  Zou lekker zijn…weg van al dat bloed

  Reactie door maureen op maandag 6 april 2009 om 19:32


 • En ik ben juist weer zo blij dat ik ongesteld ben nadat ik jaaaaren voor de anticonceptie gezorgd heb. Wilde die Mirena er gewoon uit hebben. Terwijl ik hem wel altijd tot volle tevredenheid gehad heb trouwens.

  Reactie door Toaske op maandag 6 april 2009 om 18:48


 • Ik zou ook graag niet meer ongesteld willen worden ;), maar ja dat hang ik nog niet helemaal aan de grote klok!!
  Eens komt het!!

  Reactie door Marjolein op maandag 6 april 2009 om 15:24


 • Ik hoef ook geen derde meer al zou ik manlief hier wel heel gelukkig mee maken. Het niet ongi zijn vond ik ook heerlijk maar ik ga straks gewoon weer aan de pil.

  Reactie door Wendy op maandag 6 april 2009 om 13:30


 • Overigens was ik helemaal niet tevreden over die vreselijke Mirena. Maar dat is weer een heel ander verhaal :-(( Maar tzt als je rare of ‘vreemde’ klachten krijgt (wat niet te hopen is) Klop je hier nog maar eens aan!

  Reactie door Kim op maandag 6 april 2009 om 12:52


 • Ik zit hier nog steeds (na vijf weken!) te wachten op mijn eerste ongesteldheid na de zwangerschap. Hopelijk blijft het nog even uit… Want ik blijf voorlopig nog uit de hormonen, omdat ik ooit hoop een tweede kindje te mogen krijgen.

  Want een ervaring in mijn nabije omgeving leert dat één kindje geen garantie is dat je vruchtbaar bent/blijft….:-(

  Reactie door Sissi op maandag 6 april 2009 om 11:56


 • ik heb ‘m ook en ook nog steeds 1x in de zoveel tijd de ongemakken hoor. wel minder en lichter maar toch…
  enne… hij kan er altijd nog uit he voor het geval dat het toch weer gaat kriebelen..
  (kan ik mij ook niet meer voorstellen hoor maar goed)

  Reactie door tineke op maandag 6 april 2009 om 11:21


 • Nou, verheug je er maar niet al te veel op, want ik word nog keurig om de vier weken ongesteld. Gelukkig duurt het meestal maar een dag, dat is dan wel weer fijn. 🙂

  Reactie door Cynthia op maandag 6 april 2009 om 11:13


 • Achja, ik moet er ook even niet aan denken hier…
  1+1 is inderdaad meer dan 2 voor je gevoel!!
  Maar als ze beide groot zijn en op school zitten, krijg ik misschien de kriebels weer om zo’n kleintje te koesteren!

  Reactie door mama van bastian en christian op maandag 6 april 2009 om 11:11


 • Hey die heb ik er ook in zitten.. ware het niet dat ik nou nét bij dat percentage vrouwen hoor die nog wél ongesteld wordt…… Oh well.. heftig is het niet maar ja als je je al een beetje hebt ingesteld op het niet meer worden dan ist best een tegenvaller als je toch nog ongesteld wordt.. pindakaas voor mij dus!!
  Succes met het plaatsen ervan!

  Reactie door Hannah op maandag 6 april 2009 om 11:03


 • Lief dat je dat zo neerzet Cat!
  maar ik begrijp heeeel goed dat je niet meer ongesteld wilt worden.
  Dat wil ik namelijk ook niet meer 😉
  Sterkte woensdag!

  Reactie door Saskia op maandag 6 april 2009 om 10:56


 • Ik heb hem hier in de kast liggen, moet nog steeds een afspraak maken om te laten plaatsen.

  Reactie door Esjuh© op maandag 6 april 2009 om 10:52


 • Ik vond het ook heerlijk om niet meer ongesteld te worden. Maar helaas nu weer om de 4 weken.
  En wat een mooie bruine ogen zie ik hieronder.

  Reactie door Linda op maandag 6 april 2009 om 10:11


 • I know the feeling. Soms heb ik het gevoel dat 1 + 1 meer dan 2 is. Ik heb ‘m ook en wor’ niet meer ongesteld. Héérlijk. Alleen in het begin wel een maand of twee voortdurend (licht) ongesteld. Dat was minder, maar uiteindelijk de moeite waard!

  Reactie door Esther-Mirjam op maandag 6 april 2009 om 9:59


 • Je hoeft je niet te verontschuldigen hier voor… Ik ben aan de prikpil… ben al 4 maanden niet ongesteld!! Heeeeeeerlijk!!

  Reactie door Maaika op maandag 6 april 2009 om 9:22


RSS feed voor reacties op dit bericht.
TrackBack URL

Laat een reactie achter