jan

1

 
All is quiet…

Vanmorgen werd zoonlief pas om iets voor 10 uur wakker! En aangezien Erik vlak daarvoor ook wakker was geworden, gingen de mannen samen naar beneden en mocht mama nog lekker ff blijven liggen. Ik lag ‘r tenslotte ook iets later in dan zij.

Verder hier “all is quiet on Newyearsday”, zoals altijd. Inmiddels ligt papa nu ’n tukje te doen en is Jonne nog steeds “wide awake”. Ik denk dat ik ‘m ook maar wakker houd, dan kan ie vanavond lekker op tijd naar bed. Morgen gaat ie weer naar ’t KDV. Voor mij ’n goed moment om de boom dan maar ’s af te tuigen. Die heeft ’t overigens dit jaar prima gehouden! Hij heeft toch bijna ’n maand gestaan en is nauwelijks uitgevallen. ’n Stuk beter dus dan vorig jaar.

En nu zijn de feestdagen dus weer voorbij… tenminste… voor ons eigenlijk nog niet helemaal want over ’n paar weken vieren Erik en ik samen weer onze verjaardagen. Binnenkort maar weer ’s iets qua uitnodiging in elkaar freubelen.

2 reacties »

  • Goed gedaan!! Kate heeft overal doorgeslapen, ik had stiekem gehoopt dat ze wel wakker zou worden en een keer iets moois kon zien in plaats van alleen maar horen, maar helaas…en ze heeft geslapen tot negen uur!!
    Fijne avond,
    Aagje

    Reactie door Aagje op donderdag 1 januari 2009 om 19:47


  • Da’s mooi, tien uur. Eva sliep om 0.30 (of iets later). We hadden haar bewust opgehouden, ging prima! Helaas was ze om 7.30 wakker. En ik dus ook. Toch jammer als je om 3.30 sliep met vrij veel verschillende soorten alcohol in je lichaam. Maar ben nog steeds ’t mannetje, zonder dutje. Vanavond maar wel op tijd slapen, denk ik…….O ja, gelukkig nieuwjaar nog!!

    Reactie door Kees op donderdag 1 januari 2009 om 17:31


RSS feed voor reacties op dit bericht.
TrackBack URL

Laat een reactie achter