dec

8

 
De boom staat!

Vandaag moest ik dus, nog ímmer zónder stem, naar de tandarts. Hij heeft niet veel gedaan hoor, hij hád wat tandsteen willen verwijderen. Maar omdat ik zo’n mietje ben, dat ik altijd alles onder verdoving wil (jaaaaaaaaaa, kom maar met je commentaar, i don’t care) en dat dát dus nú, gezien de zwangerschap niet mag, ga ik in juni gewoon nog ’n x terug.

Ennieweej, daarna ging ik dus met m’n vader naar het tuincentrum. (Jonne was in de tussentijd lekker bij m’n moeder, die doe je beiden namelijk géén plezier met zo’n tripje, die gingen samen lekker de eendjes voeren enzo) En waarom dáár? Tja, da’s na zóveel jaar traditie geworden. Dat doen we nou al ongeveer nét zolang als dat ik op mezelf woon (nu toch zéker zo’n 15 jaar geleden). Toen ik ’t eerste jaar hier in Vlaardingen woonde, hebben we ’t ook wel hier in de buurt geprobeerd maarja… vraag me niet waarom maar dat wás het gewoon niet. En ach, ’t is ook gewoon gezellig. Al was ’t natuurlijk wél weer ’n aanslag op m’n stem want jah hé, je loopt natuurlijk niet zwijgend naast elkaar. En tijdens onze hot-choco-met-taartje-break moeten we uiteraard ook altijd ff bijbeppen.

Vanavond ging Erik met z’n gisteren gekregen Sinterklaascadeau Guitar Hero Legends of Rock voor de Wii, uitproberen. Dat leidde tot hilárische taferelen (gelukkig hebben we de foto’s nog ;-)) Niet eenvoudig maar wel errug grappig!

In de tussentijd heb ik de boom opgezet. Dit jaar is ie hélemaal in ’t wit met, náást de gebruikelijke lampjes en de ballen ook boa’s (voor ’t sneeuw effect), rozen, ijsbeertjes en ’n heuse kerstengel. Ben ook erg benieuwd wat Jonne ervan zegt, als ie ‘m morgen ziet (duimt u met mij mee, dat hij er ook dít jaar gewoon weer braaf met z’n vingertjes van áfblijft!!!) Ik zag alleen wél alweer wat naaldjes op de grond liggen… ik hóóp dat ie ’t haalt tot en met de kerst, hihi.

8 reacties »

 • Erik met de Guitar Hero is net Bart. Alleen moet hij het helaas voorlopig even zonder stellen. De Guitar is weer terug naar de bieb, maar wij hebben nu de Wii-Fit!!

  Mooie boom heb je trouwens. Hopelijk blijft hij nu langer goed.
  Wij hebben hem ook zondag al gekocht, maar hij staat buiten in de tuin en komt één deze dagen naar binnen.

  Reactie door Marjolein op dinsdag 9 december 2008 om 23:10


 • Oh, neem je je WII mee als je de 21e komt? Moet je mij toch vertellen hoe jij Jonne uit de Kerstboom houdt (of is hij zo’n gehoorzame peuter :D) want Joris en ik twijfelen eigenlijk of we dit jaar wel een boom moeten zetten gezien de maar wat grijpgrage vingers van Yuri… en om nou de hele dag de boom te moeten bewaken….

  Reactie door Lia op dinsdag 9 december 2008 om 22:05


 • Hier staat de boom ook al. En dat terwijl hij dus eigenlijk nooit zo vroeg staat, maar we zijn komend weekend lekker een weekendje in Delft dus toch maar vast gezet dat ding. Anders wordt het wel erg kort voor de kerst. Dus! Leuke boom hoor, alles in het wit. Hier wel witte ballen, maar verder vooral ook een heleboel bonte spullen (gelukkig wel witte lampjes).
  Leuke foto’s van die gitaarheld van je!

  Reactie door Toaske op dinsdag 9 december 2008 om 21:37


 • Hahaha! De foto’s van Erik zijn wel errug grappig, ja. Ik kan me voorstellen dat het echte gitaarspel nog grappiger was.

  Jullie boom is erg leuk geworden! Ziet er heel knuffelig uit met de boa’s en de beren. ook leuk voor Jonne. Al hoop ik voor jullie dat hij de prikkende kerstboom niet wil knuffelen.

  Reactie door Fee-Luna;s mama op dinsdag 9 december 2008 om 20:43


 • Hahaha! Ik dacht dat wíj er op tijd bij waren. Met onze plánnen om komend weekend maar eens een boom uit te gaan graven. Maar goed. Da’s hoogstwaarschijnlijk aan de late kant. Hier in het Sinteruit-Kertmanerin Nederland. Nee, hij is prachtig hoor. En het ziet er écht heel gezellig uit. Maarik moet toch wel even slikken wanneer ik al die heftig opgedirkte huizen met kerstmannen aan de gevel en rendieren op het dak zie…da’s dan weer niet zo mijn ding…Overigens wel heel gaaf dat je zo’n met je vader ding traditie hebt. Speciaal vind ik dat!

  Reactie door Caroline op dinsdag 9 december 2008 om 16:54


 • Oh die boom. Echt gaaf. Ik was gisteren bij Intratuin, daar hadden ze ook allemaal witte bomen.Ik was er helemaal verliefd op! Wilde eigenlijk het liefst allemaal witte dingen kopen voor in de boom, maar ik heb me in kunnen houden. Heb wel wat witte dingen gekocht om er een kerststukje van te maken voor op de tafel. Hij staat nog niet bij ons, maar dat zal zeker niet lang meer duren. Ik heb er zin in.
  En Guiter Hero is zo leuk he? Wij hebben het ook maar dan op de X-box 360! Als ik zo naar de gitaar kijk is het precies hetzelfde.

  Reactie door Marjan op dinsdag 9 december 2008 om 12:59


 • De boom ziet er leuk uit! Ik zet onze nep-boom aankomend weekend op. Wij hebben hem in alle kleuren van de regenboog!
  Dat engeltje is echt mooi!

  Reactie door Marjan op dinsdag 9 december 2008 om 12:44


 • Gave boom! Ik was gister ook bezig, tot ik tot de ontdekking kwam dat ik geen lampjes meer had. Dus die boom staat ook nog niet. Vanavond misschien maar….

  En boa’s, geweldig…ik heb een zwartwitte boom…ook met boa’s. I love it!

  Reactie door maureen op dinsdag 9 december 2008 om 10:03


RSS feed voor reacties op dit bericht.
TrackBack URL

Laat een reactie achter