nov

6

 
Mugshots

In ’t kader “alle schaamte voorbij” wat prachtige foto’s van paps en mams. Ik zit momenteel met ’n zwaar ontstoken oog. Hoe ik daar áán kom? géén idee… ik hoor liever hoe ik ‘r af kom want ’t doet behoorlijk zeer! Straks maar ff langs de apotheek. De laatste x dat ik dat had, was volgens mij op de middelbare school. Romana had ’t ook laatst, wellicht heb ik ’t wel van haar… en nee, we gebruiken niet elkaars make up! 😉

Mijn hémel, ik zie ‘r uit als ’n slachtoffer van huiselijk geweld, hahahahahaha! Had vanmorgen bijna ’n brievenopener nodig om m’n oog open te krijgen.

Verder nog ’n charmante foto van paps die naar z’n dochter ligt te luisteren. Eerlijk gezegd hoort ie, naast mijn hartslag, nog niet héél erg veel vanwege mijn eigen isolatiewandje én de placenta die (net als bij Jonne destijds) aan de voorkant ligt.

Verder heb ik eigenlijk niet zo héél veel te melden. Het uit ’n beker drinken van Jonne gaat best goed. Je moet ‘m er ff toe zetten maar dan gaat ’t wel.
Vandaag hebben we gelukkig vrij. Ik had stiekem gehoopt dat ie lekker uit zou slapen maar rond 8 uur zat ie alweer beneden. Ohwell, hopelijk gaat hij vanmiddag nog ’n tukkie doen. Ik heb voor vandaag niet écht veel plannen. Erik heeft de auto mee en ’t weer nodigt niet écht uit om naar buiten te gaan. En zéker niet met zo’n lep-oog

11 reacties »

 • Dat oog zet er niet zo fijn uit, nee. Maar wat je er tegen kunt doen… gen idee! Ik ken alleen het spoelen met zout water. Wel een gepriegel met zo’n bakje voor je oog of met gedrenkte wattenschijfjes.

  Liefe buikfoto hoor! Is eens wat anders dan een zijaanzicht.

  Reactie door Fee-Luna's mama op vrijdag 7 november 2008 om 23:15


 • Tjee! Overigens is het eerste wat ik denk; wat lijken jij en Jonne op elkaar!

  Reactie door Caroline op vrijdag 7 november 2008 om 19:04


 • Charming 😉
  Ontstoken ogen zijn inderdaad heel besmettelijk, hoef je niet eens elkaars make up voor te gebruiken, eventjes je handen niet goed wassen en je kan jezelf al besmetten

  Maar goed, hopelijk ben je er snel van af

  Reactie door Linda op vrijdag 7 november 2008 om 13:13


 • Jakkie dat ziet er niet fijn uit. Gaat het nu al iets beter? Je buik ziet er wel heeeeeel mooi uit hoor.

  Reactie door Claudia op vrijdag 7 november 2008 om 9:41


 • Ik vind het stoer zo een foto van jezelf plaatsen. Terwijl ik eigenlijk vind dat je er meer dan prima op staat. Alleen dat ene oog wat kleiner, maar als je het niet getypt had, had ik het misschien niet eens gezien.

  Reactie door Toaske op donderdag 6 november 2008 om 20:52


 • Dat ziet er niet fijn uit..errem maedje! Beterschap!
  En wat zie ik nu, al 21 weken? Woa blief de tied??

  Reactie door Joeltje op donderdag 6 november 2008 om 19:48


 • Ik zou hem afplakken, je oog hé!
  Heb een goed weekend
  Beterschap
  Ien

  Reactie door Ien op donderdag 6 november 2008 om 19:28


 • Ahh gossiem, ik moet meteen aan mezelf denken 3 dagen voor mijn trouwdag!!
  Vroeger in mijn puberjaren had ik er iedere winter mee te maken. Ik had het al jaren niet meer gehad en nu precies vlak voor mijn trouwdag :cwy: Ik heb de hele boel bij elkaar gevloekt en gegild. De hele dag in de weer geweest met gekookt water op mijn oog te deppen en gelukkig was het op de trouwdag grotendeels weg en kon gelukkig de make-up veel wegwerken, waardoor het niet op de foto’s te zien is. Ik heb toen ook een foto van mezelf gemaakt voor mijn ouders, maar niet op de web gezet, maar per mail naar mijn ouders gestuurd 😉
  Sterkte ermee!

  Reactie door Marjolein op donderdag 6 november 2008 om 16:45


 • Oh gossie zeg zo’n prut-oog is zo vreselijk vervelend, pas maar op dat het niet naar het andere oog overslaat (heb ik eens gehad helemaal onhandig) :w00t:

  Reactie door San op donderdag 6 november 2008 om 13:18


 • Arme jij, dat ziet er echt niet lekker uit! Beterschap ermee!

  Reactie door Marjan op donderdag 6 november 2008 om 12:53


 • oohhh ik vind 8 uur echt uitslapen hoor! Heerlijk morgen is mijn oudste vrij dus ik hoop dat wij ook iets langer kunnen blijven liggen..
  vervelend zo’n oog, misschien krijg je wel zo’n leuk lapje 😎 😆

  Reactie door tineke op donderdag 6 november 2008 om 12:13


RSS feed voor reacties op dit bericht.
TrackBack URL

Laat een reactie achter