nov

2

 
Uitgeslapen

Okay, toegegeven, ’t slapen van Jonne gaat nog níet helemaal vanzelf. Ik moest vannacht écht nog wel ’n paar x bij ‘m kijken. Blijkbaar ligt ie liever met z’n hoofd bij ’t voeteneind want ondanks dat ik ‘m toch echt andersom had neergelegd, vond ik ‘m tot 3x toe weer met z’n voeten op ’t kussen. Maaarrrrrrrr, hij werd vanochtend wél pas om HALF 11 wakker!!! JOEPIE!!! (en nee, hij was niet pas om 6 uur in slaap gevallen!!) Dat hield overigens wel in, dat hij overdag niet meer wilde slapen. Ohwell, dan maar niet.

Vanavond ging ie ook al niet zo vroeg omdat we nog ff bij opa en oma op visite gingen. Erik z’n ouders vertrekken morgen weer voor ’n week of 10 (?) richting het (zonnige?) zuiden (z’n moeder heeft reuma in d’r handen en voeten en heeft daar met warm weer veel minder last van). Dit jaar gaan ze ’n stuk vroeger dan normaal. Meestal gaan ze pas eind januari tot half april maarja, aangezien er zich in maart weer ’n kleinkind aandient, willen ze rond die tijd natuurlijk wel weer terugzijn.

Uiteindelijk lag hij er pas rond ’n uur of half 10 in en sliep gelukkig vrij snel. Momenteel ligt ie wel flink te hoesten maar is niet echt wakker. Duim ff met me mee dat ie morgenochtend wéér zo lekker uitslaapt (ik heb namelijk “ochtenddienst” ;-)) 

7 reacties »

 • Wauw! Voor zulke uitslaaptijden zou ik ook wel willen overstappen naar een peuterbed voor Fee-Luna. Maar voorlopig zijn wij daar nog lang niet aan toe.
  Toch wel apart dat andersom blijkbaar lekkerder is. Overduidelijk een eigenwijsje, die vent van jou 😉

  Reactie door Fee-Luna's mama op maandag 3 november 2008 om 0:14


 • Half 11! Man man..schreef ik laatst nog een kijk is hoe goed mijn kind dat doet logje. Inmiddels moet ik er een hele horde aantekeningen bij zetten 🙁 Midden in de nacht bij ons kruipen..naja altijd nog beter als naar zolder naar de jongens. Weer terugleggen maar dat werkt bij mij niet zo. Ard kan dat beter hahaha. Gelukkig dit alles vòòr de verhuizing!

  Reactie door Annemarie op zondag 2 november 2008 om 21:20


 • En hoe laat begon je ochtenddienst?

  Reactie door Toaske op zondag 2 november 2008 om 17:54


 • Heerlijk half 11!!! :angel: Hier vanmorgen 8 uur ook niet echt slecht. Guusje komt wel vaak ‘s-nachts nog een keer uit bed en komt dan naar onze kamer op zolder. Rich brengt haar dan altijd terug en dan slaapt ze weer verder gelukkig. Grappig dat Jonne steeds omdraait, misschien toch maar anders opdekken?

  Reactie door Esther op zondag 2 november 2008 om 12:15


 • voorbeeldig kind. half 11 wat een tijd. Wij wisten het vandaag te rekken naar 10;15. Ook een luxe….en daar heb ik hard voor moeten werken. Succes morgen!

  Reactie door maureen op zondag 2 november 2008 om 12:10


 • het komt vast helemaal goed met dat slapen hoor… ik hoop voor jou dat het gelukt is vanmorgen… heerlijk zeg dat overwinteren!! zou k ook wel wilen!

  Reactie door tineke op zondag 2 november 2008 om 10:07


 • Zo da’s een hele verandering! Half 11 pas! En dat terwijl je vaker meemaakt dat hij rond een uur of 5 wakker wordt! Ik duim met je mee voor nog een uitslaapdag!
  Vanaf volgende week kan ik ook lekker uitslapen in het weekend. Zaterdag is mijn laatste werkdag 😉

  Reactie door Marjan op zondag 2 november 2008 om 8:26


RSS feed voor reacties op dit bericht.
TrackBack URL

Laat een reactie achter