sep

10

 
Uitdelen en vk update

Zoals ik al eerder aangaf: vandaag mocht Jonne op ’t KDV nog uitdelen voor z’n verjaardag. De juffen hebben daar ’n paar mooie foto’s van gemaakt. Ik heb uit privacy-oogpunt de gezichten van de andere kindjes en de juf ’n tikkie geblurd. Dat je niet denkt dat je ’n (nieuw) brilletje nodig hebt.

             

Zo te zien was ’t erg gezellig. Hij heeft zowáár ff z’n verjaardagsmuts opgehouden. Verbázingwekkend, hahaha!

Eén van de lieftallige dames uit zijn groep wilde ‘m graag assisteren met uitpakken van het cadeautje dat hij kreeg van het KDV.
Kortom: ondanks dat hij het er vanmorgen ábsoluut niet mee eens was, dat ik hem daar achter liet, is het volgens mij tóch een héle gezellige dag geworden.

Ohja en dan die VK update. Vanavond weer geweest. Alles was helemaal in orde. Bloeddruk 100/60 (is prima heb ik me laten vertellen) en we hebben nu voor ’t eerst ook luid en duidelijk ’t hartje door de doptone horen kloppen. Dat blijft toch wel waanzinnig hoor en ik zal je eerlijk zeggen dat ik ‘r toch wel weer verbaasd over was. Op één of andere manier “leeft” het nog niet helemaal bij mij. Ik wéét dat ik zwanger ben en ik wéét dat ik me soms wat gammel voel, dat ik geen wijntjes of biertjes kan drinken en dat incidentele peukje dat ik voorheen nog wel ’s rookte, is nu ook absoluut uit den boze. Maar heel eerlijk gezegd is het daar tot nu toe alles mee gezegd. Even voor de goeie orde, ik ben ‘r waanzínnig blij mee hoor maar ik kan niet wáchten totdat ik ’t ook daadwerkelijk ga voelen. En totdat ik weet wat ’t gaat worden, totdat ik weet dat het helemaal in orde is…. nou goed, dat duurt nou eenmaal nog ff ’n paar weekjes…

Cat in: KDV | Reacties (8)

8 reacties »

  • geniet er maar van, het komt vanzelf wel (in de niet-te -ontkennen fase dat je bijna voorover kukelt door die buik, waggelt, en idd niet meer voor of achteruit kan en wil , of net als ik, uit wanhoop je schat het bed uit dirigeert naar een matrasje op de grond hihi

    Reactie door Caroline op vrijdag 12 september 2008 om 14:38


  • hehe wat fijn dat hij zon leuke dag heeft gehad. Leuk he die muts, Karlijn hield die ook de hele dag op. Heel knap!!!

    de zwangerschap gaat ook pas echt levenw anneer je wat verder bent he. Dat verschilt met een 2de toch echt wel vind ik. (kijk bij mij alleen al naar het verschil in buikfoto’s met Karlijn en deze druif!!!!)

    Nu ga ik de slaapkamer opruimen, schoonmaken en weer inrichten!! Je moet toch wat het met je nesteldrang!!!

    Reactie door Annemieke op vrijdag 12 september 2008 om 13:08


  • Helemaal top dat het zo goed met de baby gaat! Grappige feestmuts trouwens!

    Reactie door Toaske op donderdag 11 september 2008 om 20:59


  • Hey!! Leuke fotoos boven de lay… Oh trouwens… heb je cashewnootje ook al ingeschreven voor het KDV?!

    Reactie door Hannah op donderdag 11 september 2008 om 20:46


  • lekker toch…tegen de tijd dat je door gaat hebben dat je toch écht zwanger bent……hoef je niet zo lang meer…..najaaa…geen 40 weken..of 36…of 30….iedere week is lang…laat maar he :tongue:

    Reactie door maureen op donderdag 11 september 2008 om 10:31


  • Ik had de eerste paar maanden hetzelfde gevoel als jij hoor! Pas nu ik de kleine echt de hele dag (en nacht) door voel en bijna de hele dag last heb van maagzuur is dat gevoel pas anders geworden!
    Leuk die feestmuts van Jonne! Vincent loopt bij de peuterspeelzaal wel met mutsen op z’n hoofd, maar wanneer ik in beeld kom trekt hij ze meteen van z’n hoofd.

    Reactie door Marjan op donderdag 11 september 2008 om 9:17


  • Als je nou ’s ochtends ook nog eens last hebt van een flinke portie misselijkheid en ’s avonds om 7 uur al uitgeteld op de bank ligt, dan vergeet je gewoonweg niet dat je zwanger bent. Bij jou verloopt het op het gammele na, gewoon lekker rustig. Mag je ook weer heel blij mee zijn. En straks komt dat bolle buikje en dat vlindergevoel en dan weet je het zeker 🙂

    Reactie door Mimi op donderdag 11 september 2008 om 9:11


  • Ik ben nu al blij en heel gelukkig. Ik heb echt een beetje het gevoel alsof ik tante ga worden of zo… 😆

    Reactie door Cynthia op donderdag 11 september 2008 om 0:03


RSS feed voor reacties op dit bericht.
TrackBack URL

Laat een reactie achter