jul

31

 
Nieuw stoeltje

Nadat Jonne 2 weken geleden zijn autostoeltje had ondergekotst, had ik ’t apparaat maar even uit de auto gehaald om hem zo veel mogelijk te ontdoen van vreemde luchtjes en substanties. Het was tijdens één van die momenten dat ik per ongeluk de band, waarmee je de schoudergordels aantrekt, uit de stoel trok en niet meer terugkreeg… oh shit…

Logischerwijs ben ik maar teruggegaan naar de winkel waar ik ‘m heb gekocht: de ANWB, om te informeren of dit eventueel kon worden gerepareerd. Gelukkig zit er garantie op die dingen (1 jaar op de bekleding en 2 jaar op de kuip óf andersom, dat kan ook) Dus daar hebben ze ‘m ingenomen en opgestuurd alleen konden ze nix zeggen over wanneer hij weer klaar zou zijn. Hmmm… lekker dan! Nou kon ik tijdelijk het stoeltje van Juul lenen maar aangezien ze van ’t weekend naar ’t zuiden desch lands gaan, hebben ze ‘m zelf ook weer nodig. Ook Hannah had haar reserve stoeltje al aangeboden. Allemaal hártstikke lief maar ik moest ‘r gewoon zélf één bij hebben. Dan komen zij ook niet in de knel als ze ‘m zélf nodig hebben. Daarnaast: wij gaan over 2 weken op vakantie, voor ’t zelfde geld is ie dan nog niet klaar en dan moet ik ‘r toch écht één hebben.

En wat doe je dan: precies, je duikt Marktplaats op. Wát ’n geweldig fenomeen is dat toch. Daar vond ik voor ’n tientje ’n ’n iets ouder model van de Maxi Cosi Priori. De bekleding was ’n b’tje gaar maar voor de rest deed ie ’t nog prima. Dus die heb ik vanavond opgehaald. En om die gruwelijk lelijke bekleding te bedekken (tjongejonge, die is wel HEUL lelijk, dat iemand dat kiest, ja sorry hoor), heb ik bij de Prenatal een zomerhoes aangeschaft. En voor de gelegenheid ook gelijk maar zo’n bekerhouder meegenomen. Nah, zó is ’t weer prima stoeltje, vind ik zelf. En zodra wij die van ons weer terug hebben, gaat deze naar mijn ouders, mochten zij ’s met Jonne weg willen, dan hebben we geen gedoe met stoeltjes overzetten enzo.

Vanavond kwamen ook Erik z’n ouders nog ff langs. Leuk! Hadden ze al ’n tijd niet gezien omdat ze ’n aantal weken met de caravan door Europa hadden getrokken. Van hén kregen we de álleréérste knuffel voor de nieuwe baby. Zo’n schattige überzachte buikschuif-eend. Zo lief klein cashewnootje, die heb je maar alvast in de pocket! 😉

Vandaag ook even ’n afspraak gemaakt in ’t Erasmus voor ’n intake voorafgaand aan de vlokkentest. Die is ’n dag voordat we op vakantie gaan. De intake dan hé, niet de vlokkentest, die zal dan wel gelijk ná de vakantie zijn. Nah, ben benieuwd. Weet wel dat we dan ook gelijk die termijn-echo krijgen, dus dan kunnen we nog ff naar elkaar zwaaien 😉

Wow, ik ben weer zwanger! ***STRAAL*** En ondanks dat ik (op waterijsjes en koffie ná… ohja en sultana koekjes) nérgens trek in heb, vind ik ’t wel weer hélemaal gaaf hoor. En tegelijkertijd ook weer zó onwerkelijk!

Wat ik overigens nog vergeten was te vermelden, is dat ik ’n paar weken terug in het allerprilste begin, toen nog niet veel mensen ’t wisten, al ’n héle lieve kaart van Hannah heb ontvangen om me te feliciteren met m’n zwangerschap. Op die kaart staat ‘n foto waar ik haar knoeperige dochtertje Isa in m’n armen heb, ik mocht alvast weer oefenen, hihi. Thx dear!!!

Goed en terwijl hier de regen met bakken naar beneden komt en donder en bliksem elkaar afwisselen, duik ik maar ’s lekker m’n bedje in. Spreekt u latorrr!

7 reacties »

 • Die stoel ziet er zo prima uit! Best een idee zo’n zomerhoes, die was je toch sneller uit na een zweterig dagje in de auto!
  Ik vind het zwanger zijn ook nog steeds soms onwerkelijk. Ondanks al die heerlijke bewegingen in mijn buik! Maar net als San zegt, het gaat wel sneller en je moet soms gewoon even tijd maken om te genieten!

  Reactie door Marjan op vrijdag 1 augustus 2008 om 20:01


 • Zo zie je maar wat een hoes kan doen en zo ziet hij er toch weer uit als nieuw en aan de foto van Jonne te zien vindt hij het wel prima. MP kan soms leuke dingen opleveren voor een prikkie. Toch ook maar eens kijken voor zo’n zomerhoed. Spannend hoor zo’n test, maar goed je weet waarom je het doet en zwanger zijn is weer genieten en het gaat echt sneller dan de 1e hoor!

  Reactie door San op vrijdag 1 augustus 2008 om 14:08


 • De eerste voorbereidingen ijn al in volle gang. Leuk hoor!

  Reactie door Fee-Luna's mama op vrijdag 1 augustus 2008 om 12:54


 • Ja, mijn ouders hebben toen destijds ook een reservestoel van MP afgeplukt.. handig! En je mag hier met Quinten ook wel weer komen oefenen, hoor! 😀 Gaat echt supergoed, hij heeft de laatste paar nachten al lekker doorgeslapen van half 12 tot half 8, dus hopelijk blijft ie dat doen, vinden paps en mams helemaal niet erg.

  Zo’n zomerhoes moet ik ook maar eens aanschaffen, toch wat makkelijker om de stoel dan schoon te houden. Voordat Quinten kwam hadden we de bekleding van de Maxi-Cosi gewassen, het was echt drama om die bekleding er weer op te krijgen… dusdanig dat we serieus overwogen hebben om maar gewoon een nieuwe te hebben (of wij zijn gewoon superklunzen, dat kan natuurlij ook :biggrin:

  Reactie door Lia op vrijdag 1 augustus 2008 om 9:53


 • Goed idee van MP voor een stoeltje. Leuk die hoezen ik zag ze van de week liggen.
  Lekker he zwanger zijn. Ik vond het ook onwerkelijk, maar nu voel ik haar de hele dag schoppen en draaien en geeft een goed gevoel. Spannend net voor de vakantie de intake voor de vlokkentest. Zorg je wel voor oppas voor 2 dagen na de test, je mag dan niets doen?

  Reactie door Esther mamma van Guusje op vrijdag 1 augustus 2008 om 9:41


 • haha, zelfde verhaal hier. onlangs via MP een andere stoel gekocht en ook via Mp 2 zomerhoezen omdat de bekleding niet mooi meer was… Die waar de oudste 2 ingezeten hadden vond ik niet goed genoeg meer, was een goedkope ooit bij blokker gekocht. Die ga ik vandaag ff bij ‘Het Goed’ afgooien. Spannend hoor die test! Zeker die eerste tijd als je nog niks voelt en ziet vond ik het ook altijd zo onwerkelijk (haha ik maar huilen, “ik merk nog helemaal niks!” t feit dat ik zo jankerig was zei al genoeg)

  Reactie door tineke op vrijdag 1 augustus 2008 om 9:17


 • Nah… met zo’n stoelhoes gaat het allemaal pima toch!?! 😉
  Wat een superleuk eendje! Enne ja die kaart… was ik alweer vergeten.. :wassat:
  Nou meid … lekker zwanger zijn… en genieten van een rustige dag vandaag! Ik ook trouwens want Julz is ook op het KDV en hier breekt nu net het zonnetje door :biggrin:

  Reactie door Hannah op vrijdag 1 augustus 2008 om 8:51


RSS feed voor reacties op dit bericht.
TrackBack URL

Laat een reactie achter