jul

24

 
Iets met dag en dauw…

Nee, nog nix over de echo, daar is ’t toch nog veel te vroeg voor! 😉

Over vroeg gesproken… schreef ik van de week nog dat Jonne zo lekker aan ’t uitslapen was… vanmorgen was ’t gewoon weer ouderwets euh… nah, vroeg… grúwelijk vroeg! Volgens mij waren we rond half 6 beneden en dan heb ik ’t nog kunnen rekken.

Aangezien ik ‘m meestal zo’n 4 uur ná opstaan weer in bed leg voor ’n ochtend-/middagslaapje, gaat ie ‘r rond ’n uur of 10 weer in… Dat is dus ná de Teletubbies en vóór die enge Elly en haar wiebelwagen (vind dat écht zó ontzettend stom!). Ik sluit niet uit, dat ik er dan zelf ook nog ff in ga…

9 reacties »

 • Nog geen echonieuws. Da’s jammer. Hopelijk betekent geen nieuws goed nieuws!

  Reactie door Toaske op donderdag 24 juli 2008 om 18:26


 • en, en, en???

  Reactie door Fee-Luna's mama op donderdag 24 juli 2008 om 17:48


 • moest toch ff spieken hoor……is nog vroeg…maar wie weet…..al zeg jij niet spannend te vinden, ik stiekem wel..hahahaha Ik lees/hoor het wel!

  Reactie door maartje op donderdag 24 juli 2008 om 17:07


 • Hahaha, enge Elly. Sja, laat haar maar zingen, samen met Rikkert dan kan ik het wel op prijs stellen maar eerlijk; van de wibelwagen ben ik niet zo’n fan. Zeker niet van die twee, sorry da’k ’t zeg, debielen die niet eens normaal Nederlands kunnen. Superdom (ahum en dat voor een juf op een christerlijke school haha)

  Het is trouwens al laat op de middag en ik hoop maar zo dat alles goed met je/ jullie is…..

  Reactie door Caroline op donderdag 24 juli 2008 om 16:35


 • hahaha, die wiebelwagen vinden ze bij ons dan weer wel leuk. Maar dat had je waarschijnlijk al wel gedacht. Blijft ie bij jou in bed ook niet nog ff lekker liggen? Gelukkig is het hier meestal rond 7 uur dat ze alle 3 wakker worden.. De oudste 2 mogen dan voor de tv en als de jongste er echt graag uit wil moet ik er wel aan geloven en anders kan ik het nog wel een half uurtje rekken.. heerlijk hoor die vakantie!!

  Reactie door tineke op donderdag 24 juli 2008 om 11:37


 • succes vandaag

  Reactie door maureen op donderdag 24 juli 2008 om 9:58


 • Oja!!!! Die tijd van zo vroeg hebben wij ook gehad. Maar we hebben nu een uitslapertje! Tenminste, rond half acht en soms later (soms ook vroeger) noemen wij hier een heerlijke nachtrust. Ben daar echt heel blij mee, vooral na de moeizame slaapstart van Sim.
  Enne, een siestaatje doen met dit weer valt niet op hoor 😉
  Nogmaals, succes vanmiddag!

  Reactie door Mimi op donderdag 24 juli 2008 om 8:54


 • sjee zeg en wij vinden Yannick al zo van de dag en dauw. De is doorgaans om half zeven op de wc te vinden en telt dan de minuten af in bed naar zeven uur. Kan hij zijn tv aanzetten.
  Maarre, als hij niet slaapt overdag, of minder, gaat ‘ie dan ook geen langere nachten maken ?
  Leg hem nog eens haarfijn uit dat er geslapen dient te worden en bij voorkeur ’s nachts… *gniffelt*
  Trusten voor zometeen !

  Reactie door Jis op donderdag 24 juli 2008 om 8:30


 • Ahhhhhhhhhhhh die wiebelwagen gaat bij mij gelijk de tv uit. Maar dat was weer vroeg vanochtend, zo lekker in de tuin onder de parasol even lekker relaxen en misschien een tukkie doen!

  Reactie door San op donderdag 24 juli 2008 om 8:18


RSS feed voor reacties op dit bericht.

Laat een reactie achter