apr

20

 
Vriendinnetje Gonda op visite

Ondanks dat we de laatste jaren wél iets meer contact hebben met elkaar (veelal via de digitale snelweg en Gonda leest hier ook altijd mee), was ’t alwéér ruim 2 en ’n half jaar geleden dat we elkaar gezien hadden. Maar ook nú was ’t gelijk weer als vanouds. Supergezellig om Gonda en Jos met hun kinderen Barbara en Wessel weer ’s te zien. Luca en Barbara waren al vrij snel goeie maatjes en hadden de grootste lol. Wessel en Jonne dreutelden er lekker achteraan. En ook al was ’t niet écht súperzonnig, we hebben toch lekker bijna de hele middag in de tuin gezeten. Uiteindelijk bleven ze ook eten dus hebben we maar ff wat bij de Chinees gehaald.

Dan nog wat uitleg bij de overige foto’s: Jonne werd vannacht ’n btje jammerend wakker dus toen is Erik maar ff bij ‘m gaan liggen… uiteindelijk is Erik daar zélf in slaap gevallen Ik had ‘m vannacht wel gehoord maar wist niet dat hij daar was blijven liggen, dat merkte ik vanochtend pas. :sleeping:

Verder is die foto van Robin met dat roze-wit gestreepte pakje speciaal voor vriendinnetje Sigrid, van wie ze ’t pakje heeft gekregen. Ze past ’t dus al! Die close up was vanochtend toen ze nog ff naast me lag.

5 reacties »

 • Het grootste voordeel van een kingsize bed :-D

  Reactie door Sissi op maandag 20 april 2009 om 20:27


 • Met zo’n beveiliging erbij rolt Jonne vast niet uit zijn bed!

  Reactie door Toaske op maandag 20 april 2009 om 19:26


 • Haha, bekend beeld van vader en zoon slapend in bed, gaat hier ook zo nu en dan op die manier!

  Reactie door mama van bastian en christian op maandag 20 april 2009 om 16:13


 • Ziet er schattig uit de foto van vader en zoon!
  Robin groeit als kool volgens mij!

  Reactie door Marjolein op maandag 20 april 2009 om 7:52


 • Leuk, zoveel visite en gezelligheid. Zeker met de mooie dagen van de laatste tijd en jullie geweldige plekje in de tuin.
  Schattig hoor, hoe je 2 mannen gezellig in 1 bed passen. Zo’n extra breed bed is bij jullie dus echt wel nodig!

  Reactie door Ruthy op maandag 20 april 2009 om 7:25


RSS feed voor reacties op dit bericht.
TrackBack URL

Laat een reactie achter

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: