apr

30

 
De stad in!

300420103066a

Eindelijk waren we weer ’s in mijn favoriete stadje. Want naar mijn idee is ‘r geen betere plaats waar je kan zijn op Koninginnedag dan in Amsterdam. Nee, we waren niet met de trein maar gewoon met de auto. Aan de rand van de stad geparkeerd en verder lekker lopen. En natuurlijk was ’t druk. Maar niet té druk. En de sfeer was zó gezellig en gemoedelijk! Daarbij was ’t weer wonder boven wonder ook héérlijk! Zodra we de stad binnenreden, brak de zon door. Lekker met z’n 2en naar mijn voormalig stamkroegje. Waar nog steeds dezelfde barman staat als altijd en waar we, zelfs na zó’n lange tijd, een warm welkom en ’n biertje kregen aangeboden. My god, wat hadden wij aan ’t eind van de dag moeie voeten maar wat was ’t weer leuk!

Vóór de kroeg hadden ze, net als altijd op Koninginnedag, ’n podium met allerlei bandjes. En in ’t publiek zag ik haar… een prachtig meisje van ’n jaar of 2, op de nek van papa of mama (dat kon ik niet goed zien) met ’n schitterende hoed, ’n dikke sjaal  en ’n prachtig kleurig (peruaans?) vest. Met d’r tuttefrut in d’r handen, genietend van het uitzicht en de muziek. Ik was in één klap stráálverliefd en zag gelijk ons eigen mooie meisje zó zitten, volgend jaar ofzo. Helaas is de foto niet zo duidelijk want ze stond bést ’n eind weg maar toch… soooo cute!!!

En onze eigen kindjes? die gingen met opa en oma hier nog even ’t centrum in. Maar daar was ’t zó druk, dat ze ’t al snel zat waren. Toch hebben ook zíj ’t vreselijk naar hun zin gehad!

Ik zeg: volgend jaar weer!!!

4 reacties »

 • Jullie waren dus even ver van huis 😉
  Iedereen heeft zich dus afzonderlijk van elkaar vermaakt.
  Wij gaan volgend jaar weer naar Alkmaar. We doen het omenom.
  Ben benieuwd of jullie kleine meid er volgend jaar dan zo uitziet 😉

  Reactie door Marjolein op maandag 3 mei 2010 om 13:00


 • Wat een schattig meisje! Jammer dat het niet jullie eigen meisje was, maar gelukkig hebben jullie je oop super vermaakt zonder jullie eigen schatjes bij jullie.

  Reactie door Ruthy op zaterdag 1 mei 2010 om 20:42


 • Heerlijk uitje gehad dus. Fijn!
  En dat meiske met die hoed is prachtig!

  Reactie door Toaske op zaterdag 1 mei 2010 om 20:36


 • Wat kun je dan opeens geraakt worden door zo’n moment he?
  Prachtig vastgelegt…
  En zo te lezen dus echt genoten!

  Xx Mye

  Reactie door Mye op zaterdag 1 mei 2010 om 11:53


RSS feed voor reacties op dit bericht.
TrackBack URL

Laat een reactie achter