apr

20

 
Grote schoonmaak!

Afgelopen zaterdag was oma “dierentuin” jarig. Maar aangezien opa en oma nog steeds in ’t zuiden van Europa bivakkeren, hebben we telefonisch maar even héél hard voor haar gezongen. Nog van hárte hoor!!

En wat doet iedereen met ’n tuintje, zodra ’t mooier weer wordt? Pcs, de boel ’n btje schoonspuiten, opknappen enz enz! Zo ook wij… ehm, nou ja, wij… Erik en Luca deden ’t schoonmaakwerk en ik deed de moral support, hield de kids een beetje in de gaten en zorgde voor de sfeerplaatjes achteraf. Overigens wel grappig om ’t zo door de jaren heen te zien, vind ik… zie hier de beelden van 2008 en 2009.

Vandaag was ’n mooi dagje. Aan ’t eind van de ochtend kwamen m’n ouders weer ’s langs. En terwijl oma met Jonne “stokken ging zoeken” (of zoiets) gingen opa, Robin en ik naar de kapper want met náme Robin was wel toe aan ’n knipbeurt. Nou en dat vónd ze leuk! NOT! In eerste instantie keek ze nog wel nieuwsgierig om zich heen. En dat Nijntje werd opgezet, vond ze ook nog wel leuk maar toen ‘r ineens ’n wildvreemde dame met ’n plantenspuit haar háár nat ging maken en ‘r ook nog aan ging zitten frunniken, was de lol er héél snel af en zette ze ’t op ’n brullen. Ohwell, ze waren snel klaar, zoveel is ‘r niet vanaf gegaan. Hoefde ook niet, er moest alleen ff ’n modelletje in worden geknipt. En da’s geluk. Leuke kapsalon overigens! Bij de koffie kregen we ’n gelukskoekje waarop stond dat we ’n gratis set van hun haarproduct hadden gewonnen! Nah, wat leuk!! Hartstikke bedankt! Overigens vond ik ’t niet alleen dáárom leuk hoor, ’t ziet ‘r gewoon hártstikke grappig uit, ze hebben voor de wat oudere kinderen héle stoere auto’tjes om in te zitten terwijl ze geknipt worden dus ik ga ervan uit, dat Jonne dit ook héél leuk gaat vinden. En voor de prijs hoef je ’t ook niet te laten! Dus daar gaan we zéker nog ’n x heen! Thx voor de tip, Maartje!

Voorts hadden we nog ’n héle mooie meevaller. Ik hou al ’n tijdje deze site in de gaten. Van de zomer gaan we met z’n állen naar het Meer van Annecy maar stiekem zou ik toch ook best ’s met z’n vieren weg willen… maarja, ’t mag weer níet te veel kosten hé… Nou had ik gezien dat ze voor Italië ’n leuke aanbieding hadden dus daar heb ik vlák voor sluitingstijd op geboden. Uiteindelijk bleek ik de hoogste bieder en nu zitten we binnenkort voor € 210,-  2 weken op ’n camping aan ’t Gardameer! Ik ben ’n blij mens, lijkt me hélemaal gewéldig!

Overigens moet ik binnenkort weer ’s wat baby cq dreumesfoto’s van mezelf inscannen want ’t is werkelijk té bizar hoeveel Robin op mij lijkt! Echt zó grappig! Ohja, sinds ’n paar dagen is haar linker onderkies door (en met d’r rechter onderkies kan dat élk moment gebeuren) dus ik moet ook ’t plaatje hiernaast ’s ff aanpassen.

8 reacties »

 • Ik wil ook zo graag naar het Meer van Annecy.
  Lijkt me zo mooi daarzo.

  Reactie door daisy op donderdag 22 april 2010 om 13:58


 • Ojee .. de kapperellende .. Dat is hier vaak ook een feestje. Maar zolang die kappercape in de kast blijft gaat het bij Rens best aardig. Maar oh wee als die cape om moet …gillen … paniek.

  Prima vakantie geregeld. Dat heb je goed gedaan. Ik ben benieuwd hoe het daar gaat zijn. Maar als het mooi weer is, is het al snel goed vaak. Toch?

  Die bandana staat ook wel stoer zeg! Gave foto!

  groeten Marian
  mamma Thomas en Rens

  Reactie door Marian op donderdag 22 april 2010 om 9:23


 • Lekker druk geweest dus saampjes.
  Prachtige foto’s trouwens van je boefjes!

  Reactie door Marije op woensdag 21 april 2010 om 8:16


 • Wat een leuke foto’s! Gaaf zeg, voor die prijs naar het Gardameer.

  Reactie door Toaske op dinsdag 20 april 2010 om 22:04


 • Ziet er harstikke leuk uit dat kappertje! Ik heb ook vaak jankende kleintjes hoor, maar de kunst is dan om gewoon door te knippen 🙂 En de grote schoonmaak. Heerlijk! Ik heb binnen mn huis al helemaal omgekeerd, en buiten aan de achterkant is ook alles schoon, nu voor nog. En dan mogen de plantjes komen hahaha

  Reactie door Annemarie op dinsdag 20 april 2010 om 19:38


 • Oh, wat een leuke foto’s!
  :wub:

  Reactie door daisy op dinsdag 20 april 2010 om 16:10


 • Nou, kom maar door met dat mooie weer, jullie tuintje is er klaar voor!
  Jammer dat robin de kapper niks vond. Wordt vast nog wel beter naarmate ze ouder gaat worden. Dan gaat ze al dat getut vast wel leuk vinden hihi!
  Ik las het op twitter van jullie vakantieS! Supercool zeg!!!
  Veel plezier met de voorpret 😉

  Reactie door Saskia op dinsdag 20 april 2010 om 13:08


 • Wauw, dat is een leuke prijs voor 2 weken Gardameer. Dat heb je goed gedaan!
  Je bent wel in the winning mood, zo te lezen. Ook al haarverzorgingsproducten gewonnen. Leuke kapsalon trouwens! Echt iets voor kinderen, met die autootjes. Jammer dat Robin het harenknippen niet echt zag zitten. Zelfs ondanks dat opa mee was!
  En de tuin weer helemaal netjes. Hier moet het schoonspuiten nog gedaan worden. Ik ben zelf wel al bezig om de dode plantjes weer te vervanegn voor nieuwe exemplaren. Zojuist vanochtend nog 16 plantjes ingegraven. Het begint steeds weer mooier te worden!

  Reactie door Ruthy op dinsdag 20 april 2010 om 11:52


RSS feed voor reacties op dit bericht.
TrackBack URL

Laat een reactie achter