apr

15

 
Lief klein krijsmeisje krijgt ’n ijsje

15 april '10 klein

Vanmiddag nam ik nietsvermoedend zo’n héél simpel ijsje. Je weet wel, zo’n langwerpig zakje met zoete meuk. 50 cent per 10 bij zijn baas. Dochterlief schuifelde langs en kreeg ’n hapje… En vanaf dát moment was ik m’n ijsje kwijt! Ze vond ’t zó lekker!!! Jah dúh! Toen ik ‘m even uit haar handen… ehm… griste, om een stukje van het plastic af te knippen, zodat ’t eten gemakkelijker ging: KRIJSEN! Ai ai ai! Zo ook toen ze haar zin niet kreeg omdat Jonne het verfdoosje niet met haar wilde delen. Jah, ze mocht de krijtjes wel van ‘m maar díe wilde ze niet. Achja… er zit ’n kop op… zullen we maar zeggen. Over ’t algemeen kan ik ‘r wel om lachen 😉 Ze kunnen namelijk ook wel héél lief met/naast elkaar spelen.

Overigens waren we vanmorgen (voor Jonne voor de laatste keer) bij het consternatie consultatiebureau. Dat zelfde consultatiebureau dat hem de vorige keer naar de oogarts stuurde omdat ze dachten dat ie een lui oog zou ontwikkelen. Nou goed, we weten hoe dát is afgelopen, allemaal onzin dus. Vandaag kreeg hij daar z’n laatste prik. En, held als hij is, hij gaf geen kík! Robin daarentegen schreeuwde de hele boel bij elkaar!!! Maargoed, die kreeg ‘r ook 2, ’t arme kind.

Ohwell, dat hebben we ook voolopig weer gehad 😉

8 reacties »

 • Al weer voor de laatste keer. Gek idee toch wel. Maar bij jou niet zo erg he hihi.

  Wat een heerlijk kind zeg, lekker krijsen. Ach tegen de tijd dat ze heel goed kan praten zal ze het met argumenten oplossen, maar nu nog maar lekker krijsen.

  Mieke

  Reactie door Mieke, mama van Karlijn, Marloes en Liset op maandag 19 april 2010 om 8:03


 • Heerlijk ook dat armpje van Jonne die z’n zusje op afstand houdt van z’n verfdoos. Lekker stel heb jij, lucky mum! Overigens is ons meisje eerder “rustig” en niet zo meisjesachtig pittig. Maar dat kan ook alles te maken hebben met ’t feit dat ze nog niet echt hoeft te delen….

  Dát merken we hopelijk ooit 😉

  Reactie door MaSis op zondag 18 april 2010 om 21:22


 • hihi, een meisje met pit dus 😉
  Wij hebben hier naast af en toe 2 krijsmeisjes.
  klinkt heel gezellig dan 😉

  Reactie door Saskia op zaterdag 17 april 2010 om 0:28


 • kleine krijsmeisjes? Kennen wij niet hoor, hier is het één en al zoetigheid en braafheid. Whahaha! Héérlijk! Meisjes zijn dúidelijk een stuk feller en bijdehandter dan hun oudere broertjes. Daar waren we hier in huis óók al achter 😉

  Reactie door Caroline op vrijdag 16 april 2010 om 21:19


 • J, voor Jonne wel maar voor Robin ben je er nog even niet vanaf. Ach, komt ook wel weer, die tijd dat je er helemaal niet meer hoeft te zijn. En die kop, zou dat niet voor (haast) alle meiden gelden?

  Reactie door Ruthy op vrijdag 16 april 2010 om 20:20


 • Ik zit nu even tussen haren doen en kleding aantrekken in en wat doe je dan? Je gaat bloggen! 😉

  Heel hartelijk dank voor je lieve kaartje, echt supertof! Zo meteen gaan we maar ‘ns wat kleding aantrekken. Jullie zien me wel weer verschijnen.

  Reactie door Toaske op vrijdag 16 april 2010 om 14:42


 • ik verbaas me iedere keer weer of haar volle bos haar! leuk hoor, zo’n wijs koppie al!alleen maar goed dat ze weet wat ze wil en lekker op onderzoek uit gaat.. lekker haar grenzen verkennen!

  mooie meid hoor!

  Reactie door Tineke op vrijdag 16 april 2010 om 13:18


 • Heel herkenbaar dat gekrijs om de zin te krijgen. Bij Julian zit er ook zeker ’n kop op. Vincent wil Julian nog weleens een beetje plagen. En ook moet ik weleens stiekem lachen als Julian Vincent terugpakt door hem dan even flink aan z’n haren te trekken.
  Stoer dat Jonne niet hoefde te huilen om de prik. Vincent vond het met 4 jaar en met de mexicaanse prikjes helemaal niet erg. Logisch dat Robin wel moest huilen. 1 prik gaat vaak nog wel, maar twee prikken zijn gewoon teveel.

  Reactie door MaMarjan op vrijdag 16 april 2010 om 6:56


RSS feed voor reacties op dit bericht.
TrackBack URL

Laat een reactie achter