dec

15

 
Love is like oxigen

Goed, de koorts ging dus niet over. Sterker nog, ’t werd alleen maar erger. Wat n rampennacht hebben wij afgelopen nacht gehad zeg! En was ’t Robin niet, dan was ’t zoonlief Jonne wel die ineens om ’n uur of 4 KLAARWAKKER tussen ons in kwam liggen.

Op een gegeven moment besloot ik Jonne bij Erik in ons bed te laten en zelf met Robin in zijn bed te gaan liggen. Tja dat was natuurlijk ook ff wennen. WEllicht dat ik ’n paar x ben weggedommeld maar ik geloof niet dat ik echt heb geslapen. En erik ook niet tot nauwelijks. Die moest er natuurlijk ook om 7 uur weer uit. U begrijpt het:op dat moment lag Jonne diep te slapen. Dus die heb ik naar zijn eigen bed gedragen, met alle risico’s van dien maar ’t ging zowaar goed. Vervolgens heb ik Robin mee naar ons bed genomen. (met alle respect maar wij hebben toch iets betere matrassen dan die hard houte plank die op Jonnes bed ligt). En daar ging ’t ’t mis. Want die voelde zich blijkbaar zo ellendig dat ze niet wilde drinkien, niet wilde slapen en je moest ook al HELEMAAL niet aan d’r neus komen!!!

Daarnaast had m’n arme liefie ’t zo benauwd, dat was echt niet leuk meer. Dus belde ik mijn ouders op of ze asjeblieft asjelbieft langs wilden komen, zodat er iemand bij Jonne kon blijven terwijl ik met haar naar de huisarts zou gaan. (het klopt, schoonouders woenen dichterbij en zijn ook meer dan welkom maar zelf ook hier en daar geblesseerd, en das geen optimale positie met ’n wilde peuterpuber, zeker als je niet weet hoelang ’t kan gaan duren.

Ennieuweej, om ’n lang verhaal nog enigszins langer te maken: de huisarts verwees ons door naar de kinderarts in het ziekenhuis. Daar zouden we donderdag toch al naartoe moeten maar dat is nu dus iets vervroegd. Dat bleek geen overbodige luxe want de goede man vond, na enkele tests bij haar te hebben gedaan, dat het geen overbodige luxe was om haar op te nemen.

En daarom vertoef ik momenteel met mijn dochter in het ziekenhuis. Ze krijgt extra zuurstof toegendiend en om de 3 uur moet ze “sprayen”. Iets met waterdamp, Ventolyn en ’n mondkapje, de asmatisie en familieleden daarvan, weten waarschijnlijk precies waar ik ’t over heb.
Hoelang we moeten blijven? ik heb geen idee, niet te lang hoop ik. Ik bedoel, het is noodzakelijk, dat snap ik ook wel. En godzijdank hebben ze hier iets wat op internet lijkt, zodat ik m’n logjes kan schrijven en kan Twiteren zodat ik iedereen ’n btje op de hoogte kan houden en voor ’t nageslacht (ze hebben tegenwoordig ook ’n toetsenbord, toen ik hier in februari lag n.a.v. haar geboorte, hadden ze alleen nog mar ’n touchscreen dus wat dat betreft is het er wel op vooruit gegaan) Maarja, laten we eerlijk zijn, ik ben toch liever gewoon thuis met paps en m’n kindjes.

Nou goed, ik hou u op de hoogte van alles! Nu moeten we weer sprayen.

15 reacties »

  • Jeetje Cat ! Schrik me helemaal naar !
    Gaat het inmiddels weer de goede kant op ? Het zijn verdikkie wel altijd jouw kindjes die vooraan staan bij ziek zijn en ellende potdorie !
    Ik wens jullie veel beterschap toe en een superduper gezond 2010, want nu zijn jullie meer dan genoeg aan de beurt geweest.

    Dikke knuffel !

    Reactie door Jis op woensdag 16 december 2009 om 15:50


  • Ah, wat zielig, zeg! Arme kleine Robin. Ik hoop dat ze er snel weer bovenop is.

    Heel veel sterkte!

    Reactie door Miran op dinsdag 15 december 2009 om 23:25


  • Jee, Cat. Ik schrik er helemaal van: dat kleine snoetje aan de zuurstof. Beetje domme vraag misschien maar wat hééft ze. Griep? Heel veel sterkte en hopelijk snel weer thuis met je ukkepukkie…

    Reactie door Caroline op dinsdag 15 december 2009 om 12:30


  • ach gossie, heel veel beterscha[! ik hoop dat je niet al te lang hoeft te blijven, dat ze snel weer opknapt!!

    Reactie door tineke op dinsdag 15 december 2009 om 11:34


  • Ach guttegut. Da’s natuurlijk niet goed! Je hebt op tijd aan de bel getrokken! Ze is nu in vertrouwde handen, en tuurlijk wil je het liefst thuis zijn, maar voor nu is dit beter. Laten ze dr maar goed in de gaten houden en kijken wat er nou aan gedaan kan worden! Heel veel sterkte en beterschap voor je meissie!

    Reactie door Annemarie op dinsdag 15 december 2009 om 10:21


  • Jeetje wat vervelend zeg. Ik hoop dat jullie kleine meid gauw opknapt
    en jullie weer gauw samen thuis zijn.
    Dit is ook niet wat. Goed dat je meteen in gegrepen hebt!!
    Liefs Jamie

    Reactie door Jamie op dinsdag 15 december 2009 om 10:21


  • jeetje, dat is nogal wat zeg!
    gelukkig wordt er in het ziekenhuis goed voor haar gezord,
    en is medische hulp dichtbij!
    Veel beterschap voor Robin,
    en sterkte voor papa, mama en Jonne!

    Reactie door Saskia op dinsdag 15 december 2009 om 10:19


  • Ik denk aan jullie! en ik hoop echt dat het heel snel beter gaat! hup die lijn naar 100!!!

    liefs

    Reactie door Carola op dinsdag 15 december 2009 om 10:09


  • Wel g*ds*mm*! Hadden we het er net vorige week via de mail over, lig je nu gewoon met de kleine dame int ziekenhuis. Jee! Hoe gaat het vandaag? Wil ze alweer wat drinken? Is ook een drama: stik je van de benauwdheid, wil je natuurlijk ook niet dat iemand aan je komt of dat je moet eten of drinken.

    Sterkte daar! Laat haar – en daarmee jezelf – lekker uitrusten als het lukt en veel beterschap.
    (fijn he, die zusters die 5x per nacht komen checken of alles goed gaat en dan heel lief zeggen dat je “gewoon moet blijven slapen, hoor” — JAHA, maar jij maakt me steeds wakker!)

    Dag!

    Reactie door Margreet op dinsdag 15 december 2009 om 8:54


  • Hoi ,
    Heel veel beterschap ! ik weet precies wat je doormaakt EN wat de kleine doormaakt.. geloof me ,die
    heeft het niet makkelijk.. aangezien Noah en ik astma hebben weet ik wel hoe vervelend het kan zijn.. je zult zien dat ze door de medicijnen wel opknapt… heel veel beterschap en ik denk aan jullie!!!

    Reactie door Tan op dinsdag 15 december 2009 om 8:36


  • Arm meiske! Ik hoop dat ze heel snel opknapt zodat jullie snel weer lekker thuis zijn! Heel veel sterkte en beterschap!

    Reactie door MaMarjan op dinsdag 15 december 2009 om 8:36


  • Ach gossie wat vervelend zeg dat ze zich zo ziek voelt. Is het vannacht goed gegaan? Heel veel sterkte voor jullie allemaal.

    Reactie door Toaske op dinsdag 15 december 2009 om 8:33


  • Ohhhhhhhh wat zielig….en hoe vervelend ook om in het ziekenhuis te zijn, ze is daar natuurlijk wel op de goede plek. “gelukkig” maar dat ze haar hebben opgenomen, want da’s dus wel nodig.

    Ik hoop ook dat het snel beter gaat en jullie weer naar huis kunnen.

    heel veel sterkte & beterschap.

    groetjes masara

    Reactie door masara op dinsdag 15 december 2009 om 7:59


  • Had het natuurlijk al op twitter gelezen. Hoop dat het snel weer beter gaat met je kleine moppie en jullie weer snel naar huis mogen. Sterkte. Dikke knuffel

    Reactie door Esjuh© op dinsdag 15 december 2009 om 1:18


  • Ooooh dat ziet er echt naar uit zeg! Is ze zo benauwd? Ik hoop dat het heel snel beter gaat!!! Iig héél véél sterkte!

    liefs

    Reactie door Carola op dinsdag 15 december 2009 om 0:24


RSS feed voor reacties op dit bericht.
TrackBack URL

Laat een reactie achter