dec

10

 
Rozen, beertjes, ballen en boa’s


Vandaag heb ik traditiegetrouw met m’n vader weer ’n kerstboom gekocht. Al was ’t niet helemaal volgens de traditie, normaliter gaan we altijd hier heen (pfff, ze geven nog steeds ’t geld niet uit aan hun website, jammer hoor) maar dit jaar bleven we in de buurt. Ik weet nú weer waarom we daar altijd heen gaan, da’s toch wel ’n stúk mooier en groter! Dus Hannes, volgend jaar gaan we gewóón weer naar de stad hoor!

Maargoed, ik heb ’n leuk boompje en de versiersels had ik nog. Ben benieuwd of Robin ‘r met d’r grijpgrage handjes af kan blijven.

Over Robin gesproken… ik weet niet wat voor ’n fase ze doorgaat, ik gók de tandjes, maar tjemig de pemig, wat is die slecht in slaap te krijgen! Steeds weer wakker, heb vanavond weer ’n tijd met haar beneden gezeten. Ohwell, ’t zit in de familie, Jonne had ’t tenslotte ook. Die had vanavond overigens wat anders, ik denk last van nachtmerries ofzo, ik weet ’t niet maar hij werd verschillende keren hard huilend wakker… offeh, wakker… ik vraag me af of ie écht wakker was. Was écht zielig want we konden ‘m ook niet benaderen om te troosten. Dus zo liepen we lekker heen en weer, de één naar Robin, de ánder naar Jonne. Ben erg benieuwd hoe het vannacht zal gaan. Mag toch hopen dat m’n schatjes ’n btje doorslapen,

12 reacties »

 • Leuke boom.. en die knuffelbeer met die boa’s .. gewéldig!! De mijne is nog zo kaal 🙁

  Reactie door mamma van Julz en Isa op maandag 14 december 2009 om 10:48


 • ooowww VET he, die boa’s

  Reactie door maureen op zaterdag 12 december 2009 om 9:41


 • Mooie boom hoor, wij moeten nog :dizzy: ben altijd blij als ie staat…

  Wat betreft slapen, Sara slaapt juist heel veel. Ze is van zaterdag t/m woensdag wel vroeg wakker geweest (4 uur/5 uur/6 uur) maar op dagen dat ze thuis is slaapt ze ’s morgens zo’n 3 uur, ’s middags 2 uur en wil om 7 uur graag weer naar bed…tussendoor is ze goed wakker, vrolijk, speelt graag, eet en drinkt goed dus ik maak me geen zorgen. Vanmorgen werd ze pas om kwart voor 8 wakker 🙂

  Maar ook ik zit met smart op de volgende tandjes te wachten, hahaha ik las in “wij jonge ouders 1 jaar” dat kindjes met 9 maand ongeveer alle 8 snijtanden hebben….nou ik hoor tegenwoordig van geen enkele ouder dat hun kind met 9 maand dat nu heeft.

  Reactie door masara op vrijdag 11 december 2009 om 9:59


 • Oei, slaapgedoe.
  Hopelijk wordt het vannacht beter!
  Groetjes en sterkte!
  Saskia

  Reactie door Saskia op donderdag 10 december 2009 om 23:20


 • Wat een leuke boom. Erg creatief zo met die boa’s!

  Reactie door Toaske op donderdag 10 december 2009 om 22:15


 • Oja Ottenhof heette dat vroeger, en was vanmorgen op rtvnh. Mijn zusje heeft er vroeger gewerkt. Leuke boom met die boa’s

  Reactie door 10-eke op donderdag 10 december 2009 om 20:08


 • Leuk die boom 🙂
  Wat betreft een wakkere baby… Ook hier die eentje die totaal niet wil slapen… dramas… vanacht van kwart over een tot 5 uur ofzo in de weer… Hmm gezellliger wor dhet er niet op hier in huis…. ook wij gokken op tandjes, laat ze snel doorbreken!
  Sterkte… gedeelde smart is halve smart 😉

  Reactie door Trudy op donderdag 10 december 2009 om 15:16


 • Ik reed eergisteren langs een bord van tuincentrum Osdorp en moest gelijk aan jullie denken. Maar dit jaar zijn jullie daar dus niet geweest maar hebben het dichtbij huis gelaten.
  Jullie boom ziet er erg leuk en vrolijk uit zo met de beertjes erin!
  Hier moet ik de boom nog steeds neerzetten. Ik wil het uiterlijk volgende week doen. Meer tijd denk ik niet meer te hebben 😉

  Reactie door Ruthy op donderdag 10 december 2009 om 13:40


 • Toch evengoed nog een mooie boom hoor!
  Ben benieuwd hoe Robin er mee omgaat.
  Het zal vast een fase zijn waar ze door heen moet.

  Reactie door Marjolein op donderdag 10 december 2009 om 13:33


 • Sfeer weer in huis gehaald zie ik..
  Hopelijk nu betere nachten…
  Het hebben van kleine kinderen, de eerste jaren ervan vergelijken ze vaak met tropenjaren..
  Nu vind ik dat wel meevallen, maar zekerheid op je nachtrust heb je (nog) niet..

  Reactie door Annelies op donderdag 10 december 2009 om 11:32


 • Mooi boompje, wij hebben ongeveer hetzelfde model.
  Je vroeg of San al geslaagd was voor theorie? Ja en ze rijdt al weer een week op haar nieuwe Vespa!

  Reactie door Esjuh© op donderdag 10 december 2009 om 9:41


 • Ziet er mooi uit die boom! Wij gaan hem zaterdag opzetten en ook ik ben heel benieuwd hoe Julian erop zal reageren. Nu hij helemaal losloopt hou ik hem er ook niet zo heel makkelijk weg…
  Hier hebben we ’s avonds ook een wakkere baby. Overdag slaapt Julian prima maar o wee als hij ’s avonds naar bed moet dan is het brullen. En dat kan hij zo 1 uur volhouden. Meenemen naar beneden doen we niet meer want dan zit er ineens een stralend jongetje beneden die denkt van: “ik heb het weer lekker voor elkaar”. Dus loop ik elke avond een paar keer naar boven om hem weer terug te leggen. Als hij daarna eenmaal slaapt dan slaapt hij gelukkig wel door.

  Reactie door MaMarjan op donderdag 10 december 2009 om 8:04


RSS feed voor reacties op dit bericht.
TrackBack URL

Laat een reactie achter