okt

20

 
Story nights

“Neeeee, Neeeeeeeeeeeeeee!!!!” Ik hoor luid gejammer door de babyfoon. Hij heeft vast ’n nachtmerrie dus ik ga maar ff bij ‘m kijken. Over ’t algemeen is ’t een kus en een aai over de bol, misschien nog ff ’n slok water en hij slaapt weer verder. “Jij moet ook ’n beetje bij mij slapen!” klinkt ’n klein benepen stemmetje. ’n Beetje?

Ik zou toch zwéren dat ik zondagavond nog aan haar zit te vertellen, hoe goed ’t slapen van Jonne gaat, sinds hij in dat één-persoonsbed ligt. Dat we ‘r wel af en toe bij hebben gelegen maar dat dat inmiddels alweer ff geleden was… Nah, zal dát ’t dan zijn? ’t Was wel weer ’s tijd?

Eerst denk ik, ‘k ga ‘r ff naast liggen, hij valt wel weer in slaap, dan kan ik zó weer terug naar m’n eigen bed. Helaas! Het moment dat ik ’t bed uit wil sneaken, heeft meneer feilloos in de gaten en is het daar dan ook niet mee eens. Ik kan nog nét de deal sluiten, dat ik ff m’n eigen kussen(tjes) en dekbed ga halen, maar dat ik daarná écht terugkom. Van slapen kómt uiteindelijk erg weinig. Het bed is in principe brééd zat voor ons tweeën, dát is ’t probleem niet en mijn eigen spullen maken ’t ook een stuk dragelijker… alleen dat matrás…die is dúidelijk niet op mijn gewicht gemaakt. My god, wat ’n KEIHARDE plank! Knus is ’t wel. Hij komt hélemaal tegen me aanliggen geeft me kusjes als ik m’n hoofd stoot en vraagt of ik met hem wil trouwen! Tjonge… ’t is dat je m’n bloed-eigen zoon bent en ’t leeftijdsverschil momenteel nog íets te groot is maar ánders….

Blijkbaar zijn we beiden uiteindelijk  toch in slaap gevallen en ik als ik wakker word (zie ik later) is rond 6 uur. Ik pak m’n spullen en sluip uiteindelijk tóch terug. Wow!!! Wát ’n héérlijk matras ligt er op m’n eigen bed!!! Echt lang kan ik ‘r niet van genieten want zowel zoon- als dochterlief zijn alweer behóórlijk vroeg wakker.

De hele dag ben ik ietwat duf. Wij allemaal eigenlijk wel. Om ’n uur of 11 breng ik Robin naar bovennvoor ’n schoonheidsslaapje. My god, wat had ik dat zélf op dát moment ook graag gedaan maar dat zit ‘r nog ff niet in. Om 14 uur besluit ik, dat ik Jonne ook écht op bed wil hebben. Hij wil dat zélf uiteraard ábsoluut niet maar dáár heb ik dan ff geen boodschap aan. Als ie dan tóch naar bed moet, wil ‘ie dat ik dan op z’n minst naast ‘m kom liggen. Dat gaat helaas niet lukken want op dát moment wordt  mijn mooie meisje weer wakker… Tot zóver ook de mogelijkheid voor mij om wellicht nog ’n klein tukje te doen. Tijd voor ’n flesje en de verschoning van haar 4e poepbroek van de dag.

En op de dag dat de ófficiële faillietverklaring van Ome Dirk wordt uitgesproken, komt Robin d’r 2e tandje door. Zal ’t verband houden met elkaar? Dan hou ik m’n hart vast voor alle komende tanden en kiezen.

13 reacties »

 • Hahahaha ik had niet eens gezien dat Robin op de foto stond, ze deed cker verstoppertje :biggrin:

  Reactie door masara op woensdag 21 oktober 2009 om 16:04


 • Ik hoop dat je een hele ongebroken nacht hebt.

  Reactie door 10-eke op woensdag 21 oktober 2009 om 0:52


 • Ik word al moe als ik je nachtelijke verhaal lees! Pff… wat zou ik een spierpijn hebben dan overdag en echt wel balen dat de slaapjes niet helemaal op elkaar zijn afgestemd. je zal er vanavond wel vroeg in liggen (en nu maar hopen dat zoonlief er geen nieuwe trend van wil maken)

  Reactie door Ruthy op dinsdag 20 oktober 2009 om 23:08


 • ja dat matras is echt beroerd…voel ik hier in zijn ikeabedje ook….meteen afspraakje fysio boeken de dag erna.

  mooooooiiiii 2 tanden alweer…ze gaat voor de jackpot

  Reactie door maureen op dinsdag 20 oktober 2009 om 21:36


 • hihihhi,
  Wat een verschrikkelijke nacht he,….. maar wat een heerlijk ventje :wub:
  Maar wat een reacties van vrouwen die hopen dat dat eenmalig is…. ben ik dan toch een van de weinigen die er gewoon eigenlijk iedere nacht wel twee keer uit moet?? :cwy:
  Ik word een beetje jaloers, want bij mij liggen de ogen redelijk diep in het hoofd :blink:
  Overigens heb ik toch het idee dat Perre in het grote bed ook beter slaapt hoor. 5x eruit komt eigenlijk niet meer voor.
  Kussies van ons.

  Reactie door Sigrid op dinsdag 20 oktober 2009 om 20:01


 • Hopelijk deze nacht beter?!
  Leuk die foto van een lezende Robin in de box….
  Aan de microfoon zal het niet liggen als Jonne intervieuwd!

  Reactie door Annelies op dinsdag 20 oktober 2009 om 18:28


 • Ik hoop dat het een eenmalig avontuur was van Jonne, want geloof graag dat een dag dan slopend is. Hier zijn we al doodvermoeid als ik niet kan slapen, omdat mijn buik in de weg zit.
  Foto van Robin vind ik super! Leuk hoe ze dat tijdschrift vasthoudt.
  Fijne Dinsdag!

  Reactie door Marjolein op dinsdag 20 oktober 2009 om 10:46


 • Zucht, dat zijn vermoeiende nachten. Hopelijk was het eenmalig en mag je vanavond weer in je eigen bed slapen.

  Reactie door Claudia op dinsdag 20 oktober 2009 om 10:39


 • Sjucht… Ben blij dat ik zulke nachten eigenlijk niet vaak heb gehad. Heb me ook nevernooitniet laten verleiden tot het slapen bij dochter of zoonlief, want dan is het hek van de dam, zeg ik altijd tegen mezelf. En jij logt ook lekker om 4 uur snachts ( 😉 ), misschien moet mama haar ritme een beetje omgooien? :tongue:

  Maarre, good luck met die twee koters van je, het gaat óóit weer over!!!

  Reactie door Mimi op dinsdag 20 oktober 2009 om 10:07


 • Ow get. Je moet niet aan mijn nachtrust komen, want dan word ik heel vervelend hahaha. En bij een kind in bed? Nooit gedaan! Wel eens een kind in òns bed, maar da’s wel beter 😉

  Reactie door Annemarie op dinsdag 20 oktober 2009 om 9:31


 • Hier gaat het momenteel weer goed met slapende kindjes **afkloppen**.
  Ik kan er ook echt niet tegen om ’s nachts wakker gemaakt te worden. Ik hoop maar voor je dat het eenmalig was en dat je verder weer lekker kunt slapen in je eigen bed 😉
  Mooie foto’s. Duplo is echt multi-functioneel!

  Reactie door MaMarjan op dinsdag 20 oktober 2009 om 8:41


 • Hier vannacht ook een beetje drama met niet willen slapende jongste. En dat is gewoon niet tof!
  Geweldige foto’s weer!

  Reactie door Toaske op dinsdag 20 oktober 2009 om 7:34


 • Owwww ik heb met je te doen, normaal gesproken ga ik op woensdagochtend echt ff uitslapen, van half 8 – half 9 ben ik bij Sara en van half 9 tot een uur of 11 slaapt ze weer (en ik dus ook :tongue: ). Een nacht zonder slaap trek ik echt niet.
  Lijkt me wel enorm knus een nachtje lekker tegen je kindje aan slapen :sleeping:
  Wat betreft de economie en Robin’s tanden…hoop ik voor Robin dat de economie nu ff niet aantrekt….dan zou ze wel eens met maar 2 tanden door het leven moeten gaan :biggrin:

  Reactie door masara op dinsdag 20 oktober 2009 om 6:06


RSS feed voor reacties op dit bericht.
TrackBack URL

Laat een reactie achter