sep

26

 
Op schoot

Vanmiddag was ik met Jonne en Robin op de verjaardag van Djonno en daar was uiteraard ook buuf Selma met dochter Jada. En Jada wilde héél graag Robin op schoot. Nah, géén probleem, natuurlijk mocht dat! En zie ’t mooie spul nou zitten! :biggrin:

7 reacties »

 • Helemaal in de houdgreep. Geweldig

  Reactie door Ien op zondag 27 september 2009 om 21:46


 • Wat een meidje al!

  Reactie door mama Prinsesje op zondag 27 september 2009 om 11:20


 • Wat een schattige foto… en wat is Robin al groot!

  Wat goed dat Jonne al dag én nacht zindelijk is, zeker vlot! Bij Yuri begint het te komen, maar we hebben dit weekend ook al wat plasjes van de vloer opgedweild… ach, hij leert het vanzelf en gelukkig hebben we geen vloerbedekking.

  Scherpe opmerkingsgave heb je trouwens dat de huiskamer is omgegooid 🙂 Yuri wordt volgende maand ook weer 3, dus bij deze de uitnodiging (de echte volgt nog). En wij hebben nu ook een Wii en ik ben best goed met boksen op de Wii, al zeg ik het zelf. Guitar Hero hebben we niet, dus daarmee ben ik waarschijnlijk nog net zo waardeloos als de vorige keer 🙂

  Reactie door Lia op zondag 27 september 2009 om 10:00


 • Oh wat lief, zo’n poppenmoedertje!

  Reactie door Toaske op zaterdag 26 september 2009 om 20:01


 • Hi Hi wat leuk.. Robin kijkt echt helemaal verbaasd :w00t:

  Reactie door Tan op zaterdag 26 september 2009 om 19:45


 • Ach…zeker sweet! Altijd zo lief om te zien hoe voorzichtig ze met die kleintjes ook zijn!

  Reactie door Annemarie op zaterdag 26 september 2009 om 11:32


 • Geweldig om te zien hoe leuk kinderen, baby’s vinden. Als we bij mijn ouders komen duurt het maar even of de neefjes en nichtjes komen “spontaan” bij opa en oma (ze wonen er naast) De eerste vraag is dan ook…Waar is Sara? hihi Schattig hoor!

  Reactie door masara op zaterdag 26 september 2009 om 8:25


RSS feed voor reacties op dit bericht.
TrackBack URL

Laat een reactie achter