sep

12

 
Op bezoek bij Bernard en Annemieke

Het duurde ff voordat we ‘r waren, dat dan weer wel. Rond half 1 vertrok ik samen met de kids richting Hannah en Juliën. Samen reden we (ik, net als tóen met samengeknepen billen of de auto ’t wel zou halen) richting Zwolle. Alles ging goed totdat we in Zwolle zélf kwamen. Mijn op zich hándige apparaatje kan namelijk helaas niet meer worden geüpdated en waar zij wonen is, iig voor mijn MIO, toch écht ’n nieuwbouwwijk,  dus nu moesten we ’t vanaf dáár op eigen kracht doen…tjonge dát was lang geleden… en jajaja, vrouwen en navigatie… kom maar op met je cliché’s, het klopt! 😉 Nóóit meer iets van gehoord, completely lost in a town called Zwolle!!! Alhoewel… niet heel veel later (rond ’n uur of 3 ’s middags… jaaaaahhh dezélfde dág nog!) stonden we tóch bij ze voor de deur. EINDELIJK!!!

Die middag was Karlijn pér direct verliefd op Robin, leek Robin naast de kleine knoeperige Lisetje ineens héél groot en zetten Julz & Jonne kopjes thee voor elkaar. Ohja en tussendoor probeerden de papa en de mama’s nog gesprekken met elkaar te voeren. Ons (mid)dagje bij de Scheutertjes was mooi, ontroerend, speciaal en héél gezellig, zowel voor de kids als voor de ouders (althans, volgens mij wel, tóch? ;-)) Ik hoop dat ‘r snél ’n vervolg aan wordt gegeven.

8 reacties »

 • dat jurkje van Robin, heeft Sara ook, wij hebben het gekregen en noemen het “stiekem” een patat-zakje, al moest ie dan eigenlijk rood zijn 😉
  wel schattig hoor!

  Reactie door masara op donderdag 1 oktober 2009 om 14:59


 • Het ziet er gezellig uit en kan begrijpen dat het een mooie speciale meeting is geweest, wat een leuke foto’s en dan zie je pas weer hoe snel die meiden groeien he als je zo’n klein meiske weer in je armen hebt.

  Reactie door San op woensdag 23 september 2009 om 15:07


 • Heb je een fulltime baan gevonden? :tongue:
  Alles nog wel goed daar?

  Reactie door Annemarie op maandag 21 september 2009 om 21:53


 • Wauw, wat een speciale meetingzal dat zijn geweest. Bijzonder dat jullie het zo goed met elkaar kunnen vinden, ik blijf zo’n eerste keer meeten toch ook altijd wel spannend vinden.

  Reactie door Caroline op dinsdag 15 september 2009 om 20:48


 • Het was inderdaad zoals je schrijft, mooi, ontroerend, speciaal en héél gezellig. En zo leuk om te zien hoe de kids met elkaar speelden en de papa en mama’s konden kletsen of we al jaren bij elkaar over de vloer kwamen hihi!!!!

  De bedoeling is dat er nog een logje van mijn kant komt… maar ja, manlief ziek in bed, dochterlief Karlijn snotterend op de bank en Lisetje….. tja, die slaapt door alles heen. Maar mama niet!!!!

  Liefs Mieke

  Reactie door Mieke (Karlijn, Marloes* en Liset) op maandag 14 september 2009 om 10:41


 • Oh wat leuk zeg, jij hebt echt al veel weblogvriendjes gemaakt!

  Reactie door Toaske op zondag 13 september 2009 om 20:31


 • Wat een leuke ontmoeting! Wij hebben ‘log’ vrienden in het zuiden, ook niet naast de deur, maar zeker niet minder waardevol! Heerlijk ook zo al die kinderen die het met elkaar kunnen vinden!

  Reactie door Annemarie op zondag 13 september 2009 om 20:15


 • Ow leuk. En wat fijn dat jullie de bestemming ook hadden bereikt *gniffelt*
  Mooie plaatjes en dat zal idd een heel speciale ontmoeting zijn geweest !

  Reactie door Jis op zondag 13 september 2009 om 19:01


RSS feed voor reacties op dit bericht.
TrackBack URL

Laat een reactie achter