aug

25

 
Zucht, niet weer…

Vanmorgen zag ik al wat vlekjes zitten en dacht wederom tja, ’t kunnen ook muggenbulten zijn. Toch vond ik ’t verdacht. Maargoed, ze oogde niet ziek en ik moest naar de tandarts dus ik waagde ’t erop dat ’t onschuldig was. Maar bij aankomst op ’t KDV was ‘r voor de leidsters maar weinig nodig om te concluderen dat ’t hier toch écht weer om ’n gevalletje waterpokken ging. Déze keer is Robin dus aan de beurt! Joepie de poepie!!! (overigens kan je goed zien dat ’t daar heerst of geheerst heeft want je ziet ‘r állemaal kindjes rondlopen met plekjes en korstjes in ’t gezicht ;-))

In principe mag ze dan bést blijven (alsof je dat zou willen) maar toen we voor de zekerheid tóch ff gingen kijken of ze verhoging cq koorts had (ik had thuis gevoeld, toen was ze níet warm), kwam de meter al héél snel in de buurt van de 38 en bij 38,5 word je geacht om je kind op te komen halen cq thuis te houden. Dat wilde ik uiteraard niet afwachten dus nam ik haar gelijk weer mee rechtsomkeert. Vette pech voor de tandarts, die afspraak heb ik toen maar ff verzet.

Of ze ‘r érg ziek van is? Tja… vanmorgen vroeg dus nog niet. Ze heeft de hele dag goed gegeten/gedronken maar ook wel weer érg veel geslapen. En de periodes die ze wakker was, was ze wel ’n tikkie zeurderig en peeuwerig. Er is wel duidelijk ’n verschil met 2 weken terug, toen ik dácht dat ze ’t had. Nu heeft ze bedúidend meer plekjes. Ennieweej, ik hoop van hárte dat ze ’t níet zo erg als Jonne krijgt maar dat ze ‘r dan wél gelijk vanaf is. En dat ze ’t dus níet over ’n paar jaar nóg ’n x krijgt, omdat ze ’t nu in haar eerste levensjaar krijgt. Wordt vervolgd en ook de eventuele foto’s volgen later.

Nog ff over ’t KDV. Vandaag nog maar ’s met het overkoepelend orgaan gebeld. Doordat ik zo vast zit aan die 3 dagen, heb ik de grootste moeite om een passende baan te vinden. Er is bij ’n potentiële werkgever áltijd wel één dag die niet overeen komt met de dagen waarop ik beschikbaar ben. Maar bij navraag is gebleken dat het gewoon níet mogelijk is om op korte termijn te wisselen. En ook om ze nu voorlopig niet te laten gaan, is geen optie want dan komen ze weer onderaan de wachtlijst te staan. Het is écht geen onwil of starrigheid van ’t overkoepelende orgaan. De dame die de plaatsingen regelt, is zéér bereidwillig om met me mee te denken en heeft me destijds héél goed geholpen bij de plaatsing van Jonne maar er is gewoon écht geen plek. Kortom: het wélbekende kip-ei verhaal. Gekmákend! Zijn er geen secretariële dames in de buurt (regio 010 / 070), die met mij ’n duofunctie koppel wil vormen? Jij de maandag en de donderdag en ik de dinsdag, woensdag en vrijdag… ROEPT U MAAR!!!

7 reacties »

 • Aaahh Gerrum! heel veel beterschap voor Robin en mams, heel veel sterkte met het vinden van de perfecte baan!

  Reactie door Tan op woensdag 26 augustus 2009 om 18:39


 • Die ziektes heb ik hier allemaal weer overleefd gelukkig. Nou de oren nog 🙁
  Vind het ook wel raar hoor dat je niet kan veranderen. Ik zou het vandaag nog om kunnen gooien als ik wil! Maar bij ons is het ook wat kleinschaliger, misschien scheelt dat. Maar dat is voor jou wel lastig ja. succes ermee!

  Reactie door Annemarie op woensdag 26 augustus 2009 om 10:57


 • Ach wat sneu jullie meisje de waterpokken.
  Hopelijk word ze er niet al te ziek van.

  Wel vervelend hoor dat je nog steeds geen passende baan hebt
  gevonden. Ik hoop dat ook dat je gauw gaat lukken.

  Liefs Jamie

  Reactie door Jamie op woensdag 26 augustus 2009 om 9:37


 • Nou, ik hoop met je mee dat Robin er niet meer last van gaat krijgen.

  Oh, gekmaken zo die banenjacht. Ik hoop dat het snel gaat lukken.

  Reactie door Toaske op woensdag 26 augustus 2009 om 9:07


 • Beterschap voor Robin!
  Sterkte voor mama!!

  Reactie door Saskia op woensdag 26 augustus 2009 om 8:53


 • Ze zeggen wel eens… Hoe ouder hoe erger… dus ze zal wel niet zoveel last krijgen (hopelijk) en wat belachelijk dat je zo vast zit aan je dagen bij het kdv… Ik kon binnen een week veranderen… Jamie ging eerst woensdag en donderdag en ik had nog geen week een nieuwe baan of hij kon op maandag en donderdag…

  Reactie door Maaika op woensdag 26 augustus 2009 om 8:35


 • Arme Robin. Ik hoop ook voor jullie dat ze er definitief van af is hierna en niet later nog een keer terugkrijgt.

  Helaas kan ik je niet helpen aan een baan, want secretaresse is niet echt mijn vak.
  Ik hoop dat je snel wat vind, want zo is het ook zonde dat je de kids naar KDV laat gaan en groot gelijk dat je ze brengt want anders moet je weer van onderaf aan beginnen.

  Reactie door Marjolein op woensdag 26 augustus 2009 om 8:26


RSS feed voor reacties op dit bericht.
TrackBack URL

Laat een reactie achter