aug

2

 
Nog ’s wat fijne pleatjuz!

Afgelopen donderdag ben ik samen met vriendinnetje Miranda en de kids naar zo’n indoor klim- annex ballenbak speelgedoe geweest. Bij Jonne viert de peuterpubertijd hoogtij dus die wilde eerst helemaal nix. Maar al gauw overwon de nieuwsgierigheid zijn dwarse bui. Niet zo gek natuurlijk want ’t was gewoon ook hártstikke leuk! Terwijl de moeders weer ’s ff bij konden kletsen (voor zover je elkaar in die herrie kon verstaan), heeft hij zich samen met vriendje Djonno héérlijk kunnen uitleven op ’t springkussen en in de klimtorens. Aan ’t eind kregen de mannen ’n verkoelend ijsje. Dat was geen overbodige luxe want ze hadden zich behoorlijk in ’t zweet gesprongen. Miran had natuurlijk wel een sapje gehaald maar hé, je bent peuterpuber of je bent ’t niet: je ként ’t niet dus je moet ’t niet… tja… jammer hoor. Robin keek ondertussen vanaf Miran d’r schoot haar ogen uit. 
 
Over dwars gesproken: dochterlief ligt tegenwoordig erg van rug naar buik te draaien in de box. Maarja… dat terugdraaien wil nog niet altijd lukken… oeh en dan wórdt ze medaar ’n partij boos! 😉 Van wie zal ze dat hebben? 😉

Voorts heeft Erik voor in de keuken ’n bank gebouwd van… u raadt het al: steigerhout! Je kent dat wel, in van die Oostenrijkse pensions hebben ze ook van die vaste banken om de tafel… nou dat hebben wij nu ook, maar dan wél mooi, hihi (zei zij gehéél arbitrair). Gelijk ff ’n lelijke radiator weggewerkt en geen gedoe meer met gammele klapstoeltjes of stoelen die daar niet goed kunnen staan vanwege verwarmingsbuizen. (jaja, aan één kant hebben we nog wél klapstoeltjes) Daarnaast dient het ook gelijk als bergruimte voor de kussentjes van de buitenbank. Het zitgedeelte van ’t lange stuk kan namelijk omhoog en daar kan je bést wel e.e.a. in kwijt. Heul handig! Wij zijn ‘r iig erg blij mee. Alleen nu valt wel op dat we ’n HEULE lelijke eettafel hebben. Dus dat schijnt ook weer ’n projectje te worden. Dat wordt nog wat want die bank is relatief hoog (moest ivm de radiator) dus die tafel moet ook hoger dan normaal… én dan moeten de overige zitplaatsen ook hoger…. nou goed dat zien we dán wel. Tot die tijd hebben we ‘n kek Kitsch Kitchen zeiltje over de tafel heen gelegd.

Het biedt ook veel meer ruimte dan losse stoelen. En da’s maar goed ook want vanaf morgen hebben we weer ’n huis vol. Dan zijn de oudste 3 van Erik na 3 weken vakantie weer terug bij ons. Dit gaan we eerst maar ’s vieren met 2 verjaardagen, teweten van Sacha (morgen ook écht jarig, wordt 18) en Romana (is 26 juli 16 geworden).

We hebben nog al wat verjaardagen de komen de tijd. Morgen dus hier, komende zondag bij Juliën (adu dat wordt gezellig!!!) en dan die week daarop Jonnes verjaardag. “Képperzinnàn!”

10 reacties »

 • WOW ziet er super uit!
  Ook heerlijk weer een opbergmeubel erbij!!
  En erg gezellig!
  Wij hebben een heerlijke steigerhouten lounge bank buiten, gemaakt door mijn schoonvader! Echt zo super! Prachtig materiaal…

  Ben benieuwd hoe jullie bank word met tafel 🙂 Het nieuwe project…
  Dit ziet er in ieder geval alweer super uit!

  Groetjes Marije

  Reactie door Mye op woensdag 5 augustus 2009 om 13:59


 • wauw, wat kan die an van jou dat allemaal handig maken zeg. Ziet er erg stoer uit, zo’n bank in je keuken en idd handig dat je nu veel meer zitruimte hebt als met klapstoeltjes.

  Jammer dat Jonne zo dwars was in de Indoor. Wie weet volgende keer beter want dan herinnert hij zich vast hoe leuk het vorige keer eigenlijk was.

  Reactie door Ruthy op maandag 3 augustus 2009 om 22:10


 • Ziet er fantastisch uit die bank. Niets leuker dan klussen in huis nietwaar?
  voor morgen; een fijne verjaardag!

  Reactie door Toaske op maandag 3 augustus 2009 om 19:49


 • Leuk die bank !
  En wat zit Jonne z’n haar leuk zeg ! Heerlijk zo’n uitgedunde voorkant ;oD
  Maar serieus, dat heeft Jonne zo bedoeld, haha !

  Reactie door Jis op maandag 3 augustus 2009 om 19:04


 • Wow! Mooie bank zeg.
  Ik zit Gijs te pushen om ook iets leuks te knutselen voor hier.
  ik ben namelijk een tijdje gelee door de tuinbank gezakt. :ninja: En zo’n steigerhouten ding vind ik super.
  maarja.. ik heb dan weer een handige man met computers. En niet met boor of zaag. *zucht*
  Fijne verjaardagen allemaal! :w00t:

  Reactie door Saskia op maandag 3 augustus 2009 om 11:54


 • wow, knap zo’n man die dat kan.
  zag in een TV programma laatst dat ze een tafelblad gingen behangen en dan aflakken (of beitsen?). Die kon zelfs buiten staan. Is dat nog ’n idee?
  (Of anders de tafel ook maar zelf maken; zo te zie kan die man van jou dat best)

  Reactie door Kuikentje op maandag 3 augustus 2009 om 11:52


 • Gaaf ja die bank! Wij hadden ook zo’n hoekbank, ik heb er nu alleen de hoek uitgehaald, dat paste hier weer beter. En onder de klep liggen hier de knutsel spullen. Echt ideaal zo’n bank! Kunnen heel wat kontjes op 🙂

  Reactie door Annemarie op maandag 3 augustus 2009 om 11:27


 • Wau wat gaaf zo’n bank en gelijk weer een plek om spullen in op te bergen ook altijd handy!!
  Drukke daagjes voor de boeg en dan te bedenken dat je vorig jaar in Spanje zat en ik met een enorme dikke buik :biggrin: time fliessss. ff off-topic, Jis en ik kende elkaar idd al voor onze zwangerschappen van Dion & Manon, ik ben begonnen met bloggen in 2004 en wij hebben elkaar gevonden in maart 2005 dus reken maar uit. Die GLAM zal wel waanzinng gezellig worden en join me in, als ik wat kan doen dan hoor ik het wel…

  Reactie door San op maandag 3 augustus 2009 om 10:54


 • Dat wordt echt weer heel veel verjaardagspartijen!!
  Jullie zithoek lijkt ook wel groter nu! zeker handig zo’n bank en natuurlijk dan ook handig om zo’n man als Erik te hebben!

  Reactie door Marjolein op maandag 3 augustus 2009 om 9:37


 • Drukke tijd dus! Geniet ervan!!! 🙂

  Enne… gave bank!!!!

  Reactie door Wendy© op maandag 3 augustus 2009 om 8:37


RSS feed voor reacties op dit bericht.
TrackBack URL

Laat een reactie achter