jan

29

 
Bij de KNO

Vanmorgen hadden we met Jonne om 9.15 uur ’n afspraak bij de KNO arts. Ik weet niet hoelaat die gasten beginnen met hun spreekuur maar ’t is wel verbázingwekkend dat ze op dit tijdstip al zo vreselijk uitlopen. Na ’n half uur waren we nl nóg niet aan de beurt.

Toen we dan uiteindelijk wél aan de beurt waren, was ’t vrij snel bekeken. De amandelen mogen ‘r gelukkig EINDELIJK uit. En wel al op 3 maart a.s. Als ik héél eerlijk ben, hoop ik dat we dan niet kunnen omdat ik dan al ernstig lig te kramen enzo. Maargoed, ik ben wel blij dat ’t op zo’n korte termijn kan.

Op de terugweg in de auto spuugde Jonne zowaar nog ff fijn z’n eigen “decoleté” onder dus dát was ff minder. Uiteraard gebeurde dat op ’n moment dat Erik al was uitgestapt bij z’n werk. Gelukkig vond ik nog ’n pak doekjes in de auto waarmee ik ’t grootste gedeelte kon wegvegen maar jas, sjaal, t-shirt, stoelhoes enz enz. heb ik gelijk allemaal in de wasmachine kunnen stoppen. Zelf zijn we maar ff in bad gegaan.

Nu ligt ie lekker te slapen en ik ga ook ff ’n klein tukje doen. U leest mij vast later wel weer! Gegroet!

8 reacties »

 • Mooi zul je zien dat hij er van opknapt.
  Ien

  Reactie door Ien op vrijdag 30 januari 2009 om 21:51


 • Darling.
  Arme Jonne he. Maar hoera dat die van hem er ook uit mogen. Ik ben benieuwd hoe dat gaat. Mag je toch nog vrij vlot: 5 dagen eerder dan wij en wij wachten al vanaf half december!
  Perre is vandaag echt ziek; weer naar de dokter geweest (is al de 4x deze maand) en weer een nieuwe kuur gekregen; nog steeds oorontsteking en ook nog enorme luieruitslag, ik ben bang bijwerking van de medicijnen, want hij heeft ook steeds van die spuitbroeken. :S Dat heeft ie eigenlijk nooit en al helemaal geen luieruitslag. Hij wilde vanavond gewoon niet meer op de billen zitten. Zo zielig!!
  Maar goed de kado’s zijn gekocht, we hebben de intentie om te komen, maar Perre moet wel 2,5 uur in de auto kunnen zitten. We houden je op de hoogte!!

  Reactie door Sigrid op vrijdag 30 januari 2009 om 20:00


 • Oei, toch nog niet helemaal beter dus. Dat is wel jammer, maar gelukkig mogen de amandelen snel worden weggehaald bij Jonne.
  Jij wilt op 3 maart al kramen? Dat is haast 2 weken vroeger als gepland, toch?

  Reactie door Fee-Lunas mama op vrijdag 30 januari 2009 om 16:26


 • Stom eigenlijk dat je zo blij kunt zijn met dit nieuws. Maar wel heel begrijpelijk. Scheer je weg amandelen! Zou het niet nog eerder kunnen ivm jouw toestand? Je kunt het maar gehad hebben nietwaar.

  Reactie door Toaske op donderdag 29 januari 2009 om 21:29


 • En dan maar hopen dat tie ervan opknapt! Bij al mn jongens is het ook gebeurd ( en keelamandelen en buisjes-drama maar dat terzijde 😉
  En nu hop aan de kook..hahaha

  Reactie door Annemarie op donderdag 29 januari 2009 om 16:51


 • Dat is goed nieuws zeg. Ik hoop dat Jonne daarna ook heel snel gaat opknappen! En dan maar een keertje bevallen met 38w en 1 dag. Dat heb je hier vast voor over 😉
  Fijn hoor, spugen in de auto. Maar hij kan het beter in zijn decoleté doen dan in die van jou! (Julian deed dat vanmorgen wel bij mij, net voordat ik Vincent naar de psz moest brengen, gatsie, ’t zat zelfs in m’n beha! Kon ik mij in alle haast weer omkleden)

  Reactie door Marjan op donderdag 29 januari 2009 om 16:32


 • Dus toch eruit met die krengen !
  Ik hoop van harte dat hij dan eens lekker opknapt. Wat zal er voor dat ventje ineens een wereld open gaan zeg…
  En gewoon nog even die dingen eruit en dan 4 maart bevallen. Kan dat ook ?

  Reactie door Jis op donderdag 29 januari 2009 om 14:43


 • Fijn dat de amandelen bij Jonne er dan EINDELIJK uit mogen.
  Oja.. spugen in de auto… altijd leuk om DAT op te ruimen.. Ik heb pas geleden ook het genoegen gehad: gebeurde in ons geval midden op de autosnelweg zonder een plek om te stoppen. Reuze handig !
  Slaap lekker !!!

  Reactie door Tan op donderdag 29 januari 2009 om 13:46


RSS feed voor reacties op dit bericht.
TrackBack URL

Laat een reactie achter