jan

21

 
Wow!

Wow! Al die reacties, ál die berichtjes, hier, op m’n Hyves, via de post of gewoon in de mail.  Door vriendjes en vriendinnetjes, goede bekenden, vage kennissen maar ook door zogenaamde “lurkers”. Voor de mensen die minder bekend zijn met deze log-term: dat zijn mensen die wel meelezen maar tot nu toe nog nooit hadden gereageerd. Ik ben werkelijk OVERSTÉLPT! Wat ontzéttend lief allemaal. Iedereen hártstikke bedankt daarvoor!

We hebben ’t vandaag niet echt gevierd. M’n ouders waren hier en we ze hebben weer ernstig lopen klussen. ’t Eind is nog niet écht in zicht dus we gaan gestaag verder. Oh maar m’n ouders kwamen natuurlijk niet met lege handen. Naast slagroomsoesjes en een zéér aangename en welkome financiële injectie kreeg ik nog ’n waskussenhoes en ‘n… tja hoe héét zoiets…. een héél handig apparaatje  waardoor je méér dingen kan aansluiten op de sigarettenaansteker in de auto (bv navigatiesysteem én de dvd speler tegelijk maar ook dingen met ’n usb aansluiting zoals ’n mp3 speler). Héél héél handig!!!
Verder kwam Erik aan ’t eind van de dag nog met ’n mooie grote bos tulpen en kreeg ik van Luca ’n práchtige tekening. Blijkbaar moet je ’t op ’t KDV zélf aangeven dat je jarig bent (óf natuurlijk de ándere ouder, maarja, dúh!) dus Jonne z’n zelfgemaakte knutsel houden we nog ff tegoed, hihi. Uiteraard heb ik ze verteld dat Erik ook bijna jarig is, dus dáár zal die dan wél op tijd mee zijn, 😀

Ennieweej, wij zij klussen nog fijn ’n stukje door en volgende week zondag vieren we onze verjaardagen.

7 reacties »

 • Je voelt je nu vast 1 of ander VIP figuur met al die reacties. Als je maar niet naast je schoenen gaat lopen nu haha!!

  Reactie door Marjan op vrijdag 23 januari 2009 om 12:35


 • Voor de knutselwerkjes bij de peuterspeelzaal mogen wij papa, mama en opa’s en oma’s op de kalender zetten. Ik zet mezelf er altijd gewoon bij op! Ik zal wel moeten, want anders krijg ik ook niks 😉

  Reactie door Marjan op donderdag 22 januari 2009 om 22:40


 • Als iemand al 32 weken meeleest, terwijl ze je niet leuk vindt, spoort ze toch niet! Joh, ik lees hier af en toe en ik vind je gewoon heel eerlijk over alles! Heerlijk juist, iemand die gewoon zegt hoe het is en niet alles mooier maakt. En dat jij van Jonne houdt, dat staat toch buiten kijf 😉

  Lekker late lullen, dus. Maar dat had je inmiddels zelf al begrepen 😀

  En nog gefeliciflapstaart 😀 Ook voor Erik natuurlijk!

  Reactie door Sissi op donderdag 22 januari 2009 om 17:40


 • Nou meid, helemaal vergeten je met je verjaardag te feliciteren.
  Bij deze!
  En fijn dat je ouders je zo goed helpen.

  Wil je naar aanleiding van je logjes nog het volgende meegeven.
  Bedenk dat vervelende mensen soms als schuurpapier zijn.
  Zij maken jou mooier, maar blijven zelf opgebruikt achter.

  Dikke kus!

  Reactie door Marije op donderdag 22 januari 2009 om 17:27


 • Tjee, volslagen in beslag genomen door mn werk, heel je verjaardag én heel die heise hier mislgelopen! Potverdrie en dat nog na je mailtje! Dom dom! Maar alsnog van harte! Moeilijk hoor, die weblogwereld en wat dat soms al niet bij mensen losmaakt….Ook bij Jis was ik erg verbaasd. Dat was niet eens grof maar geschrokken en blijkbaar ben je dus ook acuut geen liefhebbende ouder meer wanneer je moppert op je kind….Zucht, het wetboek voor weblogland moet nog uitgevonden worden want het stikt er blijkbaar van de ongeschreven regels….Ik hoop van harte dat het tij nog gaat keren en zowel Jonne als jij opknappen en rust vinden. Nog een week of zes he? (53 dagen..rekendereken…) Ik wens je rust toe en probeer vooral niet te angstig te zijn die laatste weken. Geniet maar van dat wondertje in je buik en laat je hormonen vooral lekker online razen (da’s beter dan in huis toch hahaha!) Liefs

  Reactie door Caroline op donderdag 22 januari 2009 om 15:21


 • Ow erg. Ik heb heel je verjaardag over het hoofd gezien. Maar alsnog gefeliciteerd natuurlijk met je verjaardag! Nog véle véle jaren!

  Reactie door Annemarie op donderdag 22 januari 2009 om 9:59


 • oeps *schaam*
  alsnog hè meid, alsnog van harte.
  En wel te laat, maar echt niet minder gemeend !

  Reactie door Jis op donderdag 22 januari 2009 om 9:16


RSS feed voor reacties op dit bericht.
TrackBack URL

Laat een reactie achter