jan

20

 
Het laatste dat ik ‘r nog over zeg…

Allereerst dank voor alle lieve reacties!!!

Nee, ’t was geen anonieme reactie. Ze had ‘r wel dégelijk ’n naam en zelfs ’n e-mailadres onder gezet (héb ‘m nog stééds, indien gewenst opvraagbaar!) Op zich begón ze niet onvriendelijk hoor over hoe ze al ’n tijdje meelas, hoe vervelend ’t was om ziek te zijn enzo maar daarna haalde ze héél venijnig uit met “schrijf je ook nog wel ’s iets liefs over Jonne of bejje alleen maar blij als hij naar ’t KDV gaat” en “kijk je nog wel uit naar de komst van je dochter”

Dan denk ik, djiezus, als je al “zó lang” meeleest, dan lees je toch wel héél selectief en haal je ‘r alleen uit wat je zélf wil zien! En omdat ze blijkbaar voor ’t éérst reageerde, moest ik de reactie “modereren” of tewel goedkeuren. Ik heb ervoor gekozen om ‘m te weigeren en te verwijderen. Ik had hier écht géén trek in!

Wat ik hieronder al aangaf, je hóeft me écht niet naar de mond te lullen (alstublieft niet zeg!) en je mag absoluut commentaar geven op wat ik schrijf. Gráág zelfs! Maar dít vond ik zó bot, dat ik ‘m heb verwijderd en haar gemaild, dat ik ’t nog al lomp vond om dit te schrijven zéker als éérste reactie. En als ze nix beters te melden had, dat ze dan voorál niet moest meelezen en/of reageren. Daarop kreeg ik weer ’n reactie van haar dat ik er blijkbaar voor koos om alleen maar positieve berichten te willen lezen. En ohja, dat ik voorál maar moest stikken in m’n hoestbui! Pffff, hoe subtiel! Dit geeft voor mij nóg meer aan dat je bewust aan ’t kwetsen bent en dan moet je in mijn optiek zéker opzouten! GET A LIVE!!!
Goed, nú hou ik ‘r over op. Die muts heeft naar mijn idee al genoeg aandacht gehad… meer dan dat ze verdient iig!

Laat ik nog ’s wat schrijven over Jonne… mijn allerliefste schatje sláápt nog stééds, goed hé?! En ik hoop voor ons maar met náme voor hém dat hij lekker doorslaapt tot ’n uur of 7 zónder zo te moeten hoesten (of erger, daarvan te moeten overgeven) en dat hij morgenochtend, op mijn verjaardag, lekker vrolijk wakker wordt, daarna héérlijk onbezorgd kan gaan spelen op ’t KDV zodat wij, opa, oma én ik, verder kunnen met de verbouwingen en hij binnenkort naar z’n grote Jonne’s kamer kan verhuizen!

25 reacties »

 • Jeeee wat achterlijk om dat zo te doen! Sommige mensen weten echt niet hoe ze op iets moeten reageren. Kan mij voorstellen dat je hem verwijderd hebt en haar gemaild hebt!

  Reactie door Prinsesje op zondag 25 januari 2009 om 13:05


 • Beter laat dan nooit,

  Van harte gefeliciteerd met je verjaardag!!

  Ik hoop dat je een leuke (klus)dag hebt gehad.

  Elise

  Reactie door Elise op donderdag 22 januari 2009 om 7:59


 • Hey Cat!

  Van harte gefeliciteerd met je verjaardag!
  Fijne dag voor jou en je gezinnetje!

  Geniet ervan!

  Reactie door linda op woensdag 21 januari 2009 om 20:31


 • Hee Cat…Van Harte met je verjaardag en nog vele jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaren!!!
  Neem een lekker stukje taart en volgend jaar maar weer aan de zuip.
  Ien

  Reactie door Ien op woensdag 21 januari 2009 om 19:27


 • Ha die Cat,
  Nou, ik ben ook een ‘meelezer’ (al vanaf dat Jonne klein was, precies weet ik het niet meer) maarrre ik vind het geweldig om je (b)log te lezen!!! Kijk bijna elke dag even of er een verhaaltje staat! Je manier van schrijven vind ik heerlijk om te lezen! Zou willen dat ik zelf die inspiratie had om te doen, echt. Maar helaas ben ik niet zo creatief op ‘papier’.
  En je lijkt me zeker weten een geweldige moeder voor Jonne en straks ook voor je dochtertje! Hoe komt zo’n persoon erbij om te denken van niet…..en je daar dan ook nog mee lastig te vallen. Bah! Geen woorden voor!
  Moest ik toch even kwijt………..

  Oh ja….gefeliciteerd hoor met je verjaardag!

  Greetz Yvonne (mama van Ramon, is net 6 geworden)

  Reactie door Yvonne op woensdag 21 januari 2009 om 18:52


 • Gefeliciteerd met je verjaardag!!!

  Dat hoesten tot overgevens aan toe is vreselijk. Sterre heeft er ook last van. Zij werd daar dus ook benauwd van op een gegeven moment. En die verrekte hoestdrankjes helpen dan ook voor geen meter he? Lollies, of iets om op te sabbelen dat helpt wel, maar ja, daar kun je je kind ook niet de godganse dag mee rond laten lopen.

  Reactie door Mimi op woensdag 21 januari 2009 om 16:11


 • Van harte gefeliciteerd.
  En laat je niet op de kast krijgen door zo’n mensen. Ik weet dat het gemakkelijker gezegd is dan gedaan onder invloed van zwangerschapshormonen.

  Reactie door Linda op woensdag 21 januari 2009 om 15:03


 • Wat een reactie!!!!! Zeg er maar neits over, alles is al gezegd, maar ik vind je lief!!!

  En nu: Van harte gefeliciteerd met je verjaardag, 18 jaar las ik bovenaan, mooi!!!! lekker jong moeder hihi.

  Dikke knuffel voor vandaag (virtueel want ik wil niet ook verkouden worden :P) En een fijne klusdag.

  Mieke

  Reactie door Annemieke op woensdag 21 januari 2009 om 14:31


 • Tss,… ik heb zo m;n vermoedens wie dat is…ben benieuwd of dat klopt. Volgens mij dezelfde logger als bij Jis loopt te zeuren.

  Maar wat lezen mijn oogjes nu? Ben jij jarig? HOERA! Alweer 18 geworden. Alweer 🙂
  Hoera!

  Reactie door Joeltje op woensdag 21 januari 2009 om 14:22


 • Hoi Cat !,
  Ik lees al een tijdje mee op je web-log. Ik heb nog nooit gereageerd , maar nu ik lees wat zo’n mens allemaal
  zegt en schrijft MOET ik EFFE reageren!. Zoals ik je logjes altijd lees , lijk je me een geweldige mama voor Jonne en de andere kids!.Ik ben zelf ook mama van een jochie van 4 en NEE het is inderdaad niet leuk als ze ziek zijn ( Noah, onze kleine , heeft momenteel ook een griep) en Ik ben zelf ook ziek . Ik begrijp maar al te goed dat het soms dan eens teveel wordt.
  Daarbij ben je ook nog een zwanger dus ik vind het sowieso knap hoe je het allemaal doet!.
  Ik lees NET dat je jarig bent : VAN HARTE ! Maak er een leuke dag van !.
  Ik hoop niet, dat je het vervelend vind dat er “een onbekende” reageert. Maar ik MOEST reageren!.
  Een leuke verjaardag verder en veel sterkte nog met de zwangerschap. Ps : Jonne is een knap mannetje!
  groetjes,
  Tanja

  Reactie door Tan op woensdag 21 januari 2009 om 14:00


 • Gefeliciteerd!! Dat zou toch wel leuk zijn, als Jonne zometeen op jouw verjaardag ook een groot cadeau krijgt: zijn nieuwe kamer! Maar ik geloof dat jullie daar eerst nog wat werk aan hebben voordat het zover is.

  Heel veel plezier vandaag!

  Reactie door Fee-Lunas mama op woensdag 21 januari 2009 om 13:43


 • HIEP HIEP HOERA!!
  Cat is jarig!!

  Laat je lekker verwennen door Eric en je ouders en hopelijk schieten jullie lekker op, zodat Jonne naar z’n nieuwe kamer kan verhuizen.

  Reactie door Marjolein op woensdag 21 januari 2009 om 11:46


 • Gefeliciteerd met je verjaardag!
  maak er een fijne dag van!

  Reactie door Saskia op woensdag 21 januari 2009 om 11:10


 • heeeeeeeeey ouwe!!! Gefeliciteerd!

  oh en, geef dat mailadres maar niet, dan ga ik vast heel lelijke dingen sturen.

  Reactie door maureen op woensdag 21 januari 2009 om 11:08


 • van harte gefeliciteerd en geniet van je rustdagen als hij op het kdv is want straks heb je wel wat anders te doen…
  en idd gewoon verwijderen en lekker laten lullen…. jij bent jij en hoe jij je leven leeft een ander, zeker een vreemde niks aan.
  Dus… vooral lekker doorgaan jij en genieten!!

  Reactie door tineke op woensdag 21 januari 2009 om 10:23


 • Lief jarigjetje,
  Vandaag is het geen pretje,
  Maar lang niet alle mama’s zijn alle dagen blij
  Die dagen zijn er ook heel veel bij mij
  Want van een kind dat snachts niet slapen kan
  Ga jezelf kapot, dat weet ik dan.
  Overspannen, wallen, emotioneel een wrak,
  Om de kleinste dingen onverklaarbaar uit je dak.
  Lieve schat voor een ander is dat niet in te voelen,
  Al zullen ze alles nog lief bedoelen.
  Je bent stuk, zit er doorheen, het is op, en nog veel meer.
  En alle kritiek doet dan heel erg veel zeer.
  Ik begrijp echt heel goed dat je dat klote vindt,
  Laat je niet kisten schat, ik weet hoe je verlangt naar je kind.

  Reactie door Sigrid op woensdag 21 januari 2009 om 10:22


 • Happy Birthdaaaay!! Heeel veel plezier vandaag..

  Reactie door Phine op woensdag 21 januari 2009 om 10:14


 • Van harte gefeliciteerd met je verjaardag!

  Reactie door Marjan op woensdag 21 januari 2009 om 10:00


 • GEFELICITEERD MET JE VERJAARDAG!!!
  Fijne dag en laat je verwennen door Erik en de kinderen.

  Reactie door Esjuh© op woensdag 21 januari 2009 om 8:47


 • Gefeliciteerd met je verjaardag!!!
  Dikke verjaardagskussen,
  Aagje

  Reactie door Aagje op woensdag 21 januari 2009 om 8:38


 • Heel hartelijk gefeliciteerd met je verjaardag. Ik wens je een mooi nieuw levensjaar toe, waarin ál je wensen uit komen. Geniet van vandaag!

  Reactie door 10-eke op woensdag 21 januari 2009 om 8:04


 • Van harte gefeliciteerd. Maak er een prachtige dag van met lekkere taart!!!

  Reactie door Toaske op woensdag 21 januari 2009 om 7:51


 • 2 violen en een trommel en een fluit,
  en Cat die is nu jarig en de vlaggen mogen uit !!!!

  *** GEFELICITEERD !!!!! ****

  HELE FIJNE DAG en dat Eric en de kids je maar vreselijk mogen verwennen ….Lieve Zwangere aanstaande meisjes mama .

  Reactie door Peetjes op woensdag 21 januari 2009 om 7:38


 • En dat ie maar een mooi cadeau voor je mag maken morgen!!!
  Alvast gefeliciteerd!!!!!

  Reactie door Esjuh© op dinsdag 20 januari 2009 om 23:47


 • Hihi .. ik zou het bijna vergeten :p
  Ik moet eigenlijk nog 16 minuutjes wachten maar alvast vanuit hier:
  Van Harte met je verjaardag! X

  Reactie door Hannah op dinsdag 20 januari 2009 om 23:44


RSS feed voor reacties op dit bericht.
TrackBack URL

Laat een reactie achter