jan

15

 
Solidair met de andere zieken

Ik geloof dat ‘r meer mensen last van hebben… yep, me too! Pfff, wát ’n ellénde zeg! M’n héle lijf doet pijn! En als ik nou niet zwanger was geweest, had ik voor ’t slapen gaan ’s ff ’n flinke grok genomen ofzo… maarja, dat zit ‘r niet echt in, helaas.

En weet je wat zo fijn is: er moet hier nog zoveel gebeuren qua verbouwingen enzo. Gisteren hebben ze eindelijk ’t zolderraam geplaatst maar die mannen mogen per direct terugkomen want ’t zit écht voor geen meter. Toevallig waren hier vandaag 2 gasten van ’n aannemersbedrijf, die zeiden “je moet maar hopen dat ’t niet gaat regenen want dan heb je hier ’n waterballet. En bedánkt dan! Nou staat er op de doos van dat raam dat ’t gegarandeerd water- en winddicht wordt geplaatst dus daar zal ik ze ff aan houden. Ik heb al gezegd, als ik van ’t weekend schade heb door vocht, dan zijn de kosten voor jullie! Nou had ie ook nog ’n koffer met gereedschap laten staan (nee, ’t waren géén lichten, da’s wel duidelijk!), die moeten ze sowieso nog komen halen maar die krijgt ie mooi niet mee voordat alles goed gerepareerd is.

Goed, ik ga weer ’n tukkie doen, voor zover mogelijk. Afgelopen nacht was ook niet echt ’n succes, kon m’n draai niet vinden. En nogmaals: draaien of overeind komen, met zo’n bolle buik is géén feest. Gelukkig gaat Jonne morgen weer lekker naar ’t KDV… al loopt díe ook te rochelen als ’n oude man en hangt er volcontinue ’n dikke snottebel op z’n bovenlip… pfffff, wat ’n feest!

Maargoed, mocht u hier de komende dagen geen update zien, dan weet u waarom!

9 reacties »

 • Oei, beterschap dan maar en hopelijk word jullie raam snel, en deze x vakkundig, gerepareerd.

  Reactie door Fee-Luna;s mama op zaterdag 17 januari 2009 om 6:23


 • OOk al geveld. Het is echt aan het rondrazen dat virus. Beterschap!

  Reactie door Toaske op vrijdag 16 januari 2009 om 11:59


 • Ook al ziek! En als je dan ook nog met een enorm bolle buik rondloopt is dat nog eens extra vervelend! Ik weet er alles van (Julian was al zo gewend aan mijn gehoest dat hij de eerste dagen na de bevalling totaal niet schrok van een hoestbui van mijn kant!) Heel veel beterschap en ik hoop dat jij je heel snel weer beter zult voelen!

  Reactie door Marjan op vrijdag 16 januari 2009 om 11:09


 • Beterschap en ziek maar goed uit, want straks heb je geen tijd meer om ziek te zijn met 2 kleintjes.

  Reactie door Esjuh© op vrijdag 16 januari 2009 om 10:39


 • Getver!
  Veel beterschap!!!
  Hier zweven ook nog wat ziektekiemen rond…

  Reactie door Saskia op vrijdag 16 januari 2009 om 9:59


 • He getsie! Ook al.
  Ard zei gister ook al iets in die richting, maar ik wil het dit jaar gewoon niet hòren!
  Beterschap!

  Reactie door Annemarie op vrijdag 16 januari 2009 om 9:06


 • Beterschap!!!

  Reactie door Ri op vrijdag 16 januari 2009 om 8:54


 • Gatverdamme!! Goed uitzieken want ik had het in december heel fijn twee keer!! Beterschap!

  Reactie door Aagje op vrijdag 16 januari 2009 om 8:44


 • Nou heel veel beterschap dan! Ik hoop dat het niet deze kant op waait want tot nu toe heeft het ons nog niet echt getroffen end at wil ik heeel graag zo houden… Dus lekker binnen blijven jullie!..

  Reactie door tineke op vrijdag 16 januari 2009 om 8:33


RSS feed voor reacties op dit bericht.
TrackBack URL

Laat een reactie achter