jan

4

 
Klerenhandel deel II

Van de week werd ik gebeld door ene Jolanda. Ze wilde graag komen kijken naar de kleertjes die ik te koop aanbood. Ik had zo véél, vond ze… tja ehm… ik kende haar niet dus ik vertelde dat onze zoon van bijna 2,5 er inmiddels uitgegroeid was en dat we nú ’n dochter verwachten…. ja, zei ze, ik ken je verhaal, ik lees al ’n tijdje je log! Hahahahaha, dat vond ik zó grappig, daar had ik dan weer ff niet bij stil gestaan!!! (ja dúh!)

Dus vanmiddag kwam ze gezellig langs met d’r zoontje Lucas van 14 maanden. Wát ’n stoer ventje! ‘k Had eigenlijk foto’s moeten maken maar dat ben ik dan weer ff vergeten.

Ennieweej, ze heeft, naar mijn idee, een flinke slag geslagen met ’n grote stapel kleding voor ’n leuk prijsje. Mijn voorraad 74-80 is inmiddels behoorlijk geslonken. De foto bij ’t bericht hieronder heb ik ’n btje aangepast al staat daar zéker niet alles op wat ze heeft meegenomen.

Jolan, ik vond ’t erg gezellig enneh… als je nou weer ’n jongetje krijgt en je wil ook wat in de kleine maatjes, dan kom je gerust nog maar ’s langs… maar gewoon voor de gezelligheid mag ook hoor, hihi!

Mocht jij nou denken, hé, misschien moet ik ‘r ook ’s gaan snuffelen: werp hier ff ’n blik en neem gerust contact met me op (ik bijt niet, vraag maar aan Jolanda ;-)). Ik heb ‘r láng niet alles op gezet dus ’t loont zéker om ff zelf te komen kijken!!

4 reacties »

 • Hee wat een idee om je marktplaats spulletjes op de log te zetten. Wij zitten nog steeds met een babykamer in onze maag, misschien zet ik die er ook wel op.
  Jij misschien nog interesse?? hahaha

  Reactie door Marjan op vrijdag 9 januari 2009 om 11:47


 • Nou zeg. Dat is nog is leuk! Waar dat loggen al niet goed voor is 😉 Maar je hebt hele leuke kleertjes! Ik krijg mn jongens er alleen niet meer ingewurmd. whoehahaaha! Ik heb je in netvibes gezet..Ik ‘vergat’ je gewoon 🙁

  Reactie door Annemarie op maandag 5 januari 2009 om 16:16


 • Dàt is leuk, zo’n onverwachte log-meeting 🙂

  Reactie door Fee-Luna;s mama op maandag 5 januari 2009 om 8:55


 • Meid helemaal goed, het was gezellig, en die volgende afspraak maken we zeker. Wij helemaal blij met de kleertjes en over 4 weken weten we wat het wordt dus wellicht… als je nog niet alles verkocht hebt… komen we gewoon nóg een keer graaien! 😉

  Grtz, Jo

  Reactie door Jolanda op zondag 4 januari 2009 om 21:39


RSS feed voor reacties op dit bericht.
TrackBack URL

Laat een reactie achter