jan

3

 
Klerenhandel

kleertjes-op-marktplaats1

Nou héhé, eindelijk! Het meeste staat nu op Marktplaats! Ik heb hier natuurlijk nog ’n héle stapel kleertjes van Jonne wat hem inmiddels véél te klein is. En aangezien al ’n tijdje bekend is, dat onze volgende spruit ’n meisje gaat worden, ga ik die kleertjes niet voor háár te bewaren. Alles leuk lief en aardig, mag ’t 100x creditcrisis zijn maar onze dochter krijgt wel meisjes kleren. En daarmee bedoel ik écht geen suikerzoete roze jurkjes met roesjes en lakschoentjes (’t is geen klein antiliaantje, hihi) maar je mag ’t verschil wél zien!

Maargoed, die creditcrisis ís ‘r natuurlijk wel, dus ik ga proberen om ‘r nog ’n klein centje aan over te houden zodoende heb ik ’t op Marktplaats te koop aangeboden. En écht niet voor de hoofdprijs hoor, ’t is tenslotte wél tweedehands maar het leven is duur genoeg en wéggeven kan altijd nog… ooit…

Mocht je nou denken, ik wil wel ’s kijken wat ze allemaal te koop aanbiedt (kijk hierboven) en voorál voor hoeveel, ga dan ff hier heen. En als ‘r wat van uw “gading” bijzit, neem gerust ff contact op! (jah, I know, daar staan contactgegevens vermeld)

6 reacties »

 • Hi Cat,
  Lang geleden maar niet vergeten.. nog eventjes zie ik dan is de tweede er ook!
  Over de kleertjes. Ik zamel kleren in voor de kids in Gambia. Dus als je over hebt: graag! groet van 10

  Reactie door Tien op zondag 4 januari 2009 om 12:00


 • Succes met de verkoop! Ik stond vanmorgen voor mijn boekenkast en dacht aan de naderende verbouwing en al die boeken en heel misschien ga ik toch ook wel een aantal verkopen. HEEEEEEEEEEEEEEEEL misschien!

  Reactie door Toaske op zaterdag 3 januari 2009 om 19:40


 • Die shirts zijn superleuk, heb ik er ook bergen van….alleen die van mij is er al weer te groot voor. ’t gaat ook zo hard allemaal!
  Maar goed bezig hoor!

  Reactie door maureen op zaterdag 3 januari 2009 om 18:51


 • @Aagje: ik heb ook idd nog ’n paar spijkerbroeken en van die combatbroeken, die ga ik ook niet verkopen, hihi!

  Reactie door Cat op zaterdag 3 januari 2009 om 17:21


 • Het is wel stoer allemaal! Ik laat Kate nog steeds in jongensbroeken lopen (wil je niet op andere gedachten brengen maar zo’n combatbroek met een roze shirtje is wel heeeel stoer! hahaha). Succes met de verkoop!

  Reactie door Aagje op zaterdag 3 januari 2009 om 9:04


 • leuk, succes! Ik heb geen jongen dus helaas… En als het daar niet lukt kun je ’t altijd nog naar de Burgemeester brengen he..

  Reactie door tineke op zaterdag 3 januari 2009 om 8:29


RSS feed voor reacties op dit bericht.
TrackBack URL

Laat een reactie achter