jan

1

 
Heppie Niewjeer!!!

Jaaaaaahhhh, alleréérst natuurlijk de allerbeste wensen voor iedereen! Ik hoop dat iedereen ’n héérlijke avond heeft gehad en dat ‘r minstens nét zo’n gezellig jaar achteraan komt!

Ons plan was om naar vrienden in Giethoorn te gaan. Maar aangezien ’t bést wel mistig was hebben we daar tóch van af moeten zien en zijn we lekker thuis gebleven. Gewoon, met z’n 3en, Erik z’n andere kids waren dit jaar bij hun moeder.

Rond ’n uur of half 8 is Erik met Jonne in bad gegaan, in de hoop dat ie daar ’n b’tje rozig van zou worden en lekker zou gaan slapen. Ik wilde ‘m dan vlak voor middernacht wel weer wakker maken omdat ik de afgelopen dagen toch wel gemerkt had dat ie dat vuurwerk bést wel gaaf vond. Maar nét als vorig jaar kwam er van dat slapen weer níx terecht… ’t was allemaal véél te leuk en véél te interessant. Dus nadat we beiden ’n paar x terug naar boven waren gegaan om ‘m alsnóg in slaap te krijgen, hebben we ‘m ook dít jaar maar weer gewoon mee naar beneden genomen, onder ’t mom “we zien wel hoe ’t gaat”. Ik kan eigenlijk ‘n groot deel van de tekst van vorig jaar overnemen: Hij had ’t príma naar z’n zin, was hélemaal hyperdepieper, at ’n oliebol en dronk sjokolaatjesmelk (en moest er déze x niet van overgeven, hihi). Maar omdat wij Youpie graag wilden kunnen verstaan, en híj ’t liefst wat ánders wilde zien, heb ik ‘m op ’n gegeven moment in z’n kinderstoel voor de computer naar Hopla laten kijken. Dat ging hélemaal perféct!

Nadat we om 12 uur elkaar hélemaal platgezoend hadden, zijn we met z’n 3en naar buiten gegaan om ’t vuurwerk te bekijken. Met ’n mix van nieuwsgierigheid en tóch wel wat angst aanschouwde hij vanaf papa’s arm de harde knallen en mooie kleuren.  Maar na ’n tijdje was hij dáár ook blijkbaar aan gewend en rende hij rond op de galerij (wij wonen in ’n rijtje van 4 maisonnette woningen en hebben dus ’n galerij voor de deur). Van de buurvrouw kregen we wat sterretjes die we nog samen hebben vastgehouden, dat was natuurlijk ook hartstikke leuk.

Uiteindelijk lag hij rond ’n uur of één / half 2 in z’n bed en was toen uiteraard snel vertrokken. Ben héél benieuwd hoelaat hij wakker zal worden. Ik duik nu ook lekker m’n bedje in. Het nieuwe jaar is begonnen mensen, maak er wat moois van!

12 reacties »

 • Jeetje zeg, is het hem echt gelukt om wakker te blijven!?
  Gijs ging om 8 uur naar bed, en om 5 voor 12 ging ik even bij m kijken maar je kon een kanon naast m afschieten, hij gaf geen krimp.

  Maar de beste wensen voor jullie!
  Het zal ongetwijfeld een prachtig jaar worden!

  Reactie door linda op vrijdag 2 januari 2009 om 21:47


 • HAPPY NEW YEAR!!!
  Dat het een gelukkig, warm, gezond 2009 mag worden. Het jaar dat jullie kleine meid geboren gaat worden.
  Leuke avond hebben jullie gehad zo te zien.

  Nu is het alweer 2 januari en tijd om naar bed te gaan.

  Reactie door Marjolein op vrijdag 2 januari 2009 om 0:02


 • Jullie ook een goed nieuwjaar en hopelijk een beetje een snelle bevalling met uiteraard een prachtig meiske
  Ien

  Reactie door Ien op donderdag 1 januari 2009 om 20:15


 • Nog een heel gelukkig, gezond maar bovenal liefdevol 2009. Met een wolk van een baby!!! …En ik doe gezellig met je mee!!! (Ben vandaag alweer 30 wkn zwanger)

  Liefs Wen

  Reactie door Wendy op donderdag 1 januari 2009 om 20:15


 • Nou, dan heeft ie vandaag toch zeker wel een gat in de dag geslapen. Dat moet wel, want anders weet ik het niet meer met die zoon van jullie! 😉

  Reactie door Toaske op donderdag 1 januari 2009 om 15:57


 • Nicky is lekker gaan slapen om 8 uur want om half 12 zou “het feestje” beginnen ….Ze heeft het volgehouden tot 2 uur en vanmorgen was ze om 8 uur weer wakker PPfff..

  Gelukkig Nieuwjaar en dat al jullie dromen en wensen mogen uitkomen !!!

  Dikke kus van Nicky voor Jonne

  Reactie door Peetjes op donderdag 1 januari 2009 om 11:45


 • Gelukkig nieuwjaar!!! Wat een volhouder zeg die Jonne, echt knap! Guusje lag om half 10 uitgeblust in bed en wilde eigenlijk niet wakker worden voorhet vuurwerk. Ik heb het wel even geprobeerd maar na een paar minuten wilde ze haar bed weer in.
  Maar Youp hebben wij niet kunnen horen hoor, er waren nl nog veel meer kinderen in huis dan alleen maar Guusje!

  Reactie door Marjan op donderdag 1 januari 2009 om 11:24


 • Gelukkig nieuwjaaaaaaaaaaaarrrr xxx..!!!!
  En? beetje uitgeslapen? wij tot 10:15…heerlijk kind

  Reactie door maureen op donderdag 1 januari 2009 om 11:12


 • Voor jullie ook een gelukkig nieuwjaar! Gezellig toch zo met z’n 3tjes oud en nieuw vieren. Wij hier ook met z’n “3en” Guusje is om half 8 naar bed gegaan en heeft doorgeslapen tot half 8 vanmorgen. Sanne was tot 11 uur naar haar vriendinnen en Famke was de hele avond wakker en lag naast ons op de bank. Om 12 uur zijn Rich en San vuurwerk gaan afsteken en ik heb voor het raam gekeken, Famke sliep ondertussen gewoon door op de bank. Rond 3 uur zijn we naar bed gegaan.

  Reactie door Esjuh© op donderdag 1 januari 2009 om 10:33


 • Jullie ook de allerbeste wensen!

  Hier ook een wakker kindje die niet kon slapen… Niet omdat ze het zo gaaf vond, helaas! Ze was doodsbang 🙁

  Reactie door Wendy© op donderdag 1 januari 2009 om 10:30


 • Voor jullie ook een heel gelukkig nieuwjaar!
  We hebben Vincent ook gewoon opgelaten. Alleen vond hij Youpie zo saai dat hij om 11 uur in slaap viel op de bank en wij hem om 12 uur bijna niet meer wakker kregen.
  Hij heeft nog een kwartiertje vuurwerk gekeken en wilde toen echt naar bed. Vanmorgen werd hij ook gewoon weer op z’n gebruikelijke tijd van 8.45 uur wakker.

  Reactie door Marjan op donderdag 1 januari 2009 om 10:03


 • oh, Jonne is gewoon om 12 uur uit bed geplukt door jullie. Wat een bofferd, zo’n middernachtelijk feestje samen met pa en ma, en lekkers en prachtige sterretjes.
  Hier heeft ons meisje gewoon doorgeslapen terwijl wij binnen met de buren kletsten. We zijn niet eens buiten geweest en het was toch bere gezellig.

  Gelukkig nieuw jaar!

  Reactie door Fee-Luna;s mama op donderdag 1 januari 2009 om 9:53


RSS feed voor reacties op dit bericht.
TrackBack URL

Laat een reactie achter