nov

30

 
En alwéér is ie langs geweest!

De goede Sint is alwéér bij ons langs geweest! En wederom kreeg Jonne zo’n kewle auto in z’n schoen, alleen was het déze keer ’n échte brandweerauto met zwaailicht en sirene! Daarnaast kreeg hij ook nog ’n chocolade Sinterklaasje. Ik weet eerlijk gezegd niet wat hij nou leuker vond, hihi. Ohja, als dánk moest Jonne natuurlijk wél ff de vloer dweilen 😀
Voor mama zat er overigens ’n héérlijke pot badzout in haar schoen. Lekker hoor, dánk u Sinterklaasje!

4 reacties »

 • @Fee-Luna’s mama: nee joh, natuurlijk moest dat niet maar dat deed ie zélf. Moest daar zó om lachen, zéker toen ie nét ff zo zielig omhoog keek. ’t Was net ’n gevalletje “kinderarbeid” :biggrin:

  Reactie door Cat op zondag 30 november 2008 om 14:47


 • Het blijft toch geweldig he dat zingen voor een lege schoen en dan s’ochtends dat enthousiasme als ze wat in hun schoen vinden. Die Sint heeft het maar druk he! Geweldige foto’s en we mogen nog een weekje genieten van al die sinterklaaspret.

  Reactie door San op zondag 30 november 2008 om 13:55


 • hahaha wat grappig; wij vierden gister al pakjesavond bij een setje opa’s en oma’s en naast alle duplo en ander prachtig speelgoed kreeg jelle een choco sintje…hij heeft het niet meer losgelaten totdat er op de plek van zijn duimpje een groot gat in de sint zijn buik smolt

  Reactie door Caroline op zondag 30 november 2008 om 12:31


 • Leuk al die schoenen op een rijtje. Toch wel knap dat de Pieten precies weten welke schoen van wie is. En waarom moest Jonne eigenlijk dweilen?

  Reactie door Fee-Luna;s mama op zondag 30 november 2008 om 11:36


RSS feed voor reacties op dit bericht.
TrackBack URL

Laat een reactie achter