nov

29

 
Het was écht heel hard nodig!

Op zich was het hélemaal nog niet zo lang geleden. Maar Jonne’s haar groeit zó hard… en eigenlijk was ‘r toen ook maar héel weinig vanaf gegaan. Maar dat had meer te maken met ’t feit dat Jonne niet zo dol is op ’t fenomeen “haren knippen”. Kortom het mócht wel weer… sterker nog: het was écht héél hard nodig! Hij had écht zo’n Haags matje in z’n nek… offeh, zeg maar gerust: mat! Hij heeft zúlk wáánzinnig dik haar!!! Nu is ‘r écht eindelijk ’n flink stuk van afgeknipt! En de kapster heeft ’t ook héél goed gedaan! We hebben ‘m samen goed genoeg kunnen afleiden dat ze haar werk naar behoren kon uitoefenen. Wij zijn ‘r érg blij mee! Helaas werkte m’n camera niet echt mee dus ’n échte goeie foto heb ik ‘r nog niet van kunnen maken. Komt ongetwijfeld van de week wel!

Ps: Mijn vermoeden werd gisteren nogmaals door de kapster bevestigd: dat Jonne zulk dik haar heeft, heeft méde (niet alleen máár natuurlijk) te maken met ’t feit dat ik z’n haar destijds, toen hij nog geen maand oud was, al ’n x héél voorzicht met de tondeuze heb gekortwiekt. Dus dat die nestharen er vrij snel af waren. Dat schijnt tóch te helpen…

4 reacties »

 • Ja, echt heb je Jonne met 1 maand al kaal geschoren. hahahaha.
  Vind het wel wat hebben, weer eens wat anders.
  Ien

  Reactie door Ien op zaterdag 29 november 2008 om 19:03


 • vond dat kakie kapsel eigenlijk ook wel errug cool staan! Wat een mazzel zulk haar. Onze knul heeft nog steeds van dat babyvlas haha!

  Reactie door Caroline op zaterdag 29 november 2008 om 11:13


 • Hij zit er mooi bij te zitten zeg. Ik zal blij zijn als nichtje binnenkort ons weer komt knippen. Nu zijn de meiden deze week geweest en moest ik € 24,- betalen, voor een gewone thuiskapper. Ik was al eerder geweest (want kort haar moet echt wel bijgehouden worden, dat grapje kostte me € 18,-) en vriendje ging twee weken geleden en mocht € 21,50 afrekenen. Normaal knipt nichtje ons allevier samen voor € 36,-. Ik zie nu pas echt hoeveel geld nichtje ons bespaard en als ik mijn haren wil laten verven dan ben ik daarvoor ook maar € 7,- kwijt. Dus: nichtje!!!

  Reactie door Toaske op zaterdag 29 november 2008 om 9:18


 • Zo te zien vond hij het dit keer helemaal niet vervelend!
  Ik knip Vincent altijd zelf. De ene keer vindt hij het niet erg, de andere keer wel. Maar helaas heeft ook hij de pech dat zijn haar enorm hard groeit, dus hij mag regelmatig gaan zitten!

  Reactie door Marjan op zaterdag 29 november 2008 om 8:30


RSS feed voor reacties op dit bericht.
TrackBack URL

Laat een reactie achter