nov

22

 
La Famke

Wat moet ik nog meer zeggen? Zie hier de trotse ouders met hun mooie meisje Famke. Het gaat gelukkig steeds beter met haar. Voor ’n uitgebreid verslag verwijs ik je ff naar hun eigen site. ’t Was héérlijk om ze allemaal te zien, Esther, Richard, Guusje én Famke (alleen Sanne miste ik nog maar dat komt vanzelf wel weer). ’t Was namelijk sowieso al erg lang geleden. De afspraak staat: volgende x in Breda en dat gaat niet lang duren! Nou Es, ga je nu maar lekker bezatten, ’t is je van harte gegund! 😉

7 reacties »

 • Wat een geweldige foto’s en wat een ogen heeft Famke zeg, net als Guusje die ook al van die prachtige kijkers heeft. Super zeker om ze even te zien en te spreken. Hopelijk kunnen ze lekker met z’n allen naar hun eigen huis. Zal Sanne denk ik ook wel fijn vinden.

  Reactie door San op maandag 24 november 2008 om 16:02


 • hoi, ik heb een paar keer bij hun gekeken, maar begrijp niet helemaal wie Sanne nou is… Wat fijn dat het steeds beter met de kleine meid gaat! En lief van je dat je langs bent geweest!

  Reactie door tineke op zondag 23 november 2008 om 17:09


 • Wat een snoepie is het ook om te zien!!
  Prachtige foto’s, de ouders zullen wel blij zijn met deze foto’s!

  Reactie door Marjolein op zondag 23 november 2008 om 11:43


 • *Ooohh,wat een beauty!!!!!
  Prachtig!!!!

  Reactie door Peetjes op zondag 23 november 2008 om 4:30


 • Wat is het toch een lekker moppie zeg, die grote ogen, helemaal mooi. Fijn he, dat het zo goed met dat kleine meisje gaat!

  Reactie door Toaske op zondag 23 november 2008 om 0:05


 • *smelt* Wat een geweldige foto’s zeg, en ze ziet er goed uit. Leuk dat je ook kennis mocht maken met dit kleine vechtertje. 🙂

  Reactie door Natazz op zaterdag 22 november 2008 om 23:44


 • Dankjewel, erg lief logje en mooie foto’s.
  Hihihhi het bezatten hou ik maar voor als ik weer thuis ben, maar ik hoop volgende week om dit tijdstip, je lekkere flesje wijn al leeg te hebben :b:silly: lush:

  Reactie door Esther op zaterdag 22 november 2008 om 23:21


RSS feed voor reacties op dit bericht.
TrackBack URL

Laat een reactie achter