nov

18

 
Hormonster…

… om maar ’s ff de naam van haar log ijdel te gebruiken… maar zo begin ik me langzamerhand wél te voelen. Absoluut k.met de welbekende.p. Moe, verkouden, benauwd, enz enz… gewoon algemeen blégh. Dat maakt mij ook niet gelijk ’t meest vrolijke persoon.

Ik las dit en ik vond ’t wel herkénbaar. Niet alles hoor en Jonne is ook al ’n stuk ouder maar toen Erik ‘m vanochtend meenam, om hem naar ’t KDV te brengen, kon ik wel janken. Ik miste ‘m gelijk verschrikkelijk en had ‘m het liefst per direct teruggehaald om vervolgens de héle dag vréselijk met ‘m te gaan knuffelen (wat ie natuurlijk absoluut niet toelaat maargoed). Gek genoeg heb ik ‘r ’n stúk minder last van, als ik ‘m zélf naar ’t KDV breng. Ook als ik ‘m daar huilend achterlaat. Héél soms gebeurt dat nog wel ’s maar ik weet gewoon dat dat altijd vrij snel over is en dat hij ’t daar vréselijk naar z’n zin heeft. En trouwens, als ie ’n dag bij me thuis is, en weer grúwelijk dwars en stík sjaggie is, dan denk ik, wat héerlijk dat je van de week weer lekker naar ’t KDV mag!!!

Daarnaast het gezeur van sommige mensen om me heen over wat ik hier wel en níet zou mogen schrijven… zucht… Ik val niemand persoonlijk aan, maak niemand zwart, zeik niemand af… noem nérgens naam en toenaam dus tot die tijd bepaal ik zélf wel wat er op mijn log komt te staan, laat iedereen daar nou ’s van doordrongen zijn. Ik word daar zó godsgruwelijk sjaggie van!!!

En als ik hún of hún log lees, dan word ik ook weer zó inténs verdrietig! Tegelijkertijd denk ik dan dat ik niet zo vréselijk moet zeiken en m’n zogezegde “zegeningen moet tellen”. Want misschien voel ik me dan niet zo lekker, in feite is ‘r met mij toch verrékte weinig aan de hand. En met de meeste mensen om me heen gaat ’t ook best goed.

Nou kortom, de hormonen nemen volgens mij nog al ’n loopje met me… al geloof ik dat je wel ’n ontzéttend ijskonijn moet zijn, als de verhalen op de bovenstaande links je niets doen.

15 reacties »

 • Ow die schommel-stemmingen in je zwangerschap zijn af en toe tè tegenstrijdig! maar je voelt ze echt..en hebt ze ook echt. Laat het allemaal over je heen komen, en andermans verdiet hakt er dan vaak ook dieper in ja. Dat is ook altijd moeiijk. Om toe te kijken zeg maar. En je weet ook dat je het dan zelf goed hebt, maar ook dan mag je heus af en toe wel is lekker zeuren.
  Ik ben bij punt.nl weggegaan om nèt zulk soort zeikwijven (sorry voor het woord, maar werd er werkelijk kotsmisselijk van) Niet dat ik mezelf niet meer kon zijn, meer omdat ik geen behoefte had om hun ieder uur op mn log te hebben!! En wat ik nu heb voelt heerlijk! Ik schrijf wat ik zelf wil hoor!

  Reactie door Annemarie op zaterdag 22 november 2008 om 19:32


 • Laat je echt niet gek maken door anderen, het is jouw log dus jij bepaald wat er op komt te staan!!!

  Ik vind jouw schrijfstijl ook apart, daar kan ik nog wat van leren 😉

  En die hormonen horen bij je zwangerschap, dus laat ze maar lekker lopen…

  Reactie door Marjolein op donderdag 20 november 2008 om 22:24


 • *hug* :kissing:

  Reactie door Hannah op woensdag 19 november 2008 om 23:10


 • Gewoon Cat blijven en dus gewoon schrijven wat je wilt hoor. En wat het hormonster zijn betreft, je bent al over de helft, dus het aftellen is al begonnen 😉
  Sterkte en hopelijk tot gauw!

  Reactie door Toine op woensdag 19 november 2008 om 21:35


 • Ik durf de links die je noemt niet eens aan te klikken…

  En wat dat schrijven betreft: gewoon schrijven wat jij wilt hoor. Natuurlijk met een beetje respect voor anderen, maar zo lang je dat doet: laat anderen er dan maar lekker een mening over hebben.

  Enneh… daar ‘kende’ ik je van ja. Van een eerder bezoek aan je blog. (Maar hoe ik dan aan je mailadres kom?)

  Reactie door Denise op woensdag 19 november 2008 om 13:53


 • Ik weet dat ik mijn leed niet met jouw leed of andermans leed mag vergelijken. Maar in het licht van andermans leed valt jouw en mijn leed in het niet.

  Maar als dit al het leed is dat ons overkomen zal, dan zijn we gelukkig mensen.

  Reactie door Ri op woensdag 19 november 2008 om 9:57


 • Hé Cat,
  Sinds wanneer laat jij je vertellen wat je wel of niet mag schrijven…
  Liefs Gonda

  Reactie door Gonda op woensdag 19 november 2008 om 8:53


 • Hey Cat,

  Gewoon door blijven schrijven. Je schrijft zulke leuke logjes dat je wel steeds terug moet blijven komen. Zelfs als je zoals ik per ongeluk op je site ooit terrecht kwam.
  Enne….je schrijft toch niks verkeerd?

  liefs Carola

  Reactie door Carola op woensdag 19 november 2008 om 1:04


 • Kop op, lieverd. Het gaat weer over..! 😉

  Reactie door Aad op dinsdag 18 november 2008 om 23:58


 • Het verdriet is jouw verdriet, jouw frustraties de jouwe. Dat betekent niet dat je geen oog hebt voor het verdriet of de frustraties of de angst van anderen. Natuurlijk niet. Juist niet zou ik willen zeggen. Blijf jij maar lekker schrijven over wat jij vindt/voelt/meemaakt!

  Reactie door Toaske op dinsdag 18 november 2008 om 22:38


 • Voor die tranen heb ik geen hormonen nodig…wat verschrikkelijk om dat te moeten meemaken, wat een verhalen… En wat jou betreft: lekker laten gieren die hormonen, hoort gewoon bij het zwanger zijn!! En al scheld je hier de hele boel bij elkaar, het is jouw site, jij bent de BAAS!!
  Slaap lekker voor straks hormonstertje,
  Aagje

  Reactie door Aagje op dinsdag 18 november 2008 om 20:48


 • ik geloof dat hier de hormonen niet eens nodig zijn. Ik bedoel, ik heb geen last van die hormonen, maar die logs zijn kippevelopwekkend. Tranentrekkers.
  Maar Cat….zet jij er lekker op wat je zelf wilt. Dit is inderdaad jouw stekkie. En anders moet men maar lekker ergens anders gaan lezen.

  Reactie door maureen op dinsdag 18 november 2008 om 20:35


 • Ik heb vandaag een bleh dag. En inderdaad, je kan niet zonder je kindje maar soms ook moeilijk met…. (alhoewel dat na 1 tel vaak alweer vergeten is als ze weer iets leuks of liefs doen).
  En ik kan ook niet tegen dat soort berichten hoor. Vreselijk allemaal…

  Reactie door heikelien op dinsdag 18 november 2008 om 17:25


 • Haha, wat een heerlijk logje! Je zegt gewoon wat je denkt, hoe je je op dat moment voelt. Dat moet toch kunnen. En als ze het niet willen lezen dan lezen ze het toch niet. Je hoeft toch niet altijd schijnheilig op je logje te doen dat het allemaal zo goed gaat en dat je je zo geweldig voelt? Dus keep up the good work!!

  Reactie door Marjan op dinsdag 18 november 2008 om 15:51


 • Herkenbaar hoor! Ik heb er ook van die dagen tussen zitten! En op zulke dagen denk je idd alleen maar aan de verhalen op bovenstaande links, die verhalen zullen iedereen wel wat doen, maar als je zwanger of net bevallen bent misschien nog wel net iets meer…
  Vervelend dat je van die vervelende reactie’s krijgt! Je schrijft hier toch over je eigen leven! Lekker blijven doen!

  Reactie door Marjan op dinsdag 18 november 2008 om 15:46


RSS feed voor reacties op dit bericht.
TrackBack URL

Laat een reactie achter