nov

3

 
Opgestapeld

Vandaag waren mijn ouders er. En terwijl oma lekker met haar kleinzoon op pad was, haalden vader en dochter het stapelbed van Luca uit elkaar en kochten ’n nieuw matras voor haar nieuwe bed.

             

En zo werd het desbetreffende bed vanavond afgevoerd door/naar zijn nieuwe eigenaar. Achteraf heb ik wellicht iets té snel toegehapt op ’n koper want achteraf hadden we ‘r € 20,- meer voor kunnen vangen. Maarja, als je ’t iemand al hebt toegezegd, kan je dat niet meer afzeggen, vind ik. Nouja, so be it dan maar… ik ben eerlijk gezegd alláng blij dat ’t weg is.

5 reacties »

 • Opgeruimd staat netjes. En dat te snel reageren dat ken ik. Soms kun je alles maar beter voor je gevoel 2 dagen te lang laten staan. Dan heb je soms net wat mooiere biedingen, maar ik vind het zelf ook altijd irritant als je lang moet wachten op reactie van de koper. En nu zijn jullie er mooi vanaf!

  Reactie door Fee-Luna's mama op dinsdag 4 november 2008 om 23:39


 • Het is toch helemaal fijn dat het weg is zonder al te veel gedoe. En ik vind ook dat je het aan degene dient te verkopen waaraan je het in eerste instantie hebt toegezegd.

  Reactie door Toaske op dinsdag 4 november 2008 om 21:07


 • Tja, dat bieden wil wat! Zeker nu met onze verhuizing gebeurt het dat het òf zo weg is òf er wordt op geboden en wie je ook mailt, je hoort never meer wat terug. Vind ik echt zo aso! Maar goed, het kan maar weg zijn is ook mijn mening, en gooide je het eerst nog weg, nu krijg je er vaak nog wat voor terug. Maar zo’n interne verhuizing is ook niet niks..pfft..wat een spullen kan je toch verzamelen hé. Voordeel is dat je wel weer weet wat je in huis hebt..en vooral niet meer.. 😉
  Succes ermee!

  Reactie door Annemarie op dinsdag 4 november 2008 om 16:04


 • Jemig, ben je al 20 weken, wat is dat hard gegaan. Fijn dat de echo goed was, maar te weinig vruchtwater moeten ze inderdaad wel goed in de gaten houden. Ik hoop dat het snel beter is!!

  Liefs Mieke

  Reactie door Annemieke op dinsdag 4 november 2008 om 16:03


 • Dat hadden wij met een aquarium. We gingen in zee met een bepaald bedrag, terwijl een dag later 50 euro meer werd geboden. Toen bedrag 1 liet afweten, had bedrag 2 zijn bod al laten vervallen. Nu na vele maanden ligt aquarium zelfs bij Grof Vuil.
  Maar opgeruimd staat netjes.

  Reactie door Marjolein op dinsdag 4 november 2008 om 8:06


RSS feed voor reacties op dit bericht.
TrackBack URL

Laat een reactie achter