nov

2

 
Slopen, ruimen, verkopen en héél veel weggooien!

Mijn ochtenddienst begon vandaag rond half 9, kwart voor 9 dus dat vind ik héél netjes. Okay, ’t is geen half 11 maar álles ná 8 uur, daar ben ik al héél erg blij mee. Ik had écht verwacht dat hij ‘r véél vaker uit zou komen maar dat valt dus tot nu toe blijkbaar héél erg mee.
Verder vandaag lekker druk bezig geweest met van alles. Ik heb ’n gangkast leeggehaald, waar allerlei boeken lagen te verstoffen. Die kast kunnen we véél te goed voor ándere dingen gebruiken (ik nóem bijvoorbeeld de spulletjes die wij al voor onze dochter hebben gekregen cq aangeschaft) en de boeken verhuizen naar de kelder. Erik heeft er op de zolderkamer van Sacha een kast uit gesloopt. Die kamer zal namelijk binnenkort in 2en worden gesplitst, één deel blijft van Sacha en ’t andere deel wordt van Luca (Jonne gaat nl naar háár kamer en Jonne’s kamer wordt wederom de babykamer… kan je ’t nog volgen? ;-)).

Behalve dat we de ruimte die die kast tot nu toe heeft ingenomen, hard nodig hebben, komt er ook ’n dakraam. En dat verliest toch ’n groot deel van z’n functionaliteit als daar nog ’n kast voor zit, nietwaar? 😉 Maargoed, aangezien er áchter die kast (die 2 jaar terug al gedeeltelijk is verwijderd, hij was ooit over de gehele lengte van de kamer) ook nog ’n opbergschot zit, waar o.a. alle camping-spullen staan stonden opgeslagen, komt daar natuurlijk ’n hoop rotzooi bij kijken. Gelukkig is de hele zooi er uit en worden de panelen van de kast, als ’t goed is, a.s. dinsdag door grof vuil opgehaald. Verder is ‘r e.e.a. naar de kelder en naar de moeder van de kinderen verhuisd.

De kamers blijven, ook als ze gesplitst zijn, bést ruim maar er zit wél ’n schuin dak. En aangezien Luca tot nu toe in ’n stapelbed sliep, hebben we dat op dat geweldige fenomeen Marktplaats te koop aangeboden en daar ook weer ‘n ander mooi bed voor haar gevonden. Dat nieuwe bed is inmiddels al opgehaald (moeten alleen nog wél ff ’n nieuw matras aanschaffen) en op haar stapelbed is ook al leuk geboden maar mocht ik er één van jullie ’n plezier mee kunnen doen, dan hoor ik dat natuurlijk graag (nee, we behouden ’t stapelbed níet voor Jonne, dat zie ik niet zo zitten, een kind van 2 in ’n stapelbed!). Verder heb ik ‘r zelf nog ’n theetafeltje en ’n paar stoeltjes die van m’n oma zijn geweest, te koop aangeboden, iemand interesse? 😉 Oh en binnenkort heb ik ook grote kinderkleding-uitverkoop. Ik heb 5 zakken met kleding van Jonne. Mijn moeder wil het voor me wassen en strijken (lief hé) en dan ga ik dát ook via Marktplaats proberen te verkopen. Er zal heus wel wát tussen zitten, dat m’n dochter straks ook nog wel aan kan maar ’t meeste is toch écht absolute jongenskleding.

Goed, morgenochtend staat om 9 uur ’n stucadoor voor de deur (‘r zit ’n scheur in de muur in de gang) en ’n paar uur later komen mijn ouders hierheen dus als u het niet héél erg vindt, duik ik nu mijn bedje in. Ben wederom benieuwd hoe de nacht met Jonne zal verlopen… ik ben tot nu toe nog stééds blij verrast en zéér content met mijn beslissing om ’n ánder bedje voor hem aan te schaffen.

5 reacties »

 • Wat een hoop drukte en een boel veranderingen bij jullie thuis. Wat begon met een peuterbed eindigt in een totale wisseling en uitbreiding van kamers. 😉

  Reactie door Fee-Luna's mama op maandag 3 november 2008 om 23:01


 • Hm, bij ons is de ervaring dat babykleertjes beter verkopen op rommelmarkten. Maar evengoed: succes………..

  Reactie door Kees op maandag 3 november 2008 om 21:23


 • Heerlijk zeg, weer uitgeslapen!
  En wat een boel gedoe zeg. Ik vind het bed erg mooi!

  Reactie door Toaske op maandag 3 november 2008 om 18:51


 • Marktplaats is een geweldige uitvinding. Ik heb er ook een aantal dingen opstaan! Wat speelgoed van Guusje waar ze nu toch echt te groot voor is en wat kleertjes. Ik heb in het verleden ook mijn hele keuken, houten vloer, motor etc verkocht via marktplaats. Echt zo leuk!!! Sommige dingen verkopen daarentegen helemaal niet zoals tineke al zei: de maxicosi! Ik heb hem er ook al 3 keer opgezet maar geen bod geweest. Iets anders: wat een luxe tot half 11 uitslapen WOW!! :sleeping:

  Reactie door Marjan op maandag 3 november 2008 om 10:02


 • leuk hoor weer allemaal nieuwe kamers te maken!
  Ooit (als er bureautjes in de kamer bij moeten ofzo) wilen wij ook een stapelbed voor de meiden maar nu nog niet.. En ik heb er ook geen bergruimte voor dus ik ga m niet van je over nemen… wel leuk dat er al op geboden is, ik heb mijn maxicosi 3 keer moeten plaatsen voordat ik eindelijk een leuk (na ja 30,- is nog niet veel maar goed) bod kreeg..

  Reactie door tineke op maandag 3 november 2008 om 9:24


RSS feed voor reacties op dit bericht.
TrackBack URL

Laat een reactie achter