sep

30

 
De kunst van ’t rusthouden

Tja en daar zit je dan, rust te houden want je mag nix. Ach, ik ben daar héél goed in hoor, rust houden. Ik heb niet zo ontzéttend veel talenten maar in rust houden ben ik toevallig de beste ;-). Heb niet zo’n drang om van álles maar te “moeten” 😉 En gelukkig is Erik ook vandaag thuis dus die kan zich dan weer meer om Jonne bekommeren. Jonne hebben we trouwens nét in bed gelegd met als doel ’n middagdutje te doen maar als ik zo naar ’t geluid van de babyfoon luister, dan vrees ik dat ‘r weinig van gaat komen. Zijn “rusthou-skills” zijn nog niet tot volle wasdom ontwikkeld. Daar moet ik nog wel aan wennen hoor, hij ’s tegenwoordig weer zo grúwelijk vroeg wakker en ’s middags slapen, ho maar! Jajaja, kind van z’n moeder, dat had ík ook destijds… nou goed, dat biedt in zóverre dan perspectieven dat hij de lol er écht wel ’n x van in gaat zien 😉

Al met al vind ik ’t wel ff lekker dat ik ff nix mag want ik voel m’n buik toch wel… ’t voelt ietwat beurs aan. Laten we eerlijk zijn, als jij een prik in je arm hebt gehad, dan voel je ook altijd nog ’n soort van na ehm… pijn. Nouja, pijn, da’s wellicht wat overdreven, maar ’t is wél gevoelig, toch? Nah, dat is ’t nu ook, gevoelig. Weet ook niet precies hoe ik ’t moet omschrijven.

Hihi, ik hoor Erik nu boven bij Jonne “ga je dan nú slapen?” “neeejjjj, wilnie slapuh!” “moet ik nog ’n liedje zingen dan?” “jaaaahhhh!” Toch heb ik grote vraagtekens of dit zal gaan helpen 😉 Nou goed, we zullen zien. Morgen maar ’s op ’t KDV vragen of hij daar ook zo moeilijk slaapt. Joepie, vanaf volgende week mag hij daar ook op dinsdag naartoe. Ach, ik weet dat hij ’t daar héél erg naar z’n zin heeft dus het is alleen maar leuk.

Ruim ‘n uur ná het op bed leggen schijnt ’t verzet van Jonne dan toch écht te zijn gebroken. Hét moment om voor moeders ook weer ’s ’n tukje te gaan doen. Het is tenslotte op dokters voorschrift en daar heb je je dan maar aan te houden, nietwaar?

11 reacties »

 • :getlost: ik bedoelde natuurlijk punctie….. macht der gewoonte de f in te tikken denk ik….

  Reactie door Hannah op donderdag 2 oktober 2008 om 8:32


 • ja dat beurse gevoel .. raar idee om dat in je buik te hebben :wassat: Maar niet zo gek natuurlijk met zo’n functie.
  Och en morgen…. :whistle: is de baas er toch niet :biggrin:

  Reactie door Hannah op donderdag 2 oktober 2008 om 8:31


 • een beurse zwangere buii, ik kan me er niet zo veel bij voorstellen maar het lijkt me niet zo fijn. Gelukkig heeft Jonne je toch nog wat extra rust gegunt. Slaap lekker!

  Reactie door Fee-Luna's mama op woensdag 1 oktober 2008 om 22:25


 • Hihi, zal ik eens even anders reageren?
  Jeetje, heb je het niet veel drukker met twee mannen thuis?? :cwy: Sterkte ermee hoor! 😉

  Nee hoor, hartstikke fijn zo en jij bent kampioen rusten… 🙂

  Reactie door Cynthia op woensdag 1 oktober 2008 om 18:22


 • Lekker legaal uitrusten is helemaal niet verkeerd! Fijn dat Erik ook bij jou was om de zorg voor Jonne op te nemen.

  Reactie door Marjan op woensdag 1 oktober 2008 om 8:33


 • Zo is dat!
  Spannend, zo’n punctie lijkt me. Ik duim voor jullie dat alles piekfijn in orde is en ga ondertussen lekker met jou ongeduldig zitten zijn over le moment supreme, het geslacht! :tongue:

  Reactie door Mimi op dinsdag 30 september 2008 om 23:05


 • Fijn dat Erik thuis is, dan kan jij echt rust nemen die je verplicht moet nemen!
  Is Erik alleen vandaag vrij of meerdere dagen?
  Het is allemaal voor het goede doel.

  Reactie door Marjolein op dinsdag 30 september 2008 om 21:21


 • Een legale reden hebben om op bed te liggen is nooit weg. Het er lekker van nemen zou ik zeggen. Inmiddels al weer een iets minder beurse buik?
  3 weken wachten op uitslag…das nog lang zeg. Maja…
  Hou het rustig daar achter de navel…..

  Reactie door maureen op dinsdag 30 september 2008 om 21:07


 • Kijk, als de man thuis is, dan kan je ook echt rusten. Anders zijn dagen met kleine peutertjes toch wel erg druk.

  Reactie door Toaske op dinsdag 30 september 2008 om 20:46


 • Dag Catje,
  Nou, ik krijg al kippenvel als ik het verhaal over je punctie léés! Brr…. ik moet er nie an denkuh! Maar goed, is voor een goed doel he. Ik duim met jullie mee voor een goede uitslag. En wij zijn ook heel benieuwd wat het wordt!!!
  Kussie en doe maar lekker kallumpies an.
  Wij knokken hier nog even door, want zondag al verhuizen en 16 oktober moeten we hier het huis uit zijn! Spannend he. Sieg

  Reactie door Sigrid op dinsdag 30 september 2008 om 18:17


 • Wat fijn dat de punctie allemaal is meegevallen en ik vind dat je er behoorlijk rustig onder bent zeg, ik zou denk ik 7 kleuren str*nt schijten van de zenuwen. Nu is het afwachten geblazen en jij lekker rustig aan doen hoor. Wel fijn dat Erik thuis is want zo’n drukke peuter om je heen die van alles wil is ook niet echt fijn. Je zal wel een berg leesvoer hebben en je kan in ieder geval een beetje bijslapen 😉

  Reactie door San op dinsdag 30 september 2008 om 15:50


RSS feed voor reacties op dit bericht.
TrackBack URL

Laat een reactie achter