sep

25

 
Verjaardag van Djonno

Vandaag werd (zwem-)vriendje Djonno 2 jaar dus daar zijn we gezellig op visite geweest. En gezellig wás het! Héérlijke taart ook 😉 ’t Was ook práchtig weer zodat de kids lekker in de tuin konden spelen.

Gefeliciteerd, lieve Djonno, gaan we volgende week weer zwemmen???

2 reacties »

  • Leuk zulke vriendjes-verjaardagen. en het was zeker lekker weer. Heerlijk najaarsweer. Ter compensatie van die herfstige zomer, denk ik….

    Reactie door Fee-Luna's mama op vrijdag 26 september 2008 om 9:26


  • Djonno, gefeliciteerd!!!

    Cat, ef een vraagje nav je bericht aan de zijkant… je deed toch ook een vruchtwaterpunctie? Dan kunnen ze je toch ook vaak al vertellen wat het geslacht is? Van mijn vriendinnetje uit Australië heb ik vannacht gedroomd dat ze een meisje kreeg, ze is rond dezelfde tijd uitgerekend als jij. Zodra ik een droom heb over jouw baby, laat ik je dat weten ! 🙂

    Reactie door Lia op vrijdag 26 september 2008 om 8:59


RSS feed voor reacties op dit bericht.
TrackBack URL

Laat een reactie achter