sep

22

 
Online shoppen is wel dégelijk het proberen waard!

Mag ik ff terugkomen op mijn vorige berichtje? En dan specifiek ff over dat online shoppen? Ik heb ‘r nog ff over nagedacht en ik heb vandaag genoeg gezien, dat ik het binnenkort écht ’n keer ga proberen. Volgens mij is dat toch hélemaal zo gék nog niet. Hoe naief moet je zijn om te denken dat je met je kind van 2 wel ff óp de fiets, zónder buggy kunt gaan shoppen? Ik zeg: HÉÉL NAIEF! NIET DOEN! Ik herhaal: NIET DOEN!!! Holy Mozes wat een ellende! Volgens mij is ‘r weinig voor nodig om dit ’n stúk relaxter te doen!

Ik heb overigens bij haar en bij haar wel ’s gelezen dat ze tot ’t laatste moment van hun zwangerschap nog hebben gefietst. Nou ik kan je zeggen: ik vind het met 15 weken al geen feest! Dan heb ik ook nog zo’n lekker meegaand kind, dat ’t blijkbaar errug irritant vindt dat de veiligheidsgordels van het fietsstoeltje over z’n schouders heen lopen, dat hij z’n armen ‘r steeds onderdoor doet (doet ie overigens bij z’n autostoeltje ook maar bij zo’n 5-puntsgordel vind ik dat tóch iets minder erg dan zo’n 3-puntsgeval op de fiets). Dan kan je wel 100x roepen “dat mág niet, láát zitten!!” Daar heeft meneer blijkbaar niet zo’n  boodschap aan. En zolang hij achterop en dus áchter m’n rug zit, kan ik dat ook onmogelijk de hele tijd controleren.

Aangekomen in de winkel gaat de feestvreugde door, het wordt, zo mogelijk, nog leuker. De buggy ligt nog achter in de auto (ja mam, ik zal ‘m er vanavond voor je uithalen!) dus die heb ik niet bij me. En als u denkt dat deze 2-jarige peuterpuber dan lekker gedwee naast u blijft lopen, als u ’n desbetreffende winkel in wilt gaan, dán moet ik u tóch wreed wakker schudden uit deze idyllische droom want daarentegen belandt u in een wáre nachtmerrie van een wegrennend- of anders op de grond liggend-/stampend monstertje dat ABSOLUUT NIET geïnteresseerd is in bijvoorbeeld ’t passen van een potentiële winterjas. Zelfs de aanvankelijk briljánte set van één van de verkoopsters om het tvtje aan te zetten in de speciaal daarvoor ingerichte kinderhoek, kan hem maar zéér kortstondig bekoren (jah maarja! Sponsbob, duh! Nee dát is leuk! ECHTNIET! Wij willen Bumba of TikTak!)

Nou goed, ik heb dit setje meegenomen (dat overigens niet duurder of goedkoper was dan online) en nog een jas maar die staat niet op internet. ’t Is ’n b’tje ’n kruising tussen deze en deze. Wil ‘m alleen nog ff goed passen omdat ik me afvraag of ie niet te lang is (maat 98, wel ’n klein btje op de groei hoor!) Maar de volgende keer ga ik het toch écht via internet proberen. Ik mag dan ’n tíkkie naief zijn, ik ben niet helemaal achtelijk en ik zie niet in waarom deze ellende mij voortaan niet bespaard mag worden.

7 reacties »

 • Ik ben zo blij dat ik nu online kan shoppen bij de H&M, hier geen een in de buurt en ik vind het echt een uitkomst. Wat niet goed is stuur ik terug en thuis passen is wel zo makkelijk en zonder drama’s dat je kind niet wil passen in een paskamer. De postbode heeft hier de laatste tijd veel pakje gebracht en het zullen ook wel niet de laatste zijn. Jonne heeft in ieder geval weer een paar hippe setjes gekregen!

  Reactie door San op dinsdag 23 september 2008 om 15:23


 • Met zo’n shopmiddag achter de rug zou ik ook overstag gaan. Misschien na het lezen van jouw verslag al. Want Fee-Luna toen nu al ongeveer hetzelfde: steeds uit de autogordel wurmen. Ik voorzie eenzelfde soort problemen!

  Reactie door Fee-Luna's mama op dinsdag 23 september 2008 om 11:30


 • Kinderen in de peuterpubertijd moet je altijd meenemen in de buggy, waren wij zelf ook al achter gekomen! Gelukkig is Vincent die fase wel ongeveer voorbij. (klop, klop) Nu komt gewoon zijn eigen wil, maar daar is wel flink mee te onderhandelen en dat is ook wel weer leuk!
  Vincent’s zelf uitgekozen jas lijkt wel heel veel op het tweede jasje!
  En dat setje is ook hardstikke leuk!

  Reactie door Marjan op dinsdag 23 september 2008 om 9:11


 • Hahahahaha, ik koop ook voor Guusje online en alleen in de stad. Laatst heb ik bij de Hema een jas gekocht en die wilde ze gelukkig wel even passen. Je hebt leuke dingen gekocht. Succes met shoppen online, let wel, het is erg verslavend 😉
  Heb je al bij H&M online gekeken?

  Reactie door Esther mamma van Guusje op maandag 22 september 2008 om 21:52


 • Eén troost, nog minder dan een jaar te gaan voordat de peuterpubertijd over is. :angel: Mijn dametje is inmiddels 3 1/2 jaar en zo gedwee met boodschappen doen. Ik heb laatst zowaar kleren voor mezelf kunnen kopen terwijl zij haar broertje van 1 1/2 bezighieldt. En ’t is wel eens heel anders geweest! :devil:

  Reactie door Esther-Mirjam op maandag 22 september 2008 om 20:47


 • Terug sturen is echt heel makkelijk hoor… gewoon bellen en dan komt tnt de volgende dag weer ophalen (althans dat is bij de neckermann zo…)

  Reactie door Maaika op maandag 22 september 2008 om 20:03


 • Ha, je bent snel ‘overstag’ gegaan. Het setje is leuk. En het fietsen lijkt me zo behoorlijk afzien!

  Reactie door Toaske op maandag 22 september 2008 om 19:20


RSS feed voor reacties op dit bericht.
TrackBack URL

Laat een reactie achter