sep

21

 
Kleren maken ’t mannetje.


Jonne kreeg met z’n winterbroeken van afgelopen jaar ’n b’tje “hoog water in de polder”. En hoe mooi de nazomer momenteel ook is (we hebben de afgelopen weken volgens mij beduidend meer zonuren gehad dan tijdens de voorgaande zomermaanden), voor die 3/4 zomerbroeken vind ik ’t nu toch écht te fris worden. Dus hij kon wel iets nieuws gebruiken. Vrijdagavond ben ik ’s ff in m’n eentje op pad gegaan. Da’s dan weer ’t leuke van deze leeftijd/maat: je kan gewoon inkopen doen zónder dat je kind erbij hoeft te zijn. Je hebt nog niet de discussie “dat is niet cool, dat vind ik niet mooi” enz enz. Dat mag ik nu nog lekker hélemaal zélf beslissen. En dat gaat dus ook 10x sneller.

En de score is: 2 spijkerbroeken, 2 andere broeken, 2 t-shirts, een blouse (met daaronder ’n t-shirt met lange mouwen) en ’n trui met capuchon. Nou goed, for the time being kunnen we weer ff vooruit. Nu nog op zoek naar ’n winterjas en ’n paar stevige stappers. Nou heb ik hier wel wat leuke jacks gezien maar ik ben nog niet zo’n held met ’t online aanschaffen van kleding. Zeker met jacks, die wil ik liever eerst ff aanzien. En natuurlijk heb je ’t 14 dagen op zicht, maar dan nog… dan moet je ’t weer terugsturen enzo, vink zo’n gedoe… is dat héél ouderwets? Ach, misschien moet ik ’t ook gewoon ’s ’n x proberen. Als ’t écht veel geld scheelt met eenzelfde product in de winkel (wat wel zo schijnt te zijn) dan moet ik dat gewoon doen. Alleen, die jacks die ik dus op ’t oog heb, zijn niet meer in zijn maat. Nou koop ik met winterjacks altijd wel ’n b’tje op de groei maar om nou gelijk 2 maten groter te kopen, is wellicht wat overdreven…kortom: gedoe gedoe! U ziet, ik heb ook heus zo m’n problemen! (PRRRROESSTTT!)

8 reacties »

 • Erg leuke dingen, mijn smaak, vooral dingen in het licht blauw. Gelukkig vindt Guusje alles nog leuk wat ik koop. Zelfs voor Sanne kan ik nog wel dingen meebrengen, ook bijna altijd goed.

  Reactie door Esther mamma van Guusje op maandag 22 september 2008 om 21:54


 • Schattige kleertjes voor je kleine meneertje! Waar heb je die t-shirts met lange mouwen gevonden? Die zouden mijn meneertje wellicht ook niet misstaan. Ik probeer als ’t ff kan Villa Hap te vermijden, want de kleren daar zijn errug leuk, maar ook errug duur.

  Reactie door Esther-Mirjam op maandag 22 september 2008 om 20:44


 • Leuke kleren!
  Ik heb laatst ook maar eens flink ingeslagen en moet nu toch echt stoppen met winterkleren aanschaffen. De kast ligt vol en hopelijk past ze maat 86 de hele winter.

  Reactie door Fee-Luna's mama op maandag 22 september 2008 om 12:17


 • Leuke kleren heb je gekocht voor Jonne!
  En bestellen via Wehkamp is heus niet zo moeilijk hoor en ook lekker gemakkelijk!
  Ik vind het ideaal om het lekker thuis te passen ipv in benauwde pashokjes!

  Reactie door Marjolein op maandag 22 september 2008 om 10:20


 • Leuke kleertjes heb je gekocht. Ik koop eigenlijk ook nooit online. Het is net wat je zegt, zo’n gedoe met terugsturen als het niet past. En ja voor die kleintjes is het inderdaad nog makkelijk, die hebben gewoon nog niets te vertellen. Bij die grote boys van mij is dat wel anders. De oudste is echt een zeikerd wat dat aangaat. Een extra knoopje op een spijkerbroek en hij hoeft hem niet. Zucht, gewoon zelf laten winkelen dus.

  Reactie door Marjan op maandag 22 september 2008 om 9:54


 • Ziet er stoer uit, Jonne maakt weer helemaal de blits! En die jas ook helemaal leuk. Ef voor de weet, bij Wehkamp kun je gewoon bellen en dan komen ze de artikelen weer op het afgesproken tijdstip bij je thuis ophalen… dus niks geen gedoe met terugsturen via het postkantoor enzo. Nou ja, anders kun je zelf altijd nog ef bij de C&A gaan kijken.

  Reactie door Lia op maandag 22 september 2008 om 9:18


 • Nou, Jonne kan er tegenaan dit najaar. Het zijn leuke kleren, stoer ook. Ik koop de winterjassen eigenlijk nog bijna altijd bij C&A, niet duur en je kunt gewoon passen!

  Reactie door Toaske op maandag 22 september 2008 om 7:25


 • Mooie kleren heb je voor Jonne gekocht. En het idd handig dat je zelf alles nog kunt uitzoeken. Dat dachten wij dit jaar ook dat we zelf wel uitmaakten wat voor kleren we voor onze zoon zouden kopen. Daar stak Vincent dus mooi een stokje voor! We waren op zoek naar een winterjas voor hem. Eric en ik hadden samen een hele mooie gezien bij Bentex. “Die wil ik niet! Die doe ik echt niet aan! Ik wil een andere!” En dat hoor je dan van een 3-jarig jongetje! Uiteindelijk, 2 winkels verder, zag hij toch een mooie jas, die wij ook wel heel mooi vonden! Die hebben we dus maar meegenomen.

  Reactie door Marjan op maandag 22 september 2008 om 6:30


RSS feed voor reacties op dit bericht.
TrackBack URL

Laat een reactie achter