sep

18

 
Vroege vogel

Helaas werkt het gefluister niet altijd bij Jonne. Vanaf ’n uur of 4, 5 werd ie al diverse keren wakker. Uiteraard heb ik ‘m geprobeerd te overtuigen van ’t feit dat íedereen (papa, Sacha, Romana <- door Jonne Manie genoemd, Luca maar ook Bumba en Nijntje) nog sliep en dat hij ook weer moest gaan slapen. Daar trapte hij de eerste keer nog wel in (min of meer) maar rond kwart voor 6 was ie niet meer te foppen. Zucht! Dus nu zitten Snottebel & Co beneden (jaaaa, ’t is weer zover, het snot is zowel bij hem als bij mij met dikke liters aanwezig). En als ik heel eerlijk ben, vind ik ’t bést best frisjes! Ik ben bijna geneigd om de verwarming weer aan te zetten…

Vriendinnetje Miranda heeft gevraagd of we vanochtend met haar en Djonno mee gaan zwemmen. Ik zit nog ff te dubben. Niet vanwege ’t snot (chloor maakt ’t snot juist goed los) maar meer omdat we dus al zo vroeg op zijn. Ohwell, we’ll see.

5 reacties »

 • :blush: Ik heb Isa om 7 uur voorzien van fles en heb daarna nog kunnen liggen tot half 10! 🙁 oneerlijk he?!

  Reactie door Hannah op donderdag 18 september 2008 om 9:51


 • ow jee dat is vroeg zeg! Enne hoe was het werken van de week??
  Meestal knap je van zwemmen juist wel ff lekker op.. Veel plezier!

  Reactie door tineke op donderdag 18 september 2008 om 9:34


 • Om 6 uur kwam Charlotte voor een flesje en ik ben er toen ook maar gelijk uit gegaan, terwijl de rest lekker lag te slapen kon ik even lekker rustig pc-en en ontbijten. Je moet toch wat nietwaar. Vervelend dat jullie weer zo verkouden, de R zit weer in de maand he. Ik ga vandaag maar een lading kaarsjes inslaan bij de Ikea, want het is er echt weer tijd voor. Lekker gaan zwemmen en daarna onder de wol kruipen!

  Reactie door San op donderdag 18 september 2008 om 8:22


 • Zo ben ik ook vannacht in de weer geweest met hoestdrank,sap en zelfs haar pufje….Nicky heeft hele gevoelige longetjes ..dusdaar hoeft maar een beetje kou overheen te gaan en het is mis….

  Wat ik van het zwemmen altijd zo’n nadeel vind…( met verkouden kinderen) …je moet na die tijd ook nog weer met die natte koppies naar huis…..

  Reactie door Peetjes op donderdag 18 september 2008 om 8:00


 • Hij is er zeker weer vroeg bij! Vincent moeten we meestal wakker maken. Heel af en toe is hij vroeg wakker (altijd op dagen dat ik vrij ben en zelf wel uit wilde slapen) en gelukkig kan ik hem altijd overtuigen dat het nog te vroeg is en dat hij nog even moet gaan slapen en zeker moet wachten tot het licht is geworden!

  Reactie door Marjan op donderdag 18 september 2008 om 7:52


RSS feed voor reacties op dit bericht.
TrackBack URL

Laat een reactie achter