sep

7

 
Hét verjaardagsfeestje

We hebben ’n héérlijke dag gehad. Vanmorgen nog ’n b’tje aangerommeld. Erik mocht uitslapen (mag ik altijd op zaterdag, hij op zondag) en Jonne en ik zaten vanaf ’n uur of 7, half 8 beneden. Zoals je in ’t logje hieronder kan zien, besteeg ie gelijk z’n nieuwe fietsje.

Rond kwart over 10 heb ik ‘m weer op bed gelegd. Hij lag zó op de bank te dweilen, dat me ’t géén overbodige luxe leek. Dat klopt, in no time lag hij weer héérlijk te slapen. In de tussentijd hebben Erik en ik hier nog ff geruimd, de slingers opgehangen (remind me: nooit meer van die crèpp-papieren slingers, waardeloze dingen, véél te slap!) en de ballonnen opgeblazen. Rond 1 uur heb ik Jonne weer wakker gemaakt en zijn we alle 3 nog ff héérlijk in bad geweest.

Vanaf 2 uur kwam de visite. Het was ’n lekker huis vol. Jonne heeft allemaal schitterende cadeau’s gekregen zoals auto’tjes die je van ’n baantje af kan laten rijden, Duplo, zo’n Magic tekenbord, nóg meer auto’tjes, keukenspulletjes, een prachtig boek van Dikkie Dik… nou ben ik vast e.e.a. vergeten… hij is ook zó gruwelijk verwend!

Eén van de vele cadeau’s was deze prachtige groene mini-fauteuil!

Het taartmomentje was overigens weer erg grappig. Hij verbrandde wél bijna z’n vingers aan ’t kaarsje, dat was dan weer minder maar kwam daardoor met z’n hand in de slagroom terecht en wist niet zo goed wat ie daarmee aanmoest. Met ’t uitblazen van de kaarsen werd hij overigens vakkundig terzijde gestaan door zijn lieftállige assistente Juul.

Om ’n uur of 8 heb ik ‘m op bed gelegd en wederom was ie vertrokken zodra hij zijn kussen raakte. We hebben echt ’n gezellig dagje gehad. De mensen die ‘r waren: harstikke bedankt voor alles! En de mensen die ik wel had uitgenodigd maar ‘r door omstandigheden níet bij konden zijn, hoop ik stuk voor stuk toch snel weer ’s te zien. Dikke kus van ons!

12 reacties »

 • Wat een boel logjes zo in één keer, had even weinig tijd (en zat van het weekend in Friesland, ver van huis dus) maar wat líef! Dat blote kontje! En dat heerlijke verjaarsfeestje! Twee alweer en hard op weg grote broer te worden…Nog van harte!

  Reactie door Caroline op woensdag 10 september 2008 om 12:26


 • Hehe, nee hoor, je had niets raars gezegd. Maar je had me gefeliciteerd in het logje daaronder. bedoelde je dat bericht??? En ja, glim glim, dat mooie dikke donkere haar bij haar geboorte had ze zeker van mij!! hihi.

  Klinkt als een hele geslaagde verjaardag!!! Leuk hoor. En wat is je jochie lekker verwend. Is toch wat he, alweer 2 jaar. Het gaat HAAAAAAAAAAAAAAARD
  Zeker nu de tweede op komst is.

  Mieke

  Reactie door Annemieke op dinsdag 9 september 2008 om 19:25


 • Mooie dag dus, lekker hoor ! En nu dan op naar de volgende 12 maanden !

  Reactie door Jis op maandag 8 september 2008 om 20:13


 • Dat ziet er gezellig uit! Fijn dat Jonne zo’n leuke verjaardag heeft gehad!

  Reactie door Marjan op maandag 8 september 2008 om 19:44


 • Papieren slingers zijn erg irritant. Dat hebben wij ook al ondervonden.
  Maar of ik dat een heel jaar lang (voor jou) kan onthouden…?

  Leuk verslag, en wat kan zo’n dagje feesten vermoeiend zijn, hè?

  Reactie door Fee-Luna's mama op maandag 8 september 2008 om 17:06


 • Gelukkig wordt het mij vergeven…..LOL.
  Wat gaat het trouwens hard he? Ineens zijn ze al weer 2 jaar.

  Reactie door Ursula op maandag 8 september 2008 om 14:44


 • hier ook dikke pret dus. En nu lekker spelen met alle nieuwe dingen!

  Reactie door tineke op maandag 8 september 2008 om 9:38


 • Nog van harte gefeliciteerd met jullie kleine grote man! :biggrin:
  Groetjes Ursula en Jennifer.

  Reactie door Ursula op maandag 8 september 2008 om 9:13


 • Het was zeker gezellig! En je moet je moeder maar een dik compliment voor de zalmmousse geven, hij was echt heerlijk! Ik had zo die hele bak leeg willen lepelen… hmmm…

  Reactie door Lia op maandag 8 september 2008 om 9:02


 • Gezellig dat de hele dikke-buiken-bende komt….zal zeker mijn fototoestelletje meenemen….en anders heeft Aad er vast nog wel 1 woahahaha

  Reactie door Peetjes op maandag 8 september 2008 om 8:44


 • Het was inderdaad erg gezellig! Juul lag ook tegen achten in bed en die was ook meteen vertrokken. Kunnen we niet iedere dag ergens een verjaardagsfeestje vieren. Dat we een beetje rouleren of zo.. 😉

  Reactie door Cynthia op maandag 8 september 2008 om 8:29


 • Kijk, die Jonne die weet dus wat goed feestvieren is! En wat fijn dat het feest zo leuk is geweest.

  Reactie door Toaske op maandag 8 september 2008 om 7:24


RSS feed voor reacties op dit bericht.
TrackBack URL

Laat een reactie achter