sep

3

 
Ziekies

Jonne is ziek. Gisterenavond na ’t eten moest hij overgeven (notabene ná z’n lievelingsmaaltje de zalmpasta!) en voelde per direct aan als ’n straalkacheltje op volle toeren. Afgelopen nacht is ‘ie diverse keren wakker geworden en heeft ie nóg minimaal 2x overgegeven. ’t Was ’n onrustig nachtje dus (al weet ik dat natuurlijk ernstig te relativeren met de rommelige nachten die zij regelmatig meemaken).

Vanmorgen heeft ie z’n rijstwafel, plakje snijkoek en z’n beker melk / thee er ook in etappes weer uitgegooid. Daardoor kon hij vandaag ook niet naar ’t KDV. Ik hoop van hárte dat ie morgen wel kan, althans, dat we morgen ff heen en weer kunnen (de oplettende lezer weet dat Jonne normaliter helemaal niet op donderdag naar ’t KDV gaat maar alleen op woensdag en vrijdag… daar komt overigens per 1 oktober de dinsdag bij!) want dan wordt de schoolfoto gemaakt. En dat vind ik toch wel weer ’n unique momentje: de éérste schoolfoto van m’n zoon dus je snapt, die wil ik niet missen.

Jaja, ik ben nog stééds bezig om ’n speciaal hoekje te creeëren voor de vakantiefoto’s. Het gaat alleen niet zo vlot. Zit zelf ook nog ernstig in de “langzaam-aan-modus” en kan daar maar moeilijk uitkomen.

4 reacties »

 • en? Is het gelukt met de schoolfoto?

  Reactie door Fee-Luna's mama op donderdag 4 september 2008 om 22:00


 • Veel beterschap gewenst met Jonne! Het valt ook niet mee na zo’n lekkere warme vakantie weer thuis te zijn in het koude Nederland!
  Die ANWB blijft wel vervelend doen zeg, hoe kunnen ze nu een autostoeltje kwijtraken? Wel fijn dat je nu een spiksplinternieuwe gekregen hebt!

  Reactie door Marjan op donderdag 4 september 2008 om 9:21


 • Oh jee, ik hoop dat Jonne zich snel weer fit voelt of dat het in ieder geval niet verder verspreidt bij jullie.

  Reactie door Toaske op woensdag 3 september 2008 om 18:53


 • goh, ik ben na een paar maanden ook nog steeds bezig met de vakantiefoto’s!
  Vind het al heel wat dat ik het vakantie-album wel al af heb, al moet de TNT/DHL of een andere bezorgbedrijf het nog wel bezorgen.

  Heel veel beterschap met/voor Jonne!

  Reactie door Marjolein op woensdag 3 september 2008 om 16:57


RSS feed voor reacties op dit bericht.
TrackBack URL

Laat een reactie achter