apr

28

 
Let’s meet half way…

Als je aan de éne kant Vlaardingen hebt… en aan de ándere kant Koekange (da’s Drenthe), dan ligt dat bést ’n eind uit elkaar… Jah, nee, voor Australische begrippen is ’t om de hoek, maar laten we eerlijk zijn, voor Nederlandse maatstaven is bijna 200 km gewoon vér! Daar rijd je niet ff voor ’n uurtje naartoe. En da’s bést behoorlijk balen want daar woont mijn vriendinnetje Sigrid. En zoals ik pasgeleden verteld heb, heeft Sigje net ’n zoon, Perre. Uiteraard zijn we destijds op kraamvisite geweest maar daarná had ik ze niet meer gezien.

En zo besloten we: we’re gonna meet half way. Dan kom je uit in… Amersfoort. Dus hebben we héérlijk ’n dagje geshopt, gesjokt, geleut en bijgebept in Amersfoort. En dat was weer érrug gezellig. Helaas was knoeperige Perre uitgerekend vandaag ’n b’tje hummelig. Maar dat mocht voor ons de pret niet drukken.

Jonne was zowaar zéer voorbeeldig vandaag (zei ik, objectief als ik ben…). Die bleef het grootste gedeelte zonder ál te veel strubbelingen gewoon lekker in de buggy zitten/hangen/liggen/slapen. Ohja, behalve vanmorgen toen we nét aankwamen. Op het pleintje waar we hadden afgesproken stond er zo’n kermisdraaimolengeval met paarden, motoren, brandweerwagens enz enz, dus leek het me leuk om daar met hém in te gaan. Nah… dat was niet zo’n groot succes! Hij vond ’t hélemaal nix, wilde alléén bij mij op schoot en toen het geheel zich in beweging bracht, zette Jonne het enórm op een brullen!

Overigens was het shop-gedeelten natuurlijk weer voor hem. Hij is weer ’n superstoer zomerjack, 2 broeken en 2 t-shirts rijker.

De rest van de tijd hebben we héérlijk geleut en bijgekletst. Ik vond ’t een geslaagd dagje. Moeten we vaker doen! Ennieweej, nu morgen 1 dagje werken en dan de rest van de week héérlijk vrij!!!
[photopress:280420081637.jpg,thumb,pp_image][photopress:280420081640.jpg,thumb,pp_image][photopress:280420081639.jpg,thumb,pp_image]
[photopress:280408_001_1_2_3.jpg,thumb,pp_image]
 

11 reacties »

 • slimme afspraak, en gezellig ook nog !

  Reactie door Jis op woensdag 30 april 2008 om 23:25


 • Das lekker toch?! Enne moet je Jonne is in zo’n ding stoppen bij een supermarkt waar 50 cent in moet… gegarandeerd dat je dezelfde reactie krijgt.. zolang het stil staat gaat het goed maar anders….. das mijn ervaring met julz 😆
  Wat is die kleine van Sig enorm veranderd alweer! Echt een hunkie :wub: Dusseh Sig… ik heb nog een dochter van iets jonger :biggrin:

  Reactie door Hannah op woensdag 30 april 2008 om 15:31


 • Ik zie dat je over bent naar wordpress. Dat wil ik ook doen, maar ik moet nog de tijd vinden om het allemaal uit te zoeken. Ik weet dus niet wanneer het gaat komen…Ja, zodra je in Nederland bent is 200 kilometer heel ver. Wij rijden tijdens onze vakanties in Florida rustig 200 kilometer of vaak zelfs meer om een dagje uit te gaan. Maar daar zijn de afstandsbegrippen heel anders en dat neem je vanzelf over.
  Gezellige foto’s!

  Reactie door Tina op woensdag 30 april 2008 om 10:46


 • Supergezellig dus en shoppen en bijkleppen is altijd leuk waar je ook bent, en ach in een andere stad is wel zo leuk, wat gaat de volgende plaats worden?

  Reactie door San op dinsdag 29 april 2008 om 22:12


 • Wij vonden het ook heel gezellig. Wat een leuke, gezellige knul die Jonne! 😀
  Wij zijn dol op jullie!!! :heart:

  Reactie door Sigrid op dinsdag 29 april 2008 om 21:40


 • Wat een slimme zet en dan ook nog lekker geld uitgeven is helemaal niet verkeerd. Ziet er gezellig uit op de foto’s.

  Reactie door Marjolein op dinsdag 29 april 2008 om 9:20


 • Vlaardingen – Koekange is inderdaad een heel eind! Koekange is zo’n 25 km (5 dorpen verder dan waar ik woon) En dan is het heel handig bedacht om halverwege af te spreken. Winkelen in Amersfoort is zeker heel gezellig!

  Reactie door Marjan op dinsdag 29 april 2008 om 9:11


 • slimme mama’s! Amersfoort is sowiezo erg leuk om af te spreken.
  En iteraard is shoppen voor de kids leuker en makkelijker dan shoppen voor jezelf. je hoeft alleen de leuke dingen in de goede maat uit te kiezen ipv passen in een altijd te klein pashokje.
  Zeer geslaagde dag dus!

  Reactie door Mama van Fee-Luna op dinsdag 29 april 2008 om 8:57


 • Oh maar dat is slim… 200 km is een heel eind ja. De familie van mijn mannetje en onze vrienden wonen ook op 200 km afstand van ons vandaan dus daar zijn we ook een hele dag voor onderweg maar we maken er meestal ook gelijk of een weekend bezoek van of we gaan er meerdere tegelijk langs en dat is ook heel gezellig. Allemaal in 1 klap :sideways:

  Reactie door Wendiez op dinsdag 29 april 2008 om 7:55


 • Lekker genoten dus!
  Zalig!

  Reactie door Sacha op dinsdag 29 april 2008 om 7:50


 • Wat slim om halfweg af te spreken. En wat een ‘straf’ om dan net in Amersfoort uit te komen.

  Reactie door Toaske op dinsdag 29 april 2008 om 7:26


RSS feed voor reacties op dit bericht.
TrackBack URL

Laat een reactie achter